- 1 Nisan 2019
- 961
- 474
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonraki ay ben de düşünmüştüm bu ay olmazsa hangi markaydı ben sormamıştım ama çok işime yarayacak teşekkürlerKızlar kiminle konuşmuştuk jel meselesini hatırlamıyorum ama jeli dün akşam denedim. Bazıları çok rahatsız edici bi his filan demiş ama ben rahatsız olmadım eşim de öyle. Denenebilir yani![]()
Ayy onun dpo 8 gibi bayapı ağrısı olmuş kasık ağrısı uykudan uyandırmış sonra bata 2 3 gün kala lekelenmesi oldu hatta kızlar ben regl oldum yazmişti sonra gelmeyince kan verdi beta pozitif çıktı inşallah sağlıkla artarMuallmehanım hamile mi kaçırmışım ben onu ayyy inanamıyorum
aaa bilmiyodum sonuc alirsan haber ver mutlakaBir gebenin günlüğü sitesinde satılan gynoseed jel canım. Yumurta ve spermin buluşmasına yardımcı oluyormuş![]()
ben 158 boy 69 kilo evlenirken 56 kiloydum aglicammm ve sadece gobegim cikmis yuzum bacaklarim falan ayniiiii hfjdjfjfnjdSen kaç kilosun kuzum. Zaten kalça göbek yaylanıyor direkkalça güzelde göbek işte sinirimi bozuyor az kaldı biraz daha dikkat edersem hedef 60 normal kilom 65 miş
![]()
seninde mi bat 30Yaaa ben de ben de beraber yapalım 30 aralıkta![]()
yeni bat tarihin miiiiTam yılbaşı gecesine denk geliyor regli şaka mı yaaa
benimde dun oglen akintim oldu yumurtladim diye düşündüm sonra aksama dogru degisti beyaza döndü dedim tamam yarin basliyo mesai ama bugun yine yumurta aki gibi akintim oldu o yuzden yarin 1 dpo olarak alicam bugun bide kasik agrisi yasadim dunden farkli karnimin altinda da batmalar hissediyorum muhtemelen bugun oldu bat 30 31 aralik ins jfjfjfjfjKızlar tam şu an yumurtanın çatladığını hissediyorum. Bugün adet döngüsünün tam 14. Günü yumurtlama akıntısı geldi 1 saat önce yoğun şimdi de bir anda kasıköarım ağrımaya ve yanmaya başladı ay bir an heyecan yaptım yine heyecan sonra yine hüzünlü bekleyiş dpo sayma ve sonunda ağlama günleri geliyor kızlar siz de durumlar nasıl
ay evet akıntı içerde de kalabiliyormuş aslında. Bende akıntıdan anlıyordum da ne bileyim gelecek diye bekliyorum yinede. Diğer ay bende erken yumurtlamıştım değişiyor demekki yumurtanın olgunlaşmsskna göreHer ay farklı bir günde geliyor geçen ay 16 ondan önceki ay 19. Günde olmuştu benim ama be her ay hissederim yani vücudunu bilme konusunda hassasım kimi hiç hissetmiyor bile. Yani bu olmadığı anlamına gelmez canım
Bölgesel yağlanma olmuş demekki kuzumben 158 boy 69 kilo evlenirken 56 kiloydum aglicammm ve sadece gobegim cikmis yuzum bacaklarim falan ayniiiii hfjdjfjfnjd
Evet canım bat tam 31 aralıkyeni bat tarihin miiii
Yaa evet bende öyle hatırlıyorum sanki regl oldum demişti ne güzel ya Allah bize de nasip etsin gerçekten çok sevindim.Ayy onun dpo 8 gibi bayapı ağrısı olmuş kasık ağrısı uykudan uyandırmış sonra bata 2 3 gün kala lekelenmesi oldu hatta kızlar ben regl oldum yazmişti sonra gelmeyince kan verdi beta pozitif çıktı inşallah sağlıkla artar
yok cok sukur de gobek beni cok rahatsiz ediyor yaaa boyle 3 4 kilo verseydim yeterdi banaaaaBölgesel yağlanma olmuş demekki kuzumverirsin sende okadar bi kilon yok seninde
yaa sevindimm ay sonu yine hep birlikteyiz bu sefer batlar ayni kfkxkxkEvet canım bat tam 31 aralık
Baya güzel ilgilenmiş doktor da canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallahKızlar selamlar cok yorgun olarak bunları yazıyorum 15 saatlık yol sonunda memlekete geldım ve doktora gıttım yol yorgunlugu uykusuzluk doktor eczane ıslerı derken ben kendımden gectım doktorum cok tatlı bır kadındı bana femera ılac yazdı ovırtellenyazdı kolaylıkla buldum ovırtelleyı 1350 tl verdım femerayı 7 eczanede sonra 600 tlnye aldım neden bukadar pahalılar anlamıyorum dıktoruma durumu bastan sona analttım anlatırken agladım kendımıde tutamadım neden. Oyle bısey oldu. Bılmıyorum ve cok utanıyorum doktorum omega3 u bana onermedı pcosda zaten kılo sorunu var balık yagı daha fazla kılo almana neden olur dedı hersey normal yunurtların var zayıflarsan hemen hamıle kalırsın dedı hsg salı ckeılcek yumurta kontrolumde ogun yapılcak ıgne yumurta 18 veya 20 mm olunca vurulacak ve ben bınıp esımın yanına gıdecegım femerayı gunde bır kullanacsfın neden ıkı degıl dedım çok etkılı bır ılac oldugunu ve bırden cok fazla yunurta buyyenılecdgını soyledı ve ben bunu ıstemıyorum dedı stres yapma aglama rahat ol kusum dıyerek benı teseklı ettı alttan muayne ettı pcos goruntusunu gosterdı ve catlamıs bır yunurtsm oldugunuda soyledı bu basen olur dedı reglyken nasıl oluyosa anlamadım bakalım benı neler beklıyo umarım bıan once saglıkla yunurtam buyur ıgnemı vurulup esıme kavusurum onsuzlukta bana ıyı gelmıyo cok ozluyorum![]()
Yok canım ankarayaBaya güzel ilgilenmiş doktor da canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallahKayseri’ye mi geldin
yaaa yerim seniii bende esimden ayri kaldigimda cok ozluyorummm onu..... bak ne guzel teni bir surece giriyosun sakın stres yapmaaaa guzel sonuclar alicaksin alicaz hepimiz inanıyorumKızlar selamlar cok yorgun olarak bunları yazıyorum 15 saatlık yol sonunda memlekete geldım ve doktora gıttım yol yorgunlugu uykusuzluk doktor eczane ıslerı derken ben kendımden gectım doktorum cok tatlı bır kadındı bana femera ılac yazdı ovırtellenyazdı kolaylıkla buldum ovırtelleyı 1350 tl verdım femerayı 7 eczanede sonra 600 tlnye aldım neden bukadar pahalılar anlamıyorum dıktoruma durumu bastan sona analttım anlatırken agladım kendımıde tutamadım neden. Oyle bısey oldu. Bılmıyorum ve cok utanıyorum doktorum omega3 u bana onermedı pcosda zaten kılo sorunu var balık yagı daha fazla kılo almana neden olur dedı hersey normal yunurtların var zayıflarsan hemen hamıle kalırsın dedı hsg salı ckeılcek yumurta kontrolumde ogun yapılcak ıgne yumurta 18 veya 20 mm olunca vurulacak ve ben bınıp esımın yanına gıdecegım femerayı gunde bır kullanacsfın neden ıkı degıl dedım çok etkılı bır ılac oldugunu ve bırden cok fazla yunurta buyyenılecdgını soyledı ve ben bunu ıstemıyorum dedı stres yapma aglama rahat ol kusum dıyerek benı teseklı ettı alttan muayne ettı pcos goruntusunu gosterdı ve catlamıs bır yunurtsm oldugunuda soyledı bu basen olur dedı reglyken nasıl oluyosa anlamadım bakalım benı neler beklıyo umarım bıan once saglıkla yunurtam buyur ıgnemı vurulup esıme kavusurum onsuzlukta bana ıyı gelmıyo cok ozluyorum![]()
Inslalah canım ıcımde bıyandan umut var bıyandna korku bukadar emek maddı manevı bosa guddcsk korkusuyaaa yerim seniii bende esimden ayri kaldigimda cok ozluyorummm onu..... bak ne guzel teni bir surece giriyosun sakın stres yapmaaaa guzel sonuclar alicaksin alicaz hepimiz inanıyorum![]()
merak etme hicbirsey bosa gitmez herseyin bi sebebi vardirrrrInslalah canım ıcımde bıyandan umut var bıyandna korku bukadar emek maddı manevı bosa guddcsk korkusu