• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Eklentiler

• IMG_0843.webp
    IMG_0843.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 16
Ya ben çocuk olayını ekstra sordurdum zaten sıkıntı olur mu diyerekten sperm testi yaparız olmazsa demiş işte Rize ye gideceğiz olmazsa araştırmaya daha detaylı bakılır en azından çocuk var mı demiş doktor var ama 9 yaşındalar demiş işte şimdi gene deniyoruz ama daha yeni demiş akıllı kocacım en azından ver testi çıksın aradan değil mi
aynen işte ne bilsin erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyor :KK70:

Ya ben çocuk olayını ekstra sordurdum zaten sıkıntı olur mu diyerekten sperm testi yaparız olmazsa demiş işte Rize ye gideceğiz olmazsa araştırmaya daha detaylı bakılır en azından çocuk var mı demiş doktor var ama 9 yaşındalar demiş işte şimdi gene deniyoruz ama daha yeni demiş akıllı kocacım en azından ver testi çıksın aradan değil mi
Bu kocalar niye bu tür durumlarda bizim gibi çakal olamıyor ya benim saf kocam da ilk gittiğimizde demişti böyle bir şeyler. Varikosel için bence muhakkak bir ultrasona girsin eşiniz benim eşimde elle muayene de çıkmamıştı ama ultrasonda hafif çıkmıştı 😂😂😂

Bu kocalar niye bu tür durumlarda bizim gibi çakal olamıyor ya benim saf kocam da ilk gittiğimizde demişti böyle bir şeyler. Varikosel için bence muhakkak bir ultrasona girsin eşiniz benim eşimde elle muayene de çıkmamıştı ama ultrasonda hafif çıkmıştı 😂😂😂
Ben anlatınca aklına yattı onunda ama iş işten geçti diyorum doktora deseydin bir karıma sorayım ne zamandır deniyoruz diye 😂 evet internete baktım hep net teşhis için ultrason ve sperm testi diyor ama doktorlar hep bugün git iki ay sonra gel zaman kazanıyorlar

Geçen ay düşükten sonra korunmayı bıraktınız mı? Kürtaj yapan doktorum ilk adetten sorna korunmayı bırak dedi ancak geçen gün kontrole gittim 3 ay korunmanı istiyorum dedi. Ve açıkçası ben 3 ay korunmak istemiyorum. Bir de düşükten ne kadar süre sonra regl oldunuz?
merhaba banu benim düşük yaptığımda kese dağılmıştı ve 6-7 gün (son 2 gün leke leke) kanamam sürdü doktor düşükten sonraki ilk reglini gör korunmayı bırak dedi bir sonraki reglim 40 gün sonra oldu senin ne zaman oldu düşük

Bugun

predıctor erken gebelık testı yapdım hiçbişey cıkmadı 22 aralık adet gunum olsa cıkardı değilmi? Sence
çıkardı ama geç döllenme ihtimali de var o zaman çıkmıyor beta 23 falandı benim ilk düşen gebeliği öğrendiğimde kanda çıktı testte regl günü ve sonra çıktı

Back
X