• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Askimmm sabah gözümü senin sonucun çıkmış mı diye bakayım bir diye açtım çooook sevindim gerçekten demek ki yerleşmeymiş Allah a çok şükür o doktorun da mors olmasına çok sevindim bu gebelik birilerine inat olmayı çok seviyor belli ki gözün aydın askim sağlıkla tutunsun sağlıkla artsın 🌸🌸🌸🧿🧿🧿
Civcivim canim benim ya. Hala şoktayım inanamıyorum. Amin inşallah çok dua edecem size. Sabah sabah ne yapacagimi bilemedim okula geldim. Umarım sağlıkla artar ve sizde güzel haberi verirsiniz beraber beklerizz 🥹🫂❤️

Kiz yeni uyandım daha beynim açılmadı iş açısından çalışıyor musun sorusu ise bu sattw uyanmamdan anlasilmiştir çalışmıyorum zayıflamaya çalisiyomusun sorusu ise çalısıyorum şuan 68 e düştüm daha da yolum var ben de diyetisyene gidiyordum geçen cuma ghostladim kendisini çünkü hiç sürdürülebilir değildi yazdığı diyet ve çok klasik standart yazıyordu bana uygun mu değil mi mesela her akşam 2 porsiyon tatlı yerim ben normalde diyorum 0 tatlı tutuyor ya bari hurma falan yiyim yani yok neyse öyle iste 🐣
canım çok güzel vermişssin ama bende diyete ve yürüyüşe başlıcam malum spora yetişemiyorum işten çık eve geç spor yap gel duş al...
çok fazla külfet

kızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık :(
başka bu tarihlerde olan var mı?

merhaba bence varr :)
Merhaba kaset test tam koyuluğu 1 hafta gecikmede ancak yapıyor akşam olmasına rağmen iyi bile , inşallah sağlıkla vardır güvenilir marka ise bazı markalar hep yalancı pozitif çıkarıyor en yakın zamanda kan verin 🌸
Artımed marka önceden de yaptığımda bembeyaz oluyordu saatler sonra baktığımda bile o yüzden şüphelendim yoksa kendimi heyecanlandırmak istemiyorum senenin başında 5 aylık gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim 🤲

Artımed marka önceden de yaptığımda bembeyaz oluyordu saatler sonra baktığımda bile o yüzden şüphelendim yoksa kendimi heyecanlandırmak istemiyorum senenin başında 5 aylık gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim 🤲
Yaa inşallah vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız artımed sürekli yalancı pozitif çıkarıyor inşallah size gerçek pozitif vermiştir 🌸 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ♥️

Ayy tebriklerr melodisa özellikle de iradeni 8 gün için harika bir düşüş maşallah 🧿 bat ne zaman oluyor inşallah pozitif oluurr ben seni bat 1-15 kasım olanlardan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam 😘
Evet canım doğru hatırlıyorsun Maalesef Kasım ve Aralık ayında adet oldum canım bat 2 ocak hayırlısı diyelim🫠🫠

Back
X