• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Aa neden Allah korusun ya kist olduysa. Gerçekten bazı doktorlar var ya illa her şeyi bizim söylememiz gerekiyor
İşte canım buyuk ıhtımalle ızne gıdecektı bende baska doktora gıtıtm yunurtlamadan 5 gun sonra hersey normal dedı ınaallah sonradanda kıst olmamıştır suan reglım 2 gun gdctı kasık agrım bel agrım bulantım bar

Kızlar hala pik olmamis bu arada inşallah yarın öbür gün pik olur olmazsa bu ay benim ovulasyon nanay

Eklentiler

• 1000049406.webp
    1000049406.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 26
askim kisa ozet gecermisin takip edemedimmm
Askim kadın doğuma gittim sağda 17 mm dominant folikül var dedi hafif basıklaşmış dedi bir yeri için daha bunun bir kaç gün vakti var dedi testimi de tekrar atim asko

Eklentiler

• 1000049406.webp
    1000049406.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 25
Havuç ye aşkım çatlamaya yardımcı oluyor. Günde 1 tane orta boy havuç tüket
Ayy askim dünden beri yiyorum da daha tam boyuta ulasmamis diye yemedimm bugün biraz daha büyüsün benim folikül 🤣 büyüsün diye incir ve ceviz yiycem bol bol yarın da havuç günü 🤣🤣 çok heycanlandim kızlar

Aynen öyle di mi ben de akşamki teste şok oldum inşallah pcosa bağlı değildir inşallah yarın pik olur bu arada sana dediğim o basıklaşmaya yapay zeka şöyle dedi
Ha demek o yüzdenmiş bu dominant çatlar diye dediği. Aklıma not edeyim takip yaptığım zaman bunu da doktoruma diyim doktor bir şok daha yaşasın 😂😂 şaka bir yana umutlu bir yumurta görünüyor 🥹🫂

Back
X