• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben çok gittim diyetisyenlere önceden de hepsi aynı hep aynı mantık aslında o yüzden artık sarmıyor aslında biliyoruz her şeyi tek mesele yapabilmek
aynen öyle ne yapmam gerektiğini biliyorum da işte belki gidersem irade sahibi olurum hesap verme içgüdüsyle hareket ederim diye şey ettim

Kızlarr selam 👋 Ben de bugün temizlendim anca çok şükür o hastalıklı günler geçti ya Rabbim 😅 Diğer döngüm 8-9 Ocak gibi. Gerçi bu korunmamaya başlayalı hep aksıyor o yüzden gıcık oluyorum ya neyse. Vee 2 Ocak benim, 8 Ocak ise eşimin doğum günüü🥹 Bu ay hayırlı sağlıkla bebiş haberini alsak bize öyle güzel hediye olur ki. Eşimin doğum gününde ona hamileyim diye sürpriz yapsam ah ah hayaller 😍😍 Dua edin lütfenn❤️

Kızlar pcosta sunu cok tavsıye ettıler dıgerı bıttı bunu deneyecem bu ay hem ıcknde folık asıtte var 400 mg daha ekstra folık asıt ıcmem
Canım ben önceki sürecimde ekstra folik asit de kullandığımı hatırlıyorum o yüzden kullanacağım sanırım pikassosla beraber solgarı. Yine mesaj atacağım doktoruma bugün emin olmak için istersen haber vereyim sana da

Canım ben önceki sürecimde ekstra folik asit de kullandığımı hatırlıyorum o yüzden kullanacağım sanırım pikassosla beraber solgarı. Yine mesaj atacağım doktoruma bugün emin olmak için istersen haber vereyim sana da
Olur yazabılırsın ama ıcınde zaten kullandıgım folık asıt kadar folık asıt oldugu ıcın ben kullanmaya gerek yok dıye dusunuyorum

Hiç sorma oturduğu yerden çokte güzel dedi keşke kan sonucum pozitif çıksada görse 😂
Ayy aynenn valla en son gurbetsel eşine nispet yapmak için inşallah pozitif olurda mors olur demişti oldu, (eşi bence hamile değilsin demişti ) şimdi de keske o doktor mors olsa sen de hocam tüp bebeğe gerek kalmadı desen hayal edince bile keyfim yerine geldi 💃

Bende aynı iki ay diyetisyene gittim en son gene , yine de veremedim kilo takılıp kaldım düşündükçe daha da kilo alıyorum sanki :(
Aslında gerçekten şöyle bir kafayı toplayıp hayatı düzenlemeye başlamak lazım. Challenge filan Mı yapsak mesela 20 gün hiç şeker tüketmesek gibi

arkadaslarimmm gunaydinnn nasilsiniz nasil gidiyor? bugun yogun bir akintim oldu fazlaydi da yumurta aki kivaminda saydam (ayrinti verdigim icin ozur fjxjdjj) yumurtlama günüm gibi hafif sol kasikta agrim da oluyor sizce bugun ovu testi alip kontrol ediyimmiiii gerek var mi?
Askim aklında şüphe kalmasın bat o kesin belirleyeyim dersen al ama sen her gün değerlendirecektin strese girerim vs diyosan alma, herkesin döngüsü bireysel ama bende perşembe oldu ilk akşamüstü ama akıntım 1 cm kadar uzuyordu cuma gittim tam zamanı değil dedi sonra pazartesi 3 4 cm uzayan geldi o zaman ovulasyon oldu bazen kafa karıştırıcı oluyor , chat gbt de ilk akıntıya yumurtlamaya hazırlık akıntısı ve folikülün hızlı büyüme ağrısı dedi bu arada ama dediğim gibi sen her gün değerlendirdiğin için kaçırdığın bisey olmaz askim 😘

Kızlar pcosta sunu cok tavsıye ettıler dıgerı bıttı bunu deneyecem bu ay hem ıcknde folık asıtte var 400 mg daha ekstra folık asıt ıcmem
Ben de bunu kullandım askım daha önce dominant folikül oluyor muydu bilmiyorum ama benim bunu 1 aydır yani 40 gündür kullanımda dominant folikül oldu bu ay inşallah sana da çok iyi gelir bir de bebisim tiroidine çok dikkat et olur mu bir yerde okudum tiroit hormonu dengesizleşince diğer hormon sistemleri de şaşıyormuş inşallah o da erkenden toparlar 😘

Ayy aynenn valla en son gurbetsel eşine nispet yapmak için inşallah pozitif olurda mors olur demişti oldu, (eşi bence hamile değilsin demişti ) şimdi de keske o doktor mors olsa sen de hocam tüp bebeğe gerek kalmadı desen hayal edince bile keyfim yerine geldi 💃
Ayy hatırladım o da gebe kalmadan önceki döngüsü gecikmeli ve saçmaydı. Umarım benim de öyle olur ya şimdiye kadar umut etmedim ama bugün de gelmeyince bir umutlandim sanki🥺🌸

Askim aklında şüphe kalmasın bat o kesin belirleyeyim dersen al ama sen her gün değerlendirecektin strese girerim vs diyosan alma, herkesin döngüsü bireysel ama bende perşembe oldu ilk akşamüstü ama akıntım 1 cm kadar uzuyordu cuma gittim tam zamanı değil dedi sonra pazartesi 3 4 cm uzayan geldi o zaman ovulasyon oldu bazen kafa karıştırıcı oluyor , chat gbt de ilk akıntıya yumurtlamaya hazırlık akıntısı ve folikülün hızlı büyüme ağrısı dedi bu arada ama dediğim gibi sen her gün değerlendirdiğin için kaçırdığın bisey olmaz askim 😘
askim benim regl sonrasi akintim tamamen kesilmiyor az az oluyor sonra yumurtlama akintim yogunlasiyor sonra 1 2 gun cok azaliyor yada kesiliyor, benim normalde takvime gore 1 2 günüm daha vardi ama oynayabiliyor zaten benim, 28 gunluk donguye gore hesapliyorum hep o bana en ileri batı veriyor, bugun ki akintimda bayaaaa uzuyordu ve coktuu muhtemel yumurtlamam bugün 2 gun geriye aldim 26 günlük bi dongum olucak bu ay demekki, testi aslinda kafamda soru işareti kalmasin emin olayim bide akintiyla nasil bi oranti oluyor onu ogreneyim diye alsam mi dedim de bi arkadasimiz yardimci oldu gerek kalmadi jdjndjdmdkd

Kızlar hepinizi seviyorum ya bugün ask ve sevgi doluyum ama ikizler burcu olduğum için 15 dakika sonra ağlayıp depresyona girebilirim hazır ask doluyken söyliyim dedim buradaki varlığınız ve birbirimize desteğimiz birbirimizi dinlememiz çok kıymetli 🫶🏻♥️
canimm bende seni cok seviyorummmm💖💖💖💖 iyiki varsinizzz gercektennnnn

Ayy hatırladım o da gebe kalmadan önceki döngüsü gecikmeli ve saçmaydı. Umarım benim de öyle olur ya şimdiye kadar umut etmedim ama bugün de gelmeyince bir umutlandim sanki🥺🌸
Askim aynenn öyle hatta o demisti ki ona büyükleri demiş bir önceki döngün saçmaladıysa bu döngüde hamile kalırsın diye umutlanmaktan da korkuyoruz ama inşallah umudumuz yeşerir çiçeğim 🌸🤲🏻

Back
X