- 8 Eylül 2021
- 1.014
- 621
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askım geçen döngüde erkem yapıp o kadar strese girdim ki gecikmemde döngümün şaşmasında onun da etkisi var bence o yüzden erken yapmak istemiyorum, çok ama çok aşırı stres oluyorum pozitife döner mi vs vs 30 undaki test neyse onu gösterir diye onu beklemek istiyorum ama farklı bir belirti hissedersem lekelenme vs ondan 2 gün sonra da bakabilirim ama aklımda bu sefer gerçekten kendimi tutup geç yapmak var geçen ay ben belki de 20 25 tane test yaptım bat 8 kasımdı 20 sine kadar hala olmadım sonra ilaçla söktürdümkız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfs
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhKızlar hâlâ şoktayım inanamıyorum![]()
Haklısın o da mantıklı ama ne bileyim silik bile görsem yetecek bana sanki umutluyum :)) inşallah o ay bu aydırYa ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten deo yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi
![]()
ay canım benim inşallah bilirim o stresi bende ya bedeni resmen kilitliyor böyle şeylerin baş düşmanı stres. tabiiki bu tarz şeyler yaşamamak adına dediğin en doğrusu bakma ben sana takılıyorum gül diyeeAskım geçen döngüde erkem yapıp o kadar strese girdim ki gecikmemde döngümün şaşmasında onun da etkisi var bence o yüzden erken yapmak istemiyorum, çok ama çok aşırı stres oluyorum pozitife döner mi vs vs 30 undaki test neyse onu gösterir diye onu beklemek istiyorum ama farklı bir belirti hissedersem lekelenme vs ondan 2 gün sonra da bakabilirim ama aklımda bu sefer gerçekten kendimi tutup geç yapmak var geçen ay ben belki de 20 25 tane test yaptım bat 8 kasımdı 20 sine kadar hala olmadım sonra ilaçla söktürdümbu ay aynısını yaşamak istemiyorum negatifse hemencecik regl olayım istiyorum
![]()
Amin inşallah canımHayırlı olsun darısı başımıza inşallahh![]()
He bebis ben seni anladimm valla da ne bileyim simdiden hafif bi stres basladı ama no stres bebis bu vücudun rahat ve tamamen kendine uygun olduğunu anlaması lazim tutunsunay canım benim inşallah bilirim o stresi bende ya bedeni resmen kilitliyor böyle şeylerin baş düşmanı stres. tabiiki bu tarz şeyler yaşamamak adına dediğin en doğrusu bakma ben sana takılıyorum gül diyee![]()
Verırsın Allahın ıznıyleevlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktımboyum 163
Adet agrısı gıbı agrım hala devam edıyor gelen gıden bısey yok ama ben böyle agrıyı ıkk defa yasıyorum sen kımyasaldan sonra böyle bır agrı yasamışmıydın regle yakın zamanlardaevlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktımboyum 163
Benim regl geçen ay dokuz gün önce geldi umutlanmaya fırsat olmadı bir test bile yapamadım bakalım bu ay ne olacak göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk var iki aydır vücudum saçmalıyor sankiAskım geçen döngüde erkem yapıp o kadar strese girdim ki gecikmemde döngümün şaşmasında onun da etkisi var bence o yüzden erken yapmak istemiyorum, çok ama çok aşırı stres oluyorum pozitife döner mi vs vs 30 undaki test neyse onu gösterir diye onu beklemek istiyorum ama farklı bir belirti hissedersem lekelenme vs ondan 2 gün sonra da bakabilirim ama aklımda bu sefer gerçekten kendimi tutup geç yapmak var geçen ay ben belki de 20 25 tane test yaptım bat 8 kasımdı 20 sine kadar hala olmadım sonra ilaçla söktürdümbu ay aynısını yaşamak istemiyorum negatifse hemencecik regl olayım istiyorum
![]()
Benim göğüslerde bir değişiklik yok da ben de hiç yaşamadığım kadar çok akıntı yaşıyorum chat gbt güçlü ve hızlı bir progesteron artışı var diyorBenim regl geçen ay dokuz gün önce geldi umutlanmaya fırsat olmadı bir test bile yapamadım bakalım bu ay ne olacak göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk var iki aydır vücudum saçmalıyor sanki
canım benim normalde regl asla sancılı olmadı ama geçen ay düşükten sonraki ilk reglide bende sancı çektim arada ufak sancı gibi oldu ama böyle yoğun değildi ve hemen geçti sen doktora git yine biAdet agrısı gıbı agrım hala devam edıyor gelen gıden bısey yok ama ben böyle agrıyı ıkk defa yasıyorum sen kımyasaldan sonra böyle bır agrı yasamışmıydın regle yakın zamanlarda
Geldim şimdi canım doktordan hafif pcos dedi anlamlı değil falan dedi takviye olarak da günde iki kez kullanılan bir ilaç verdi biri tablet diğeri suyla karistirilacakmis yumurta için. Regl gününe kadar kullanıp bırak dediAnladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.
Aynen bizi de bilgilendirirsin![]()
ablamm selammm napalim ben yumurtlama gunumu anlamaya calisiyorum jfjfjfkfkdselam canım kızlarım napıyorsunuz.
insallah ya bakalim olucak mi bu ayyyyolsun bakarsın bu ay olur ve her şey zamanını bekler o yüzden gecikmiştir![]()
benim döngüm kisa ondan ya jfjfjdjBenim daha gelen giden yok bacımben senden önce regl oldum sen benden önce yumurtladın
takvimde bugün gösteriyor ama ben de akıntı takibindeyim
![]()
ay napiimmm isimi sansa birakamammmm jdjdjddjdjdjdjd sonra bol bol dinlerim zaten jdjdjdjdVallahi sana helal olsun her gün yapacak enerji asla yok bende![]()