• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

valla bende işteyim baya bu olaydan sıyrılmak eskı hayatıma gerı donmek istiyorum ya kafamda sureklı bu yordu. Doktpr Proceive F diye bişey onerdi şimdi de onu araştırıyorum:D

kız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfs
Askım geçen döngüde erkem yapıp o kadar strese girdim ki gecikmemde döngümün şaşmasında onun da etkisi var bence o yüzden erken yapmak istemiyorum, çok ama çok aşırı stres oluyorum pozitife döner mi vs vs 30 undaki test neyse onu gösterir diye onu beklemek istiyorum ama farklı bir belirti hissedersem lekelenme vs ondan 2 gün sonra da bakabilirim ama aklımda bu sefer gerçekten kendimi tutup geç yapmak var geçen ay ben belki de 20 25 tane test yaptım bat 8 kasımdı 20 sine kadar hala olmadım sonra ilaçla söktürdüm 😢 bu ay aynısını yaşamak istemiyorum negatifse hemencecik regl olayım istiyorum 😢😢

Ya ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten de 😢 o yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi 🐣
Haklısın o da mantıklı ama ne bileyim silik bile görsem yetecek bana sanki umutluyum :)) inşallah o ay bu aydır

Askım geçen döngüde erkem yapıp o kadar strese girdim ki gecikmemde döngümün şaşmasında onun da etkisi var bence o yüzden erken yapmak istemiyorum, çok ama çok aşırı stres oluyorum pozitife döner mi vs vs 30 undaki test neyse onu gösterir diye onu beklemek istiyorum ama farklı bir belirti hissedersem lekelenme vs ondan 2 gün sonra da bakabilirim ama aklımda bu sefer gerçekten kendimi tutup geç yapmak var geçen ay ben belki de 20 25 tane test yaptım bat 8 kasımdı 20 sine kadar hala olmadım sonra ilaçla söktürdüm 😢 bu ay aynısını yaşamak istemiyorum negatifse hemencecik regl olayım istiyorum 😢😢
ay canım benim inşallah bilirim o stresi bende ya bedeni resmen kilitliyor böyle şeylerin baş düşmanı stres. tabiiki bu tarz şeyler yaşamamak adına dediğin en doğrusu bakma ben sana takılıyorum gül diyee :KK15:

ay canım benim inşallah bilirim o stresi bende ya bedeni resmen kilitliyor böyle şeylerin baş düşmanı stres. tabiiki bu tarz şeyler yaşamamak adına dediğin en doğrusu bakma ben sana takılıyorum gül diyee :KK15:
He bebis ben seni anladimm valla da ne bileyim simdiden hafif bi stres basladı ama no stres bebis bu vücudun rahat ve tamamen kendine uygun olduğunu anlaması lazim tutunsun 💃

evlenelim 1 yıl oldu 62 kilodan 75 e çıktım :D boyum 163
Adet agrısı gıbı agrım hala devam edıyor gelen gıden bısey yok ama ben böyle agrıyı ıkk defa yasıyorum sen kımyasaldan sonra böyle bır agrı yasamışmıydın regle yakın zamanlarda

Benim regl geçen ay dokuz gün önce geldi umutlanmaya fırsat olmadı bir test bile yapamadım bakalım bu ay ne olacak göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk var iki aydır vücudum saçmalıyor sanki

Benim regl geçen ay dokuz gün önce geldi umutlanmaya fırsat olmadı bir test bile yapamadım bakalım bu ay ne olacak göğüslerimde hafif ağrı ve dolgunluk var iki aydır vücudum saçmalıyor sanki
Benim göğüslerde bir değişiklik yok da ben de hiç yaşamadığım kadar çok akıntı yaşıyorum chat gbt güçlü ve hızlı bir progesteron artışı var diyor 💃 luteal faz akıntısıymış yaşadığım

Adet agrısı gıbı agrım hala devam edıyor gelen gıden bısey yok ama ben böyle agrıyı ıkk defa yasıyorum sen kımyasaldan sonra böyle bır agrı yasamışmıydın regle yakın zamanlarda
canım benim normalde regl asla sancılı olmadı ama geçen ay düşükten sonraki ilk reglide bende sancı çektim arada ufak sancı gibi oldu ama böyle yoğun değildi ve hemen geçti sen doktora git yine bi

Anladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.

Aynen bizi de bilgilendirirsin 🌸
Geldim şimdi canım doktordan hafif pcos dedi anlamlı değil falan dedi takviye olarak da günde iki kez kullanılan bir ilaç verdi biri tablet diğeri suyla karistirilacakmis yumurta için. Regl gününe kadar kullanıp bırak dedi

Merhaba kızlar benim bat bu ay 4 Aralık'tı oldum şimdi gene 26 Aralık göösteriyor benim yumurtlama günüm 12 siydi uygulamaya göre ama ben 13 veya 14 aralıkta lekeli şekilde akıntı gördüm lekelenme diyim şimdide sabah bulantım oldu çok fazla rahatsız etti yiyeceklrden felan tiksindim neye bağlıyorsunuz bi yoeumunuz var mı birde iç çamaşırımda hafif lekeli bi akıntı bugün gene gördüm sebebi ne acaba durumumdan söyle bahsediyim sat 7 ekim di 21 ekim 22 ve 23ünde ekimin sadece lekelenme şeklinde görmüştüm ve 4 aralığa kadar regl olmamıştım ca125 değerim adet dönemindeydim yüksek çıkmıştı yeniden kan verdim sınırda çıkmıştı visanne diye bir ilaç kullandım 21 gün eşimde hareket ve şekil bozukluğu vardı indunnmenn diye bir ilaç kullandı bir ay üç ay kullanması gerekirken fiyatından dolayı bir ay kullandı bulantım neden olabilir ve bu yaşadıklarımı yani lekeleenmeleri felan neye bağlıyorsunuz

Back
X