- 18 Eylül 2025
- 65
- 38
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testten sonraki süreçten bildiriyorum erken öğrenmekte hiç güzel değilmişşSelam kızlar 12 aralık beta hcg 10.5 14 aralıkta 105 çıktı çok hızlı yükselmiş en fazla 45-50 bekliyordum sizce normal mi bir sıkıntı olabilir mi acaba
hahah evettttt fjdjdjdjBütün tuşlara basıyorum diyorsun![]()
Bildiğin pozitif çıkartmış. Çok şaşırdımÇıkartıyor valla. Benim ekte eklediğim görselde aynı markanın. O kadar heveslenerek kan vermiştim ki. Aynı anda 3 tane testini yaptım 3 ü de pozitif çıkmıştı Eki Görüntüle 3685552
Ah ah ilk hamileliğimde çok belirtim vardı. Bakalım bu ay hamile miyim. Of saçma oldu sanki hamileumişim gibi sjsjsjsjsen normale bakma normallerimiz bu surecte degisiyor maalesef bende normalde olmayan cok sey oldu jxjxjx
Kızlar benim bat 1 Aralık’tı ama hala regl olmadım. Tam 2 hafta gecikti. 6. gün gecikmede idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah (13. gün gecikme) tekrar test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Nasıl değerlendirirsiniz?
Kızlar adet oluyom dıye yellendım havalara gırdım hsg planı yaptım ama gelen gıden yok ıc camasırımda nokta kadsr kahvelık gordum oda sökülüyo sandım ama yok gelen gıden olmadı esıme dedım gel bıseyler yaparım belkı gelır yok gene gelmedı tobe estagfurullah![]()
Of of su testlerde bıde kuruma cıktı basımıza kuruma olabılır canım bır su tut ustune gıderse kuruma benım gıttı dun kurumaydıEki Görüntüle 3685596 Eki Görüntüle 3685597
Kızlar adet oldum sandım ilk gün normal adet oldum sonra ki günler bi kesildi bi kahve soluk pembe oldu asla gecen aylarkı kadar yoğun bi kanama değildi ve adet gecikmesi de yaşamıştım şüphelendim içime kurt düştü ve test yaptım sizce bu kurumacizgisi mi yoksa ben mi hayalleniyorum
askim bende bırakamıyorum iste o yüzden iqos a geçiş yaptımhahahahah ya ben bırakamıyorum napicaammmmmmmmmmm
Dur kız deniyimOf of su testlerde bıde kuruma cıktı basımıza kuruma olabılır canım bır su tut ustune gıderse kuruma benım gıttı dun kurumaydı
Dene bakalımDur kız deniyim
Daha belirginleşti çitiliycem şimdiDene bakalım
Kendine kendine kurma canım kullanıcı ismin gibi panik bir prensessin anlaşılannn aynı marka yapsan daha iyi takip edebilirdin koyulaşmayı ama son testin zaten koyulaştığını gösteriyor yine de evham yapma ikinci beta için kan vermediysen bir an önce ver için rahatlasın2 gün önce awox ile öğrenmiştim ertesi gün bu mor olan days doctorı yaptım ama awoxtan daha silik çıktı hemen ardından gidip test verdim dün sabah 25.8 çıktı bugün de pembeyi yaptım işte emin olamadım sizce artmış mı beta ? Awoxtan daha sonra yapıp days doctor daha silik çıkınca çok korktum açıkçası
Kuruma çizgisi pembe olmaz ya böyle soluk oluyor grimsi beyazımsı gölge gibi oluyor. Renk varsa çizgide kırmızılık varsa umut var benceDaha belirginleşti çitiliycem şimdiallahım saçımı başımı yolucam yaaa bezdim artık mide bulantım var göğüs ağrım hiç azalmadı bile bende şüphe ettim test yapayım dedim iyice arttı şüphem kuruma cizgisi pembe oluyor mu bilmiyorum ama bu çizgi pembeydi buraya atınca kalitesi baya düşüyor