• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ay kizlar ya ben bugun detayli kan sayimi yaptirdim aslinda hcg ye de oyle baktirdim neyse benim tiroid 530 cikmis ya. Ust sinir limiti 30. Chat gpt ye sordum gebelikte tutunma sikintisi faln olur iste yumurtlama dengesiz olur adet duzensizligi yapar falan dedi tam da 45 gunde adet olmusum yani. Bide tiroid cikti basima. Var mi tecrubesi olan?
İlaçla düzene giriyor canım, ben de haşimato hastasıyım gebe kalmayı biraz geciktiriyor ama doğru tedaviyle Rabbimin ol dediği anda oluyor.. İlacınızı düzenli kullanın

Batı bekleyebilecek gücü kendimde bulamayabilirim ama ben zaten normal şartlarda 29 günlük döngüye göre gelirse 28 aralık olcak 31 günlüğe göre gelirse 31 aralık bat gösteriyor bende 24 ü test deniyeyim diyorum işte 😅 ha bir de zaten ayın 24ü ilişkiden sonra 11 gün olmuş oluyor akıntımda yok son ilişki olduğunda akıntım vardı ve ertesi gün durdu bence luteal fazda bitmiş olur 😅
D dodo1234 alsimist alsimist @beyazmelek111 Z zeynos11
Beni etiketlemişsin ehemehem 😂 bu konuda cevabı en net olan benimdir. Tabisi de yap yap yap testi 24 ünde başla 31 e kadar 🤩

Back
X