• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Senı okadar ıyı anlıyorumkı canım herseyınızde benzıyo bu arada ben evlenelı 16 ay oldu sana bır bucuk tyıl olmus pcos desen var kılo desen var aynı sorunlar aynı surecler benımde salı cekılcek cok korkuyorum uyandıktan sonrakı surec benı korkutuyor agrılar olursa bıde kotu bısey varsa dıye bu yenı verdıgı femra ılac nasıl etkı edecek klomen gıbı olursa vs vs belırıszlıkler yoruyor ınsallah hakkımızda hayırlısı olur guzel seyler olur sonunda canım
femara klomenden daha etkili bir ilaç merak etme güzel sonuçlar alacağına inanıyorum benn

Senı okadar ıyı anlıyorumkı canım herseyınızde benzıyo bu arada ben evlenelı 16 ay oldu sana bır bucuk tyıl olmus pcos desen var kılo desen var aynı sorunlar aynı surecler benımde salı cekılcek cok korkuyorum uyandıktan sonrakı surec benı korkutuyor agrılar olursa bıde kotu bısey varsa dıye bu yenı verdıgı femra ılac nasıl etkı edecek klomen gıbı olursa vs vs belırıszlıkler yoruyor ınsallah hakkımızda hayırlısı olur guzel seyler olur sonunda canım
he birde uyandıktan sonra ağrı kesici falan da veriyorlarmış genelde tüpler tıkalıysa sıvıyı bastıkları için o zaman ağrı oluyormuş tüpler tıkalı değilse ağrı falan çok minimum oluyormuş ben bir olayım hele önden sana bilgi veririm böyle böyle oldu diye

he birde uyandıktan sonra ağrı kesici falan da veriyorlarmış genelde tüpler tıkalıysa sıvıyı bastıkları için o zaman ağrı oluyormuş tüpler tıkalı değilse ağrı falan çok minimum oluyormuş ben bir olayım hele önden sana bilgi veririm böyle böyle oldu diye
Insallah canım bakalım guzel haberlerını beklıyorum

Ay dün bende öyleydim baya ağladım yumurtlama döneminde de mi duygusallıyoruz ne sanki. Her ay aynı dönem ağlama geliyor bana bide arabada radyo da Selda bağcan nenni çalıyordı bir anda ağlamaya başladım kapatmadım da🫣
Bende yumurtlama dönemi bayağı hassas oluyorum. Allah uzun zamandır isteyip bekleyenlere sabır versün gerçekten.

Ay dün bende öyleydim baya ağladım yumurtlama döneminde de mi duygusallıyoruz ne sanki. Her ay aynı dönem ağlama geliyor bana bide arabada radyo da Selda bağcan nenni çalıyordı bir anda ağlamaya başladım kapatmadım da🫣
ya ben gecen ay boyle degildim dun oyle oldum bide genelde daha dik dururum kendime de moral veririm de iste aylarin patlamasi oldu demekki dün

Oda da kıyafetlerini iç çamaşırını çıkarıyorsun amaliyat önlüğü giyiyorsun canım. Sonra amaliyat haneye indiriyorlar sandalye ile sedyeye yatıyorsun narkoz veriyorlar gerisi onlarda zaten 🤣 sen gidip mışıl mışıl uyuyacaksın hiç bişey bilmiyorsun görmüyorsun en rahat kısmı da bu zaten ben görmek bilmek istemezdim🥴
aynen bende canım acımasa bile refleksle ani hareket falan yapardım doktorun işini zora koşardım en iyisi bu şekilde girmek diye düşünüyorum bende :KK16:

aynen bende canım acımasa bile refleksle ani hareket falan yapardım doktorun işini zora koşardım en iyisi bu şekilde girmek diye düşünüyorum bende :KK16:
Aynen canım oyüzden anestezili tercih etmen güzel. Korkacak hiç bişey yok için ferah olsun güzel güzel gir çık 🥰

ya ben gecen ay boyle degildim dun oyle oldum bide genelde daha dik dururum kendime de moral veririm de iste aylarin patlamasi oldu demekki dün
Olabilir canım okadar içine atmaya bi patlama yaşamışsın ama insanın içi rahatlıyor ya. Benim her ay bir gün oluyor ağlamam çok duygusallaşıyorım galiba yumurtlama döneminde eşim şaka yapmıştı ben oturup ağlamıştım adam şok olmuştu 🤣

ayni durumdayim canim demekki icime ata ata dün bi sıkıntı hissetmeye basladim icimde gozyaslarim kendiliginden akiyordu o kadar cok sakladim ki duygularimi kendimden bile ama yapicak bisey yok mecbur bekliyoruz....
Evet evet. Çok şükür bir çocuğum var. Rabbim önce olmayanlara nasip etsin inşallah 🙏🏻

Olabilir canım okadar içine atmaya bi patlama yaşamışsın ama insanın içi rahatlıyor ya. Benim her ay bir gün oluyor ağlamam çok duygusallaşıyorım galiba yumurtlama döneminde eşim şaka yapmıştı ben oturup ağlamıştım adam şok olmuştu 🤣
hormonlardan kaynakli galiba ghaahhah napalim ya bizde insaniz jdjdjdjd

Aynen birtanem doktorda o yüzden şey ediyor boşuna neden uğraşalım bilmeden demişti. Ama süreye bağlı olarak bunu dedi bence misal 1,5 senedir evliyim ama 2-3 aydır deniyorum deseydim belki sonraya bırakırdı bilemiyorum
Aynen hayatim dediğin gibi zaman geçtiği için bence de mantıklı olan hsg yaa hiç strese sokma kendini. Hem küçük tıkanıklık bile olsa açılacak tüm yollar 😘

canım benim normalde regl asla sancılı olmadı ama geçen ay düşükten sonraki ilk reglide bende sancı çektim arada ufak sancı gibi oldu ama böyle yoğun değildi ve hemen geçti sen doktora git yine bi
Geçen ay düşükten sonra korunmayı bıraktınız mı? Kürtaj yapan doktorum ilk adetten sorna korunmayı bırak dedi ancak geçen gün kontrole gittim 3 ay korunmanı istiyorum dedi. Ve açıkçası ben 3 ay korunmak istemiyorum. Bir de düşükten ne kadar süre sonra regl oldunuz?

benim döngüm kisa ondan ya jfjfjdj
Döngünüz kısaysa eğer adet gününe kadar deneyin derim. Benim de döngüm kısa ben kürtaj olduğum hamileliğim adete bir iki gün kala gerçekleşmiş. Ki hep derler adete yakın gebelik olmaz döllenme yumurtlama olmaz falan diye valla bende oldu hesapladık detaylıca döngüsü kısa olanlarda olabiliyormuş. Adete az kaldı diye bırakmayın sakın sonra bir de üstüne adet gibi kanamam oldu adet sandım meğer hamileymişim

ayni durumdayim canim demekki icime ata ata dün bi sıkıntı hissetmeye basladim icimde gozyaslarim kendiliginden akiyordu o kadar cok sakladim ki duygularimi kendimden bile ama yapicak bisey yok mecbur bekliyoruz....

en güzeli en güzel vakıtte gelecek inşallah. instgarmda gordum Allahümmec alni min lendüke zürriyeten tayyi-beten mutiaten oku için daraldığında evlat istedğinde okunurmuş. başlamadan once 3 ihlas sonra bu ayet.

türkçesi : “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin”

bir de 313 kere Ya Samed zikir.

belki şifa olur hepimize inşallah.

Back
X