• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ben şimdiden eleniyorum ya😏😏 eşimde idrar yolu enfeksiyonu oldu üşütmüş maalesef bu hastalık var iken ilişki önerilmiyor heleki gebelik riskli olurmuş tamda yumurtlama zamanlarıma denk gelişi mükemmel 🥲
Yaa üzülmee inşallah geçiverir çabucak.❤️ Benim eşimin de grip olacağı tuttu, iyileştirmeye çalışıyorum 😂😂

Kızlar ben şimdiden eleniyorum ya😏😏 eşimde idrar yolu enfeksiyonu oldu üşütmüş maalesef bu hastalık var iken ilişki önerilmiyor heleki gebelik riskli olurmuş tamda yumurtlama zamanlarıma denk gelişi mükemmel 🥲
limonlu su yap 2 litre falan gelip gidip içsin hemen geçer

haahhaha cabuk iyileştir kiz nane limon ihlamur yapistir ndndndjndmd
Valla yapıyorum birşeyler 😂 Normalde ilaca karşıdır 1 senedir evliyiz daha hiç öyle ilaç kullandığını görmedim soğuk algınlığı hapı iyi gelir şöyle böyle konuştum içirttim en sonunda ikna ettim iyileşsin bir an önce asjsjsh

Valla yapıyorum birşeyler 😂 Normalde ilaca karşıdır 1 senedir evliyiz daha hiç öyle ilaç kullandığını görmedim soğuk algınlığı hapı iyi gelir şöyle böyle konuştum içirttim en sonunda ikna ettim iyileşsin bir an önce asjsjsh
hahah iyi yapiyorsun erkekler genelde oyle grip oldu mu yatak dosek yatarlar ilac hastaneye de karsidirlar jfjfjjdkd

Sürekli yazamasamda yazışmaların çoğunu okuyorum. Hiç kimseyi tanımıyorum ama duygularımız çok benzer gerçekten istemek ve ulaşmamak zor bir süreç. İnşallah gruptaki herkes en kısa sürede hamişşş olarak yazışmaya devam ederler 🤗 okudukça şöyle hisler geliyor bana yalnız değilim benim gibi bir sürü kız kardeşim var

hahah iyi yapiyorsun erkekler genelde oyle grip oldu mu yatak dosek yatarlar ilac hastaneye de karsidirlar jfjfjjdkd
Çok şükür öyle nazlanma durumu yok bakalım birazdan da ıhlamur yapıcam 😂 benim döngü daha yeni başladı zaten döngünün uzun olması ilk defa işe yaradı 😀

limonlu su yap 2 litre falan gelip gidip içsin hemen geçer
Tek kullanmlık suda eritmeli ilaç vermiş doktor bu baya etkili gece yatmadan önce iç sabaha birşeyin kalmaz demiş ama gel gelelim ne kadar doğru bilemedim tehlikeli bi enfeksiyon bu idrar yolu ya 😏 bu arada teşekkür ederim senin dediğinide deneyeceğim🥰❤️🙏🏻

Bu enfeksiyonda sanırım benden ötür oluverdi afedersiniz kızlar kuruluk var bende ya 😏Hindistan cevizi yağı kullan dedi chatgpt bu gebelik sürecinde kullandık ve sanırım bu sebepten eşim tahriş oldu🥲🥲

Kızlar selamlar cok yorgun olarak bunları yazıyorum 15 saatlık yol sonunda memlekete geldım ve doktora gıttım yol yorgunlugu uykusuzluk doktor eczane ıslerı derken ben kendımden gectım doktorum cok tatlı bır kadındı bana femera ılac yazdı ovırtellenyazdı kolaylıkla buldum ovırtelleyı 1350 tl verdım femerayı 7 eczanede sonra 600 tlnye aldım neden bukadar pahalılar anlamıyorum dıktoruma durumu bastan sona analttım anlatırken agladım kendımıde tutamadım neden. Oyle bısey oldu. Bılmıyorum ve cok utanıyorum doktorum omega3 u bana onermedı pcosda zaten kılo sorunu var balık yagı daha fazla kılo almana neden olur dedı hersey normal yunurtların var zayıflarsan hemen hamıle kalırsın dedı hsg salı ckeılcek yumurta kontrolumde ogun yapılcak ıgne yumurta 18 veya 20 mm olunca vurulacak ve ben bınıp esımın yanına gıdecegım femerayı gunde bır kullanacsfın neden ıkı degıl dedım çok etkılı bır ılac oldugunu ve bırden cok fazla yunurta buyyenılecdgını soyledı ve ben bunu ıstemıyorum dedı stres yapma aglama rahat ol kusum dıyerek benı teseklı ettı alttan muayne ettı pcos goruntusunu gosterdı ve catlamıs bır yunurtsm oldugunuda soyledı bu basen olur dedı reglyken nasıl oluyosa anlamadım bakalım benı neler beklıyo umarım bıan once saglıkla yunurtam buyur ıgnemı vurulup esıme kavusurum onsuzlukta bana ıyı gelmıyo cok ozluyorum🥹
Merhaba canım sürecin çok kolay geçsin mutlu haberi al insalla. Ankara'da hangi doktora gittin acaba bende doktor arayisindayim iletişim çok önemli

muhtemelen yumurtlama yada çatlamadır usutmus olabilirsin fazla hissettirmiştir o yuzden kiz dur bebis gelsinde dogururuz bi sekilde jcjcjfnxkxkxokx bol su tuket ve sıcak tut kendini ve bugünü de degerlendir mutlakaaaa
Kesin çatlama canım çünkü geçti kendiliğinden ya işte böyle hissettirmese bilmeyecek insan ne zaman çatladığını belki ilişki bile yaşanmayacak yani. Onca yıl boşuna çocuğum olur korkusu yaşamışım meğer ne zormuş. İlk 3 aydan olur diye gidip bir de sigorta yaptırmıştım doğum sigortası hddhhdhdhd

Kızlar dün gece pik görüp değerlendirmiştim bu sabah eşim yine yola çıktı beş gün yok. Bugün göğüslerim çok ağrıyor ve bence bugün yumurtladım test dün pik gösterip beni yanılttı😭😭 az önce yine baktım hala koyu ama hafif açılmış rengi düne göre. Bu durumda sperm Yaşar mı hala rahimde acaba. Erken ilişki olmuş oldu☹️
Aslında doğru olan erken ilişki yaşamak canım 3 gün kadar canlı kalabiliyor. Ama tabi bugün akşam ya da yarın sabahta ilişki olabilse güzel olurdu

IMG_20251217_213107.webp
kizlar kuruma çizgisi böyle olur mu

Back
X