• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bir de gerçekten çok yapmakla hiç alakası yok. Afedersiniz özel olacak ama geçen ay bebekten bağımsız bize bir şey olmuştu yani yumurtlama haftasında biz 10 kere birlikte olmuşuz eşimle nasıl oldu anlamadık yani ne yedik içtiysek artık. Ama olmadı... dün forumda okudum kadın vajinusmus toplamda 3 5 kere ilişkisi olmuş ve hamile kalmış onun için ne güzel bir haber ama yani böyle bir tarafı da var işin. Ben artık hiçbir şeye inanmıyorum olmayınca olmuyor olacağı varsa da sürtünmeyle bile oluyor hshdhdbd
Benim arkadaşım korunduğu halde kaldı kondom ile şaka gibi ama gerçek 🤣 biz istediğimizden olmuyor heralde tıbbi olarak gün aşırı hafta da iki kere ilişki yeterli ama yok yani olmayınca olmuyor naparsak yapalım. Kafadan atmak lazım ama onuda yapamıyoruz artık. ne kadar gönüllü de beraberlik yaşasan bitiminde aklına geliyor yok bacaklarını dik aman akmasın aman gitmesin yarım saat yatıyım derken akıldan çıkmıyor🤣

Benim arkadaşım korunduğu halde kaldı kondom ile şaka gibi ama gerçek 🤣 biz istediğimizden olmuyor heralde tıbbi olarak gün aşırı hafta da iki kere ilişki yeterli ama yok yani olmayınca olmuyor naparsak yapalım. Kafadan atmak lazım ama onuda yapamıyoruz artık. ne kadar gönüllü de beraberlik yaşasan bitiminde aklına geliyor yok bacaklarını dik aman akmasın aman gitmesin yarım saat yatıyım derken akıldan çıkmıyor🤣
Güldüm ama aynı durumdayım :halay:

Ay aynen bebeğim ne kadar düşünmüyorum desemde düşünüyor insan. D

askim ben gecen ay gun asiri degerlendirdim bu ayda bu sekilde denemek istedim esimin bir sıkıntısı yok o konuda cok sukur o yuzden ara koymadim bide bizde soguma yok cok şükür gorev gibi de düşünmüyoruz istedigimiz icin sorun olmuyor jcjxjxjdjdkdm
Tecrübelerimizi aktarıyoruz canım uzun süre sürdürülebilir olmuyor ama senin takdirin kuzucum keyfin nasıl isterse

Kızlar merhabalar bugün stresli bir gün oldu bir sorum olacak sizlere eşimin bir müddettir ağrısı vardı kasık bölgesinde bugün dr ye gitti varikosel olabilir demiş doktor önce idrar testi verdi eşim sonuca göre de temiz şimdilik bir şey önermiyorum demiş küçük bir ilçedeyiz ben biraz baktım ve içime şüphe düştü daha büyük bir hastaneye gidelim diyorum sizce çünkü belirtileri tam varikosel gibi eşimin
Benim eşimde de var sperm hareketini düşürmüştü varikosel doppler ultrason yapıldı mı , damarları gösteren ultrason bir de spermiyogram vermeli, hafif varikoselde sorun olmayabilir ama mesela eşime çok çok az sperm olabilir demişti çok şükür sayı yeterli geldi

Kızlar ben 13 Aralık'ta Ovitrelle vuruldum. Ondan sonraki gün mü DPO 1 sayılıyor? Ne zaman test yapayım sizce? Ya da iki günde bir yapıp testin silikleşip yeniden artmasını mi bekleyeyim? Bu ovulasyondan sonra beklemek ne kadar zor

Kızlar ben de bu ay diyet+spora başladım. Kahvaltımı mutlaka yumurtalı yapmaya çalışıyorum daha 3. Günüm ama olsun kararlıyım 😂 Yürüyüş de yapıyorum ara ara. Hareketlenmek ve diyet işe yarayacak mı bakalım merak ediyorum. Birde bu ay ben de günaşırı yapmaya karar verdim, diğer iki ay kafama göre yapmıştım hep. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırım, alırız 💖💖

Stres yok artık mesela bende ama aklımdan çıkmıyor gün aşırı devam ediyorum yarın kesin beraberlik olması lazım bugünden yarını düşünüyorum🤣🤣 bi gebe kalsaydık hayırlısıyla perişan olduk 🤣🤣
Ayy katılıyorum gün saymaktan bi hal oldum 4 aydır 😄😄

Benim 10 Aralıkta LH testi pik yaptı canım. Bat 24 Aralık olması lazım uygulama yanlış gösteriyor bence. Senin ne zamandı

Benim 10 Aralıkta LH testi pik yaptı canım. Bat 24 Aralık olması lazım uygulama yanlış gösteriyor bence. Senin ne zamandı pik
Uygulama 8 Aralık diyordu ama 6 Aralık'ta köyü çizgi gördüm 5 ve 6 Kasımı değerlendirdim sadece

Gebelik testi yaptın mı pekii? Sen benden 4 gün ilerde gidiyorsun o zaman
Yok hayır diğer aylar hep negatif gördüğüm için cesaret edemiyorum ama bu ay göğüs ağrılarım bel ve karın ağrım erken başladı galiba 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor ve sert🥹

Yok hayır diğer aylar hep negatif gördüğüm için cesaret edemiyorum ama bu ay göğüs ağrılarım bel ve karın ağrım erken başladı galiba 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor ve sert🥹
ay hadi inşallah güzel haberler verelim 🙏🏼 kaç aydır deniyorsunuz canım

Eklentiler

• IMG_7914.webp
    IMG_7914.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 9
Back
X