Ol canım niye olmayasınn ben olsam olurdummaskim iste yeni aylar yebi yumurtalar hzhxhxjxjd bi de ocakta ydısına cıkıcam is sebebiyle acaba iğne olmasam mı diyorum emin değilim cuma doktoruma gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ol canım niye olmayasınn ben olsam olurdummaskim iste yeni aylar yebi yumurtalar hzhxhxjxjd bi de ocakta ydısına cıkıcam is sebebiyle acaba iğne olmasam mı diyorum emin değilim cuma doktoruma gidicem
Stresli bir ay olacak bir süre ydışında olacağım için belirsizlik vsOl canım niye olmayasınn ben olsam olurdumm
Kızzzz hamilesin istee sitede bi hanımefendii 2 hafta gecikiyor tüm idrar testleri negatif adet söktürücü bile kullanıyorrr sonra muayeneye gidiyor ve kese görüyorr şok olmustumm okudugumda mucize resmenn B BayanDDKızlar benim bat 1 Aralık’tı ama hala regl olmadım. Tam 2 hafta gecikti. 6. gün gecikmede idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah (13. gün gecikme) tekrar test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Nasıl değerlendirirsiniz?
Aynen chate göre 23-25 test yapabilirsin diyor 24 ü bi denesem diyorumyaa hosgeldin bebegimmm yaa senin artik bekleme zamanin dimiiiiiii
Canım doktoruna sorarsın bence bunu yasak koymazsa o şekilde yaparsın ama hsg den sonra enfeksiyona olasılığına karşın doktorlar ilişki önermiyor diye duymuştum o ayKızlar hsg cekılmeye gıdecegımya gıttıgım yerde doktor cstlatma ıgnesı verıyor burdskıler vermıuor ben hsg den once adetlıyken klomen vs kullansam adet bıtınce hsg cskılsem bır zararı varmı bılgınız varmı zaten yarın doktora soracağımda belkı sızde bıseyler duymussunuzdur yanı planım. Hsgden sonra çatlatma ıgnesı vurulup hemen esımın yanına gelmek Z zeynos11 D dodo1234 C civcivella24 ve etıletleyemedıkkerım
İşte okuduklarıma gore bazısı onerırken bazısı onermıyor ilişkiCanım doktoruna sorarsın bence bunu yasak koymazsa o şekilde yaparsın ama hsg den sonra enfeksiyona olasılığına karşın doktorlar ilişki önermiyor diye duymuştum o ay
ay evet ya gelmiyor yumurtlama kfkxkxkxKız o zamana bende geçmek istiyorum diyordum size benden önce gittiğiniz için o zamana gelince de gün geçmedi birde sayılı gün çabuk geçer diyorlar hshshshs
benim daha yumurtlama olmadiiiiiahahahaha haftaya baslıycaz galiba beim pazartesi dpo 1 olacak
yok askim benim bilgim bu konularda hic yok kullanmadim hic ilac falanKızlar hsg cekılmeye gıdecegımya gıttıgım yerde doktor cstlatma ıgnesı verıyor burdskıler vermıuor ben hsg den once adetlıyken klomen vs kullansam adet bıtınce hsg cskılsem bır zararı varmı bılgınız varmı zaten yarın doktora soracağımda belkı sızde bıseyler duymussunuzdur yanı planım. Hsgden sonra çatlatma ıgnesı vurulup hemen esımın yanına gelmek Z zeynos11 D dodo1234 C civcivella24 ve etıletleyemedıkkerım
bence bati bekleeeeAynen chate göre 23-25 test yapabilirsin diyor 24 ü bi denesem diyorumdönüşe belki iyi haber çıkar
hosgeldin canimmm insallah guzel haberler alırsınİyi geceler herkese bende bat 18 ile aranıza katılıyorum![]()
pikten sonra siliklesme gordugun günü 1. gün olarak sayabilirsin 14. gün ilk testini yap canimKızlar ben de bat 21 Aralık ile aranıza katılıyorum . LH pikini 32. Günde görmüş bir pcos’luyum. İlk testi ne zaman yapmalıyım bilmiyorum. Bir yandan heyecanlıyım bir yandan hayal kırıklığından korkuyorum. İnşallah hepimiz güzel müjdeler alırız