Aynen kuşum bize iyilik yaramıyor sen geç mort olalım istiyorsun biz illa önce olucaz diyoruzyaaa hahah size iyilikte yaramiyo aglicam xjxjxjxjxnjxxkcnjfjfnfkdkdjsks
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuşum bize iyilik yaramıyor sen geç mort olalım istiyorsun biz illa önce olucaz diyoruzyaaa hahah size iyilikte yaramiyo aglicam xjxjxjxjxnjxxkcnjfjfnfkdkdjsks
Benim de bugün yumurtlama günüm ve az önce değerlendirdik hala yatar pozisyondayımaskimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Ya bende dpo 11 de ogrnedim 30 çıktı dusukmu ki çok acaba12. Günde öğrendik. 3ünde çatlama ve aşışama olmuştu. Çok sağolun inşallah yarın da güzel haberlerle gelirimhepiniz dualarımdasnız
Geç döllenme olmuştur canım. İlk değerin hiç bir önemi yok benceYa bende dpo 11 de ogrnedim 30 çıktı dusukmu ki çok acaba
Askimmm bende galiba yarın falan yumurtlıycam ovü de yapamıyorum yoğunluktan aklımda soru isaretleri ajzjxjdjmelegimmm ben bugun yumurtladimm gıt gıt gudaaakkkk yarin 1 dpo fjfjjcmfkxmxkxkxkxkx
Özelde 25-40 arası değişiyor diye biliyorum. bir de gonalf ve ovitrelle kullandım. Ama devlette de 2 aşılama hakkı var diye biliyorumÖzel olmayacaksa aşılama fiyatları ne kadar acaba ?
İnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nunGünaydın kızlar, biraz içimi dökebilir miyim? Bugün dpo 11 ve gebelik testlerim yine negatif, 37 yasindayim, üç kaybim var en sonuncusunu yedi aylıkken kaybettim (önce ki kayıplarımin sebebi araştırılıp onlem alınmıştı ama bir anda hiç bir sorun yokken travmatik şekilde onu da kaybettim), hiç çocuğum yok... Üç gebeliğim de doğal oldu aslında ama artık olmuyor... Negatif çiktigi için asla isyan etmem Allah'a bin şükür, Allah evladın iyisini sağlıklısıni uzun ömürlüsunu nasip etsin.. vefalı evlat verecegi zaman gebeligi nasip etsinama birazcık umudum kırıldı gibi, iş yerinde hamile olanlarla sohbet edilirken ben üzülmeyeyim diye bakışlarını kaçıran insanları gördükçe biraz daha üzülüyorumm... Beni üzmek istemiyorlar tabi doğal olarak çünkü kaybim da daha çok yeni aslında 9 ay falan oldu... Amh değeri düşük dört ay önce 0.59 çıkmıştı. Bugün de böyle bir gun işte. İçimi dökmek için yazdım sadece...
Ya bende dpo 11 de ogrnedim 30 çıktı dusukmu ki çok acaba
İnnovita benceÖnerecek yok mu![]()
Ayyy Allah razı olsunİnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nun
Arkadasım bır yprum yapmıssın ama ben yorumu niyeyse goremıyorumallah hayırlısını versin bende kilo alıyorum git gide diyete başlamamlazım![]()
Gonal F ve ovitrelle ücreti neydi peki hatırlıyor musunÖzelde 25-40 arası değişiyor diye biliyorum. bir de gonalf ve ovitrelle kullandım. Ama devlette de 2 aşılama hakkı var diye biliyorum
İnnovita canimKızlar en güvenilir ovulasyon testi markası önerir misiniz
Gonalf 900 unit olan 10500 tl ovitrelle de 1300 tl lerdeydi. Eczacı toplam 10000 tl den vermişti. Ama hepsini kullanmadım gonalf in 400 ü kaldı. Dozunuza göre daha düşük unitlerinden de alabilirsiniz.Gonal F ve ovitrelle ücreti neydi peki hatırlıyor musun
olabirsin canim muhtemelen yumurtlamaydiBenimde 2 gün önce fln akıntım vardı bi de arada kasıklarıma Ağrı giriyordu yumurtlama görmüş olabilir miyim 5 Aralık adet oldum 8 Aralık bitti
tamam 3 gun var aramizda işteBende 12-13 aralıkta akıntı vardı sonra geçti
akintimda degisiklik var beyazimsiya döndü ve sabaha gore azaldiBizim bu ay da yumurtlama günümüz aynı canım zma ben çatladığını düşünmüyorum henüz
sayilir jfjfjfjdAynen kuşum bize iyilik yaramıyor sen geç mort olalım istiyorsun biz illa önce olucaz diyoruz![]()
ay ben degerlendiremedim bugunu daha olcem hcjxjxjxnjxnckxmxBenim de bugün yumurtlama günüm ve az önce değerlendirdik hala yatar pozisyondayımhayırlı olsun bundan sonraki süreç sana da dodocum
![]()
akintini takip et ben oyle yapiyom jfjfjxjAskimmm bende galiba yarın falan yumurtlıycam ovü de yapamıyorum yoğunluktan aklımda soru isaretleri ajzjxjdj