- 2 Kasım 2025
- 678
- En iyi cevaplar
- 1
- 457
- 18
Allah kolaylaştırsın bu süreci ne diyim bebisvalla ya sorma sosyal ankastrem azdı benimde kimseyle konuşamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylaştırsın bu süreci ne diyim bebisvalla ya sorma sosyal ankastrem azdı benimde kimseyle konuşamıyorum![]()
Bekle bakalım bı kaç gün daha belli olmaz. Regl gelene kadar umut varAmın canım ınsallah . Ben bugün de yaptım negatıf![]()
o kadar hazir ve odaklayim ki anlatamam kelimeler yetmez jfjfjfjxmAz kaldı kafaları kırmaya hazır mıyızzz![]()
iste baska markaya bile yonelemiyorum ki keske birakabilsem kafada bitmiyor suan benim maalesefffAz önce emin olmak için bir Alman kaynağını okudum tekrar. Elektrikli sigaralarda yüksek oranda ağır metallerin olduğu ortaya çıkmış özellikle cıva, bunun yanısıra ciğer sönmesine de sebep oluyomuş maalesef. Yeni bi ürün olduğu için ne gibi zararları olabilir konusuna çok fazla hakim değilmiş doktorlar. Diğer alternatifler maalesef sağlıklı veya daha az zararlı değil, yalnızca o konuda az bilgi ve tecrübeye sahip olduğumuzdanmış.
Tavsiyem: sigarayı yavaş yavaş bırakmaya çalışın, başka alternatiflere yönelmeden.
aşkım iyi bi doktora denk gelmişsin bak oda ayni seyi söylüyor biraz kilo vermen gerekiyosa ver canim yapicak hic birseyin yok maalesefkızlar şimdi doktora gittim ya bugün durumumu anlatırken tutamadım kendimi ağladım dedim işte git zayıfla gel diyorlar benim motivasyonum olmuyor yapamıyorum diye. bana dedi ki böyle dediğine göre kilo işini hafife alıyorsun senin sorunun yumurtalarda değil ki o zaten bolca var sorunun bozulan metabolizmanda dedi. önce onu düzeltmek lazım dedi. bu da tabiiki sağlıklı beslenmekten geçiyor dedi. al ver döngüsüne girme sebebin bunu hayatına adapte etmemen ve perhiz olarak görmen dedi. şimdi seninle ezbere iş yapmıcaz dedi hap verip gönderedebilirim ama öyle iş olmaz dedi. kan değerlerine bakalım rahim filmini çekelim, eşinde tüp bebek merkezinde detaylı bir sperm testi versin dedi. eşimin sperm testi vardı sayısı da iyiydi ama dedi ki isterse 200 milyon spermi olsun hasarlı olduktan sonra ne işe yarar ki o yüzden dna hasarına bakılması lazım onunda dedi. her şeyi bilip ona göre hareket edicez o süreçte de sende zayıflıcaksın dedi. seni bir şekilde gebe de bırakabilirim iğne veririm hap veririm vs. ama sağlıksız olur dedi hem senin için hem bebek için önemli olan bu değil mi dedi yani kimyasal olabilir , kalbi durabilir , erken doğum olabilir , gebelik şekeri olabilir, bebek sıkıntıya girer yazık günah değil mi dedi kilo ve metabolizma bozukluğu bunların hepsini tetikleyen şeyler dedi. böyle olsa daha mı iyi olcak daha fazla yıkım olur senin için gösterip elletmemek gibi bir şey dedi. özetlemek gerekirse böyle aşkolar işte size de emsal olsun özellikle kilolu kişilere sesleniyorumm ve yorumlamanız bilgi için etiketledim sizleri de kızlar
D dodo1234 C civcivella24 @Vignette @melekparlaadapolat @alsimist @amanbocegi
hayirli olsun canimmKızlar sabah gittim kan verdim dayanamadım. Beta hcg 90.4 çıktı![]()
ayy insallahhhh bizde burdan devam ederizzzAyyy ben 1 aydır aralık annelerini de okuyorum heycanla, mesela bir tane başlık var bat nisan bekleyenler diye orada hamiş kalıp doğum yapanlar var hala o başlıkta konusuyorlar o kadar hosuma gidiyor ki darısı başımızaaa yaa amin aminn![]()
İnşallah askimmm yaaa bat 1 nisan başlığı bak bir orayaayy insallahhhh bizde burdan devam ederizzz![]()
goruyorum canim cikiyor karsima hep birbirimizi kaybetmemek icin bizde hep burda kalalimmmmm ben zaten hepinizin haberini alicammm insallahhİnşallah askimmm yaaa bat 1 nisan başlığı bak bir oraya![]()
Hepimiz de seninn inşallah dodocumgoruyorum canim cikiyor karsima hep birbirimizi kaybetmemek icin bizde hep burda kalalimmmmm ben zaten hepinizin haberini alicammm insallahh
Kiz döngünün kısa olması da ne güzel bisi ben daha reglken test zamanınızdı simdi ovulasyonda beraberizzbenim hafiften sol kasikta agrilarim başladı hadi bakalim gazamiz mubarek ola jfjfjfjx
aslinda bi yandan da kisa olmasi iyi degil cunku kısıtlı bir suremiz oluyor aslinda o yuzden de bu ay ust uste degelrendiriyorum, onceden yaptigim lh testlerinde pik ve siliklesme genelde 2 gun sürüyordu ve gun aşırı degerlendirmede bir gunu tek degerlendirebiliyordum o yuzden bu ayda bu sekilde degerlendirmeyi düşünüyorum, siliklestigi gunu 1. gun olarak alabilirsin ben oyle yapiyordum ayni gun siliklesirse de ertesi günü 1 dpo olarak al, benim daha belli degil akintim cogalmadi henuz ufak bi artis var simdilik takipteyimKiz döngünün kısa olması da ne güzel bisi ben daha reglken test zamanınızdı simdi ovulasyonda beraberizzneyse en azından bat larımız yakın oluyor
ama düsün ki sizin 3 kere regl olduğunuz sürede ben 2 kez oluyomusum onu anladım benim dpo 1 çarşamba günü olucak di mi bu arada bugün ovulasyon akıntım var t ve c çizgisi birbirine eşit
canım merhaba bu dpo yu pik gördüğümüz günden mi saymaya başlıyoruz ?kasette gozukmeyebılır ama erken gebelık yap dpo 13te. kasette dpo 16 17 gıbı anca slılık cıkar.
hatta 1 yada 2 kere ayni gun siliklesme yaşamıştım ben, doktor gun aşırı demişti gecen ay o sekilde denedim olmadi bu ayda bu sekilde deneyecegim bakalim ne olacak, acaba bugun lh testi alsam mi diye düşünüyorum zaten her gun degerlendiricem en azindan bata emin olurum ama bilemedim kararsizim hâlâaslinda bi yandan da kisa olmasi iyi degil cunku kısıtlı bir suremiz oluyor aslinda o yuzden de bu ay ust uste degelrendiriyorum, onceden yaptigim lh testlerinde pik ve siliklesme genelde 2 gun sürüyordu ve gun aşırı degerlendirmede bir gunu tek degerlendirebiliyordum o yuzden bu ayda bu sekilde degerlendirmeyi düşünüyorum, siliklestigi gunu 1. gun olarak alabilirsin ben oyle yapiyordum ayni gun siliklesirse de ertesi günü 1 dpo olarak al, benim daha belli degil akintim cogalmadi henuz ufak bi artis var simdilik takipteyim
siliklestigi gunden itibaren yani ben o sekilde sayıyorumcanım merhaba bu dpo yu pik gördüğümüz günden mi saymaya başlıyoruz ?
o zaman 07.12 de pik gördüm 08.12 de silikleşmeye başlamasından itibaren sayıyorum dpo 8 deyim :) teşekkürlersiliklestigi gunden itibaren yani ben o sekilde sayıyorum
evet canim, mesela ben kasim 21de yogun akinti gördüm ertesi gun kesildi 22 kasımı 1 dpo olarak aldim ve tam 14. gun regl oldum yani bence o şekilde, sen yine 1 2 gun oynama payi ver 7 yada 8 dpo diyebilirsin eveto zaman 07.12 de pik gördüm 08.12 de silikleşmeye başlamasından itibaren sayıyorum dpo 8 deyim :) teşekkürler
Bebisim doğru haklisin valla ama benim geçtiğimiz günler kesinlikle ovulasyon değilmis muhtemelen pcos var diye test hep koyu çıkıyordu bugünkü akıntıları yaşayınca anladım, tek korkum bugün çatlama olursa değerlendiremem eşim bugün evde yok yarın sabah gelicekaslinda bi yandan da kisa olmasi iyi degil cunku kısıtlı bir suremiz oluyor aslinda o yuzden de bu ay ust uste degelrendiriyorum, onceden yaptigim lh testlerinde pik ve siliklesme genelde 2 gun sürüyordu ve gun aşırı degerlendirmede bir gunu tek degerlendirebiliyordum o yuzden bu ayda bu sekilde degerlendirmeyi düşünüyorum, siliklestigi gunu 1. gun olarak alabilirsin ben oyle yapiyordum ayni gun siliklesirse de ertesi günü 1 dpo olarak al, benim daha belli degil akintim cogalmadi henuz ufak bi artis var simdilik takipteyim