- 11 Nisan 2025
- 1.175
- 473
- 38
- 34
sağol canımcımÇatlamayı baz alıp çatlayan güne 0 diyoruz canım sonra dpo 1 diye başlıyoruz saymaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımcımÇatlamayı baz alıp çatlayan güne 0 diyoruz canım sonra dpo 1 diye başlıyoruz saymaya
yaşını bilmiyorum ama belli bir zamandan sonra da yavaşlıyor illa ki ya ilk zamanlardaki gibi alev ateş olmuyorrHahahahah çok tatlı o kadın ya. Benim kilo vermem için evden kocamı kardeşimi yollamam en yakın arkadaşımla da görüşmemem lazımhepsini çok seviyorum malesef hep birlikte şişko şişko geziyoruz. küçücük yüzüm var ne göz ne burun ne dudak yok küçüktür ama kocaman bir yüz var çok üzüldüm bir an. Ama metabolizmamın yavaşladığını hastanede fark ettim 2 ay ben hiçbir şey yemeden içmeden uyumadan yaşadım anneme refakat ederken kızlar verdiğim kiloyu söylüyorum size 4 kilo benim yerimde o koşuşturmada başkası olsa rahat 10 kilo vermişti. Sonra zaten onu da geri aldım hemen
Testler yüzde yüz güvenilir değil sen takılma değerlendir yine de. Ben tüp bebekte 19 mm yumurtam varken o testler negatif çıkıyordu yani öyle söyleyim canımÇok teşekkür ederim ovulasyonda pik göremedim ama değerlendireceğim
29 yaşındayım canım tiroid hashimato yavaşlatıyor metabolizma yaşım 36 filan benimyaşını bilmiyorum ama belli bir zamandan sonra da yavaşlıyor illa ki ya ilk zamanlardaki gibi alev ateş olmuyorr
yok kız akıllanır mıyızSessizce takip ediyorum seni denk geliyorum forumda dolaşırken. Biz hiç akıllanmıcaz valla hala buralarda hala aynıyız. İnşallah seni bir daha görmeyeceğiz bu 2 aydan sonra buralarda.
1 yaş varmış aramızda benimde öyledir kesin zaten kilolu olunca zaten yüksek çıkıyor metabolizma yaşı29 yaşındayım canım tiroid hashimato yavaşlatıyor metabolizma yaşım 36 filan benim
11 Aralık'ta çatlamış canımkızlar selam benim de testlerime bakar mısınız ? 9 aralıkta lh pikti sat 29 kasım. Ben dpo kaçtayım suan yumurtlama mı çatlama mı baz alınıyor
Hadi bakalım hayırlısı canım. Kafaya taktıkça olmuyor vallahiyok kız akıllanır mıyızvalla ikinciye tüp bebe için gözümde büyüyor da basıyorum btüün tuşlara. aralık basında tekrar film çekildim hsg yapışıklıklar vardı biraz acılmıştır belki dedim yalandan takılmaca işte
![]()
Tamam çok teşekkür ederimTestler yüzde yüz güvenilir değil sen takılma değerlendir yine de. Ben tüp bebekte 19 mm yumurtam varken o testler negatif çıkıyordu yani öyle söyleyim canım
Kimyasal olmak da sonucda gebelık olabılıyor şansı var en azından bende bır aylıkken daha keseyı goremeden düştü yıprtacı ama ne yapalım nasipden öte köy yok dua edelım ıns hayırlı zaman da olsun gercekden yorulmadan benım yaşımda var amh düşük biraz ama Allah büyükbiz temmuzda denemeye başladık eylülde hamile kaldım ama 4+4 gün kese göründü ama aşırı ufaktı ve hemen dağıldı düştü![]()
Değişik akıntılar devam ediyor gaz sorunu var deli gibi kendimle uğraşıyorum, kimyasal gebelik geçirdiğimizi nasıl anlıyoruz ben test yapmıyorum çoğu zaman arada gecikmeler oluyor erken gelmeler falan oluyor ama hiç test yapmıyorumBenim de 25 Aralık ama geçen ay kimyasal gebelik yasadigim için bu ay geçilebilir geçen sene sen yaşamıştım 10 gün gecikmistim. Bekleyebildigin kadar bekle canım İnan erken ogrenmek çok daha stresli oluyor
floria sen bensin güzel kardeşim hahahayok kız akıllanır mıyızvalla ikinciye tüp bebe için gözümde büyüyor da basıyorum btüün tuşlara. aralık basında tekrar film çekildim hsg yapışıklıklar vardı biraz acılmıştır belki dedim yalandan takılmaca işte
![]()
kimyasal gebelikte genelde erkenden test yapanlar fark ediyor test pozitif çıkıyor sonra bir bakıyorlar kanaması gelmiş veya beta testi yapıyorlar diyelim ki 50 çıktı takip için bir daha yapılıyor ya bir bakıyorlar 20 ye inmiş ardına zaten kanama başlıyor çoğunlukla. o zaman anlıyorlar ki bu gebelik kimyasalDeğişik akıntılar devam ediyor gaz sorunu var deli gibi kendimle uğraşıyorum, kimyasal gebelik geçirdiğimizi nasıl anlıyoruz ben test yapmıyorum çoğu zaman arada gecikmeler oluyor erken gelmeler falan oluyor ama hiç test yapmıyorum
allah hayırlısını versin bende kilo alıyorum git gide diyete başlamamlazımKimyasal olmak da sonucda gebelık olabılıyor şansı var en azından bende bır aylıkken daha keseyı goremeden düştü yıprtacı ama ne yapalım nasipden öte köy yok dua edelım ıns hayırlı zaman da olsun gercekden yorulmadan benım yaşımda var amh düşük biraz ama Allah büyük
Erteleme ozman basla bır an once zor ama bıseyler ıcın yapmamız lazım kac kılosunkıallah hayırlısını versin bende kilo alıyorum git gide diyete başlamamlazım![]()
Bende 31 yaşında haşimato hastasıyım ya bizim şansımız daha mı zorrrr29 yaşındayım canım tiroid hashimato yavaşlatıyor metabolizma yaşım 36 filan benim
o zaman almiyorum daha gazamiz mubarek olsun jdjdjjdBence gerek yok gibi ben garantilemek için yarında bakacağım bir daha gene silinse daha yapmam
evlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktımErteleme ozman basla bır an once zor ama bıseyler ıcın yapmamız lazım kac kılosunkı
Şansımız daha zor değil canım eğer değerleri olması gerektiği gibi tutabilirsek. Düzgün yumurtlama görüyorsan regl oluyorsan korkmana gerek yok. Aa evet metabolizmayı yavaşlatıyorBende 31 yaşında haşimato hastasıyım ya bizim şansımız daha mı zorrrr![]()
Evlenince +10 kilo da kocayla birlikte geliyor. İmza atarken sen o artık on kiloya da atıyorsun o imzayı hdhdhdhdevlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktımboyum 163