• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

askimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Benim de bugün yumurtlama günüm ve az önce değerlendirdik hala yatar pozisyondayım😂😂 hayırlı olsun bundan sonraki süreç sana da dodocum🤭

Günaydın kızlar, biraz içimi dökebilir miyim? Bugün dpo 11 ve gebelik testlerim yine negatif, 37 yasindayim, üç kaybim var en sonuncusunu yedi aylıkken kaybettim (önce ki kayıplarımin sebebi araştırılıp onlem alınmıştı ama bir anda hiç bir sorun yokken travmatik şekilde onu da kaybettim), hiç çocuğum yok... Üç gebeliğim de doğal oldu aslında ama artık olmuyor... Negatif çiktigi için asla isyan etmem Allah'a bin şükür, Allah evladın iyisini sağlıklısıni uzun ömürlüsunu nasip etsin.. vefalı evlat verecegi zaman gebeligi nasip etsin 🤲🏼 ama birazcık umudum kırıldı gibi, iş yerinde hamile olanlarla sohbet edilirken ben üzülmeyeyim diye bakışlarını kaçıran insanları gördükçe biraz daha üzülüyorumm... Beni üzmek istemiyorlar tabi doğal olarak çünkü kaybim da daha çok yeni aslında 9 ay falan oldu... Amh değeri düşük dört ay önce 0.59 çıkmıştı. Bugün de böyle bir gun işte. İçimi dökmek için yazdım sadece...
İnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nun

İnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nun
Ayyy Allah razı olsun 🤲 Allah'ım size de burada ki isteyen herkese de kolaylıkla sağlıklı, iyi evlat nasip etsin tez zamanda 🤲🏼 evladı olanların da uzun sağlıklı güzel omurleri olsun duanız beni sevindirdi saolun 🤲

Back
X