• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Selam kızlar 12 aralık beta hcg 10.5 14 aralıkta 105 çıktı çok hızlı yükselmiş en fazla 45-50 bekliyordum sizce normal mi bir sıkıntı olabilir mi acaba

Kızlar benim bat 1 Aralık’tı ama hala regl olmadım. Tam 2 hafta gecikti. 6. gün gecikmede idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah (13. gün gecikme) tekrar test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Nasıl değerlendirirsiniz?

Çıkartıyor valla. Benim ekte eklediğim görselde aynı markanın. O kadar heveslenerek kan vermiştim ki. Aynı anda 3 tane testini yaptım 3 ü de pozitif çıkmıştı Eki Görüntüle 3685552
Bildiğin pozitif çıkartmış. Çok şaşırdım
sen normale bakma normallerimiz bu surecte degisiyor maalesef bende normalde olmayan cok sey oldu jxjxjx
Ah ah ilk hamileliğimde çok belirtim vardı. Bakalım bu ay hamile miyim. Of saçma oldu sanki hamileumişim gibi sjsjsjsj

Kızlar benim bat 1 Aralık’tı ama hala regl olmadım. Tam 2 hafta gecikti. 6. gün gecikmede idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah (13. gün gecikme) tekrar test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Nasıl değerlendirirsiniz?

benim de bu ay iki hafta gecikti. Ortalama 30-35 günde bir olurdum. 35+14 oldu. Bi ara silik çizgi görmüştüm testte, sonra yine negatife döndüler. Bugün regl oldum ve elendim.

Yalancı pozitifler bu süreçte çok çıkabiliyo. Yarın tekrardan test yap bakalım, umarım netleşir çizgiler ve hayırlı haberlerini alırız canım 🙏🩷

Kızlar adet oluyom dıye yellendım havalara gırdım hsg planı yaptım ama gelen gıden yok ıc camasırımda nokta kadsr kahvelık gordum oda sökülüyo sandım ama yok gelen gıden olmadı esıme dedım gel bıseyler yaparım belkı gelır yok gene gelmedı tobe estagfurullah 😩😅😂

Kızlar adet oluyom dıye yellendım havalara gırdım hsg planı yaptım ama gelen gıden yok ıc camasırımda nokta kadsr kahvelık gordum oda sökülüyo sandım ama yok gelen gıden olmadı esıme dedım gel bıseyler yaparım belkı gelır yok gene gelmedı tobe estagfurullah 😩😅😂
IMG_4978.webp
IMG_4976.webp

Kızlar adet oldum sandım ilk gün normal adet oldum sonra ki günler bi kesildi bi kahve soluk pembe oldu asla gecen aylarkı kadar yoğun bi kanama değildi ve adet gecikmesi de yaşamıştım şüphelendim içime kurt düştü ve test yaptım sizce bu kurumacizgisi mi yoksa ben mi hayalleniyorum

Eki Görüntüle 3685596 Eki Görüntüle 3685597
Kızlar adet oldum sandım ilk gün normal adet oldum sonra ki günler bi kesildi bi kahve soluk pembe oldu asla gecen aylarkı kadar yoğun bi kanama değildi ve adet gecikmesi de yaşamıştım şüphelendim içime kurt düştü ve test yaptım sizce bu kurumacizgisi mi yoksa ben mi hayalleniyorum
Of of su testlerde bıde kuruma cıktı basımıza kuruma olabılır canım bır su tut ustune gıderse kuruma benım gıttı dun kurumaydı

Kızlar o değilde yılbaşı aileme sürpriz yapma olayı benim için yalan oldu hayal oldu ya ona yanıyorum aklıma geldikçe üzülüyorum bu aydan içten içe umutluydum olacak sanmıştım … 🥲😒

Kızlar selam bir şey sorabilir miyim size ?
Mor olan days doctor dün sabah ilk idrarla yapmıştım pembe olan bugün akşama doğru yaptım Elite diye bi marka hiç duymamıştım onu bugün onu bulabildim mecbur onla yaptım bu testi hiç duyan var mı kaç betayı algılıyor vs koyulaşma var gözüküyor ama testler farklı olduğu için emin olamadım

Eklentiler

• IMG_7336.webp
    IMG_7336.webp
    11 KB · Görüntüleme: 19
2 gün önce awox ile öğrenmiştim ertesi gün bu mor olan days doctorı yaptım ama awoxtan daha silik çıktı hemen ardından gidip test verdim dün sabah 25.8 çıktı bugün de pembeyi yaptım işte emin olamadım sizce artmış mı beta ? Awoxtan daha sonra yapıp days doctor daha silik çıkınca çok korktum açıkçası

Daha belirginleşti çitiliycem şimdi 😂😂 allahım saçımı başımı yolucam yaaa bezdim artık mide bulantım var göğüs ağrım hiç azalmadı bile bende şüphe ettim test yapayım dedim iyice arttı şüphem kuruma cizgisi pembe oluyor mu bilmiyorum ama bu çizgi pembeydi buraya atınca kalitesi baya düşüyor

2 gün önce awox ile öğrenmiştim ertesi gün bu mor olan days doctorı yaptım ama awoxtan daha silik çıktı hemen ardından gidip test verdim dün sabah 25.8 çıktı bugün de pembeyi yaptım işte emin olamadım sizce artmış mı beta ? Awoxtan daha sonra yapıp days doctor daha silik çıkınca çok korktum açıkçası
Kendine kendine kurma canım kullanıcı ismin gibi panik bir prensessin anlaşılannn aynı marka yapsan daha iyi takip edebilirdin koyulaşmayı ama son testin zaten koyulaştığını gösteriyor yine de evham yapma ikinci beta için kan vermediysen bir an önce ver için rahatlasın

Daha belirginleşti çitiliycem şimdi 😂😂 allahım saçımı başımı yolucam yaaa bezdim artık mide bulantım var göğüs ağrım hiç azalmadı bile bende şüphe ettim test yapayım dedim iyice arttı şüphem kuruma cizgisi pembe oluyor mu bilmiyorum ama bu çizgi pembeydi buraya atınca kalitesi baya düşüyor
Kuruma çizgisi pembe olmaz ya böyle soluk oluyor grimsi beyazımsı gölge gibi oluyor. Renk varsa çizgide kırmızılık varsa umut var bence

Back
X