• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben erken gebelik testi yaptım silik cizgiydi kan verdim betahcg 13 çıktı iki gün sonra 23 iki gün sonra geri düştü değerim normal gününden bir hafta geç olarak regl olmuş gibi oldum zaten doktorlar bile düşük saymıyor bunu sonrasında korunmaya da gerek yok.
Bata kacgun kala 13 cikti

bende maalesef abur cubur düşkünü oldum iş yerinde :(
O ara atıştırmalıklar mahvediyor insanı maalesef ben genelde badem kuru erik vs geçiriyorum ama işte illa kek şu bu da oluyor iş yeri bir gün biri bişi getiriyor bir gün öteki allahtan erken çıkıyorum ben akşam yemeği erken yeniyor

Kızlar selam kendimce karar alıp 8 gündür abur cubur tatlı yemiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum göbeğimde yağlanma var yani bildiğin göbekliyim ve bu 8 günde gerçekten çok etki gördüm 72 kiloyla başladığım bu süreç bugün itibariyle 70 e düştü🤭 folik asite devam💪🏻 içtiğim folik asitte aynı zamanda vitaminler de bulunuyor. Bu ayda umudum var yumurtlama günüm 19 Aralık umarım sonuç pozitif olur🙏🏻 (okuduğunuz için teşekkür ederim🥰)
Ayy tebriklerr melodisa özellikle de iradeni 8 gün için harika bir düşüş maşallah 🧿 bat ne zaman oluyor inşallah pozitif oluurr ben seni bat 1-15 kasım olanlardan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam 😘

Kizlar sonuçlarım nasıl hiç anlamadım dongumun 16.gunu bugün polikistik overim diyebiliriz herhalde dimi amh 4.7
5'e dayanmış
Hepsi normal gibi yanındaki referans aralığına göre sen tam foliküler faz ile ovulasyon arasısın şuan geçiş dönemi, foliküler folikülün yumurtanın büyüdüğü öyle biliyorum 🐣 amh da benim bildiğim daha yüskek olması lazım bir de pcos bir sendrom yani tek bir şey yetmez ultrason polikistik mi kıllanma sivilcelenme vs bunları çok önemsiyor doktorlar pcos için

Benim de karin ağrım çok fazlaydı. Reglden iki önce lekenme yaşadım su an sanki oldum olacak gibiyim hala bir şey yok bugün de bat günüm kan verdim ben de yarın çıkacak
Askim sen bir bulunduğu şehrin halk sağlığı laboratuvardan falan baksana belki çıkmıştır bir araştır soruştur

Hepsi normal gibi yanındaki referans aralığına göre sen tam foliküler faz ile ovulasyon arasısın şuan geçiş dönemi, foliküler folikülün yumurtanın büyüdüğü öyle biliyorum 🐣 amh da benim bildiğim daha yüskek olması lazım bir de pcos bir sendrom yani tek bir şey yetmez ultrason polikistik mi kıllanma sivilcelenme vs bunları çok önemsiyor doktorlar pcos için
Çok teşekkür ederim 🌸 evet sivilce sorunum kıllanma falan vardı 😔

Bende folik asit kullanıyorum iki aydır söyledim folik asit dışında takviyelere ihtiyacınız var dedi yarın kan çıkınca veririm dedi 😂 ne takviyesi verecek merak da etmedim değil 😂
Allah Allah daha ne verebilir ki? Demir falan verir b12 verir aklımagelen bunlar 🤣

Allah Allah daha ne verebilir ki? Demir falan verir b12 verir aklımagelen bunlar 🤣
Yumurta kalitesi için omega 3 koenzim q10 inositol vs tavsiye ediyorlar doktorlar aslında yas için de değil genel olarak öneriliyor deniliyor ki kimyasal gebelikler yumurta ya da sperm kalitesi düşük olunca da oluyor , bir nevi bunu da engellemek için

Back
X