• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

askim korunmayi biraktigimda benimde gecikmelsrim oldu yalanci pozitifler gordum ama adet oldum hep sonra döngüm degisti benim burda cok okudum genelde oluyor sanirim bekleyebilirsen bekle canim yada sabah test yapip netlestir sen nasil istersen
Yo bahsettıgım o degıl ıste test yapmaya o yuzden cok ılımlı yaklaşamıyorum ben yalancı pozıtıf vs hıc bılmemm gormedımde

Bebek denemememnın 1. Ve 2. Ayı bırebır synı seyler oldu kızlar ılk ay 9 ıkıncı ay 10 gun gecımmem oldu belırtıelrrım sen hamıledın dıye bagrıyordu bulantı harıc bas donmesı kasık agrıları ıstahda artma uyuma halsızlık ozamanlar yenıyım herkese anlatıuorum heveslenıyorum o ıkı ayı hıc unutmam negatıf cıkan belkı 5 test sonrasında yasadıklarım ondan sonrada gecıkmelrım oldu 2 kere falan testte yaptım cok uzuldum ama o ılk ıkı aykı gıbı hcıbırı olmadı o yuzden ıste elım teste gıdemıyo🥹
İlk kez korunmasız ilişkiden sonra çoğu kişi öyle oluyor ben de öyle oldum 😢 hatta ben de diyetisyene diyordum ki galiba hamileyim falan:) sonra adet olunca kadının yüzüne bakamadım ne alaka ise 🥹🥹 en iyisi gerçekten kimseye bisey söylememek ben de test günü eşime söylememe taraftarıyım ya o benden çok kafaya takıyor 🥲

İlk kez korunmasız ilişkiden sonra çoğu kişi öyle oluyor ben de öyle oldum 😢 hatta ben de diyetisyene diyordum ki galiba hamileyim falan:) sonra adet olunca kadının yüzüne bakamadım ne alaka ise 🥹🥹 en iyisi gerçekten kimseye bisey söylememek ben de test günü eşime söylememe taraftarıyım ya o benden çok kafaya takıyor 🥲
Evet sonradan ogrendım korunmasız ılıskıde oldu ıcın gecıkıyomusuz bıde zaten pcosdan oluyomus ozamanlıker

Benım esım rahat çok ıstıyor onu gozunden goruyorum ama ben uzulmeylm dıye hıc bellı etmıyo tesellı edıyor benı ben cok takıyorum regl oldugumda regl oldum dıyorum ya saka dıyor mesela basta ınnamıuo oda unutlanıyı

Benım esım rahat çok ıstıyor onu gozunden goruyorum ama ben uzulmeylm dıye hıc bellı etmıyo tesellı edıyor benı ben cok takıyorum regl oldugumda regl oldum dıyorum ya saka dıyor mesela basta ınnamıuo oda unutlanıyı
Benim eşimin de çok istediğini gözlerinden görüyorum geçen sefer geciktiğimde eşimde ikna olmuştu hamile olduğuma beni el üstünde falan tutuyordu ya öyle üzüldüm ki o hayal kırıklığına bir de trajikomik bir anımız var ben ilk ovulasyon testi yaptığımda mantığını tam anlatmamıştım eşime yani genel olarak hiçbir şey anlatmamışım sanırım sonra iki tane çizgi görünce testi aldım eşimin yanına koştum işte yaa balımmm baaaak falan diye 🥲🥲🥲🥲 gebelik testi sanıp havalara uçmuştu ben 3 gün ağladım bu olay üzerine 🥹🥹🥹🥹🥹

Benim eşimin de çok istediğini gözlerinden görüyorum geçen sefer geciktiğimde eşimde ikna olmuştu hamile olduğuma beni el üstünde falan tutuyordu ya öyle üzüldüm ki o hayal kırıklığına bir de trajikomik bir anımız var ben ilk ovulasyon testi yaptığımda mantığını tam anlatmamıştım eşime yani genel olarak hiçbir şey anlatmamışım sanırım sonra iki tane çizgi görünce testi aldım eşimin yanına koştum işte yaa balımmm baaaak falan diye 🥲🥲🥲🥲 gebelik testi sanıp havalara uçmuştu ben 3 gün ağladım bu olay üzerine 🥹🥹🥹🥹🥹
Ayy onlarada cok uzuluyorum ıste🥹🥹allahım bizlerede o mutlulugu tez zamanda yasatsın canım

Back
X