• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Öyle hayatım zaten o civarlardayım bende. annem babam çevremdeki herkes eşim hariç kiloma takık
Bende çok takıyorum aslında ama veremediğim için daha doğrusu düzgün perhiz yapamadığım için takmıyormuş gibi yapıyorum. Dışardan da sanki ben hariç herkes takıyormuş gibi gözüküyor gamsız umursamaz gibi gözüküyorum halbuki içimde ne yangınlar kopuyor kimse bilmiyor. Misal annem bana diyor ki biz iki kilo alınca dert ediyoruz senin hiç umrunda değil istediğini giyemiyorsun üzülmüyor musun falan diyip sözde beni kamçılamaya çalışıyor ama daha ters tepiyor bende böyle şeyler
Kulaklarını kapat canım lütfen. Kendin ve sağlığın için elinden geleni yapabilirsin. Önce bu durumu kabullenme veremiyorum veremem olmuyor deme. Zor da olsa kolay da olsa yapabileceğin şeyler var sende biliyorsun canım. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Seni yargılsmayacsk insanlarla konuş.

Hanımlar benim testimede bakar mısınız hepsini bugün yaptım dpo 10 hepside 10 içinde cikti yani 10 dakikayı geçmedi kan versemmi cikarmi
Dediğin dakikalar içinde çıktıysa kanda da çıkar elbet , idrara geçen kanda hayli hayli vardır canım tebrik ederim

Adetiniz geçmiş miydi kaç gün gecikmede 90 çıktı acaba
Yok geçmedi. Şöyle ben aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesi 1 aralıktaydı. Aşılama3 aralık. Doktorum kendisi 15 aralıkta kan ver dedi. Aslında 12. Gün gibi oluyor. Aşılamadan önce kullandığım ilaçlardan dolayı yumrtlamam da beklediğimden daha önce oldu. İyice karıştı 😂

Kulaklarını kapat canım lütfen. Kendin ve sağlığın için elinden geleni yapabilirsin. Önce bu durumu kabullenme veremiyorum veremem olmuyor deme. Zor da olsa kolay da olsa yapabileceğin şeyler var sende biliyorsun canım. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Seni yargılsmayacsk insanlarla konuş.
Doktorla bir sürece girdim yarın da diyetisyen randevum var bakalım bende çaba göstericem elbet yattığımız yerden olmuyorrr

Batı bekleyebilecek gücü kendimde bulamayabilirim ama ben zaten normal şartlarda 29 günlük döngüye göre gelirse 28 aralık olcak 31 günlüğe göre gelirse 31 aralık bat gösteriyor bende 24 ü test deniyeyim diyorum işte 😅 ha bir de zaten ayın 24ü ilişkiden sonra 11 gün olmuş oluyor akıntımda yok son ilişki olduğunda akıntım vardı ve ertesi gün durdu bence luteal fazda bitmiş olur 😅
D dodo1234 @alsimist @beyazmelek111 Z zeynos11
beklersen birlikte yapariz 27sinde 😅😅😅

Birlikte başlayalım kuzum benim de çok kilom var diyetisyene gittim ama uymadım listeye. Ben de başlamak istiyorum
Başlayalım canım olmayacak böyle doktorların tek söylediği şey var o da belli :( tahlil sonuçlarım çıktı birde doktor ses kaydı atmış ; problem yok sonuçların gayet iyi hsg ve sperm testine göre hareket edicez dedi bakalım bakalım diyetle destek olucam bende sende başla kuzu

Askim bende hafif düzey okb var çok tiksiniyorum mlsf :(
Aşko bende ambalajının içine geri koyup ambalajın üstüne cd kalemiyle tarih yazıyordum sonra çıkarıp böyle sıraya dizdim işte birilerine sormak için ordan kalan bir görüntü bende de koyuluk bakımından emsal alabilirsin tabii kurumamış hali daha denk gibi duruyor ilk başta ama kuruyunca bunların rengi soluyor ona da sinir oluyordum 😂😂😂

Kızlar gemini ile eşinizle olan fotolara ortanıza bebek ekleyebiliyorsunuz ya ben yaptım çok tatlı oluyorlar ya deneyinnn ❤️🫶

İyi geceler kızlar. Ben çok aktif olamıyorum buralarda maalesef çok yağun geçiyor günlerim. Bugün ilk idtarla dayanamayıp test yaptıım. Bana var gibi geliyor. Sizce var mı? 🥹😅

Eklentiler

• IMG_9466.webp
    IMG_9466.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
Back
X