Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim reglim üç gün erken gelmişti, reglimin üçüncü günü hormon değerlerime baktırmak ve kontrol amaçlı doktora gittim ve kan testimde beta 21 çıktıSizin değeriniz kaçtı peki kaç dpo da beta kaçtı
Kız gynoseed diye bir jel hahahaha bunu vajinaya sıkıyorsun. İlşşkiye giriyorsun. Spermin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bu şekilde sayfada hamile kalan da varjel ne kız
O nasıl oluyor ya yerleşme kanamasıymış o öyleyse değil miBenim reglim üç gün erken gelmişti, reglimin üçüncü günü hormon değerlerime baktırmak ve kontrol amaçlı doktora gittim ve kan testimde beta 21 çıktı
Ben de bazen kullanmayı düşünüyorum bunu ama kimyasal gebeliğe döndüğünü okumuştum yorumlarda çekindim o yüzden. Ama aslında denenebilir neleri denemiyoruz kiKız gynoseed diye bir jel hahahaha bunu vajinaya sıkıyorsun. İlşşkiye giriyorsun. Spermin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bu şekilde sayfada hamile kalan da var![]()
Stresten de olabilir canım ya da mevsim geçişleri de etki eder. Her şey etkiliyor döngüyü malesefÇok tesekkur ederım canım cok saol kendımı cok kotu hısedıyorum ve cok fazla sancım var alttan vuran cınste ne oluyor anlamadım
Yok en stressız relax oldugun aydı aılem geldı onlarla vakıt gecırdık son 3 gundur stres yasıyorum klomen kullanmıstım o gecıktırıyo belkıde bıan omce olsam hsg ye gitsem baska bır ıstegım yokStresten de olabilir canım ya da mevsim geçişleri de etki eder. Her şey etkiliyor döngüyü malesef
Korkudan yapamiyorum bende dpo10 bugünSelam kızlar benim de bat 17 Aralık bugün dpo10 awox yaptım bisi çıkmadı moralim bozuldu.
Bana 2 gün önce akşam yemek hazırlarken bir sıcak bastı bayılıyorum sandim böyle üstümde ne varsa cikardim alev attim bu belirti olabilir mi ya ve mutfakta sicak değil soğuk kutuba düşüyorKorkudan yapamiyorum bende dpo10 bugün
Herşey olabilir artık belirtileri hiç ayırt edemiyorum cidden reglde oluyon hamilede çıkabiliyorsun. Ama ben gecen ayda hamileligimde gece yatakta üşüme titreme olduydu , bu aydada oldu. İnşallah gebeyizdirBana 2 gün önce akşam yemek hazırlarken bir sıcak bastı bayılıyorum sandim böyle üstümde ne varsa cikardim alev attim bu belirti olabilir mi ya ve mutfakta sicak değil soğuk kutuba düşüyor
O test ile hiç yapmadım İnan bilmiyorum.Kizlar az once miratech erken gebelik testi yaptim ilk 5 dk da flasla bakinca gorunen asiri silik bir cizgi var sizce varmidir bat 18 aralik
Amin insallah ya days doctorla 3 tane yaptim hepsi silikti guvenemedim o daha belliydi bilmiyorum sabredebilsek aslinda beklesekO test ile hiç yapmadım İnan bilmiyorum.
Predictor Early ve days comfort bende regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin
Güvenilir bir marka ile yap awoxta çok güvenilir
Days doctor yalancı positif duymuştum.Amin insallah ya days doctorla 3 tane yaptim hepsi silikti guvenemedim o daha belliydi bilmiyorum sabredebilsek aslinda beklesek
Kimyasal bir gebelikmiş. Ve doktor biz bunları önemsemiyoruz dedi:) muhtemelen beta daha da yüksekti sonra reglle birlikte embryo vücuttan atılınca düşmeye başladı ve tesadüfen farkettikO nasıl oluyor ya yerleşme kanamasıymış o öyleyse değil mi
Dün akşam da yatakta üşüdüm çok sıcakken garip neyse bilemiyorum aslında bir kaç belirti var ama vücut bizi kandırıyor da 17sinde olmazsam bakacam artık hatta sabah jelimsi akıntı oldu ama yumurtlama akıntısı gibiydi değişikHerşey olabilir artık belirtileri hiç ayırt edemiyorum cidden reglde oluyon hamilede çıkabiliyorsun. Ama ben gecen ayda hamileligimde gece yatakta üşüme titreme olduydu , bu aydada oldu. İnşallah gebeyizdir![]()
Pazartesi test yapacam inşallah
Ay onu bende aldım iki gün sonra tahminen pik göreceğim ve kullanmayı düşünüyorumKız gynoseed diye bir jel hahahaha bunu vajinaya sıkıyorsun. İlşşkiye giriyorsun. Spermin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bu şekilde sayfada hamile kalan da var![]()
Aynısı bendede oldu bugün jelimsiydiDün akşam da yatakta üşüdüm çok sıcakken garip neyse bilemiyorum aslında bir kaç belirti var ama vücut bizi kandırıyor da 17sinde olmazsam bakacam artık hatta sabah jelimsi akıntı oldu ama yumurtlama akıntısı gibiydi değişik