• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bu ay klomen ve Duphaston kullandım. Duphaston bugün son. Bat 17 kasım. Dpo 10 ya da 11. Hiçbir belirtim yok beyaz akıntım var sadece. Test yapsam çıkar mı acaba ne zaman yapmalıyım

Kız gynoseed diye bir jel hahahaha bunu vajinaya sıkıyorsun. İlşşkiye giriyorsun. Spermin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bu şekilde sayfada hamile kalan da var 🥹
Ben de bazen kullanmayı düşünüyorum bunu ama kimyasal gebeliğe döndüğünü okumuştum yorumlarda çekindim o yüzden. Ama aslında denenebilir neleri denemiyoruz ki

Stresten de olabilir canım ya da mevsim geçişleri de etki eder. Her şey etkiliyor döngüyü malesef
Yok en stressız relax oldugun aydı aılem geldı onlarla vakıt gecırdık son 3 gundur stres yasıyorum klomen kullanmıstım o gecıktırıyo belkıde bıan omce olsam hsg ye gitsem baska bır ıstegım yok

Son düzenleme:
Korkudan yapamiyorum bende dpo10 bugün
Bana 2 gün önce akşam yemek hazırlarken bir sıcak bastı bayılıyorum sandim böyle üstümde ne varsa cikardim alev attim bu belirti olabilir mi ya ve mutfakta sicak değil soğuk kutuba düşüyor

Kizlar az once miratech erken gebelik testi yaptim ilk 5 dk da flasla bakinca gorunen asiri silik bir cizgi var sizce varmidir bat 18 aralik

Bana 2 gün önce akşam yemek hazırlarken bir sıcak bastı bayılıyorum sandim böyle üstümde ne varsa cikardim alev attim bu belirti olabilir mi ya ve mutfakta sicak değil soğuk kutuba düşüyor
Herşey olabilir artık belirtileri hiç ayırt edemiyorum cidden reglde oluyon hamilede çıkabiliyorsun. Ama ben gecen ayda hamileligimde gece yatakta üşüme titreme olduydu , bu aydada oldu. İnşallah gebeyizdir 🤲🏼
Pazartesi test yapacam inşallah

Kizlar az once miratech erken gebelik testi yaptim ilk 5 dk da flasla bakinca gorunen asiri silik bir cizgi var sizce varmidir bat 18 aralik
O test ile hiç yapmadım İnan bilmiyorum.
Predictor Early ve days comfort bende regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼❤️

Güvenilir bir marka ile yap awoxta çok güvenilir

O test ile hiç yapmadım İnan bilmiyorum.
Predictor Early ve days comfort bende regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼❤️

Güvenilir bir marka ile yap awoxta çok güvenilir
Amin insallah ya days doctorla 3 tane yaptim hepsi silikti guvenemedim o daha belliydi bilmiyorum sabredebilsek aslinda beklesek

Herşey olabilir artık belirtileri hiç ayırt edemiyorum cidden reglde oluyon hamilede çıkabiliyorsun. Ama ben gecen ayda hamileligimde gece yatakta üşüme titreme olduydu , bu aydada oldu. İnşallah gebeyizdir 🤲🏼
Pazartesi test yapacam inşallah
Dün akşam da yatakta üşüdüm çok sıcakken garip neyse bilemiyorum aslında bir kaç belirti var ama vücut bizi kandırıyor da 17sinde olmazsam bakacam artık hatta sabah jelimsi akıntı oldu ama yumurtlama akıntısı gibiydi değişik

Kız gynoseed diye bir jel hahahaha bunu vajinaya sıkıyorsun. İlşşkiye giriyorsun. Spermin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bu şekilde sayfada hamile kalan da var 🥹
Ay onu bende aldım iki gün sonra tahminen pik göreceğim ve kullanmayı düşünüyorum🤣

Back
X