• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Dpo bilmekten ziyade bat geldiyse test negatif diyor sanki olmucak gibi chat öyle diyor bu sefer çok net 😅
Ya chatgpt bana da hep olumsuz konuşuyor artık geçen azarladım hep olumlu konuşuyorsun bana bilimsel yorum yap dedim bilimsel olarak da olumsuz konuşuyo😂😂😂

Ben de geçen hafta boyu öyleydim nezle ile başladı alerji gibi oldu sonra ve sonra öksürükle birlikte grip gibi oldu. İnşaAllah çabucak geçer, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım sanki burnumda insan oturuyor gibi ilaçta kullanmıyorum bebiş varsa diye umarım ilaçsız iyileşebilirim🙏🏻❤️

Kızlar test yaptım tamamen mantıklı yollarla 😂 dua edin her şey güzel ilerlesin kasık batmalarım var biraz.. akşam akşam güldük şuan ne hissedeceğimi şaşırdım 😂 yarın doktora gideriz heralde allah herkesin gönlüne göre versin
Maşallah çok tebrikler sağlıkla alın darısı hepimizin başına 😍😍🥰

Tesekkür ederim sağ tarafta oluyor öksürünce ya da ani hareket edince . Bu bi belirti mi yoksa kötü bir durum mu bilmiyorum ilk gebeliğim. Başka hiç bir belirtim yok. 5 gün gecikmiştim ama reglim düzensiz olduğu için test yapmamıştım
Gözün aydın canım benimmm sağlıkla ilerlesin amin🙏🏻❤️

Kızlar test yaptım tamamen mantıklı yollarla 😂 dua edin her şey güzel ilerlesin kasık batmalarım var biraz.. akşam akşam güldük şuan ne hissedeceğimi şaşırdım 😂 yarın doktora gideriz heralde allah herkesin gönlüne göre versin
Demek ki klozete sokuncada doğru sonuç veriyormuş 😂😂😂

Dpo bilmekten ziyade bat geldiyse test negatif diyor sanki olmucak gibi chat öyle diyor bu sefer çok net 😅
Öyleyse de sağlık olsun canım önümüzdeki aylara olur inşaAllah 😊 en güzel zamanda alırsın ve hepimiz alırız güzel haberi inşaAllah 🌸

Gözün aydınnnnnnn sağlıkla geçsin hamileliğin sağlıkla kavuş bebeğine birlikte sağlıkla geçsin ömrünüz ♥️♥️♥️

ay kızlar ya sürekli hata veriyor sayfa sizde de öyle mi

Merhabalar forumu bir kaç gündür üye olmadan takip ediyordum yeni üye oldum. Bat 1 Ocak düzenli regl olurum.
Bir haftadır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adet öncesi böyle bir belirti yaşamam hiç, onun dışında şüphelendiğim bir belirtim yok ama az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acele mi ettim acaba🥲

Merhabalar forumu bir kaç gündür üye olmadan takip ediyordum yeni üye oldum. Bat 1 Ocak düzenli regl olurum.
Bir haftadır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adet öncesi böyle bir belirti yaşamam hiç, onun dışında şüphelendiğim bir belirtim yok ama az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acele mi ettim acaba🥲
Hoşgeldiniz🥰 erken gebelik testleri genellikle regle 2-3 gün kala doğru sonuç veriyor ama Tabiki testin markası da çok önemli. Doktorum bana önermediği için hiç erken gebelik testi kullanmadım. Benim de 31 Aralık veya 1 Ocak BAT. Bekleyeceğiz bakalım iki gün daha

Hoşgeldiniz🥰 erken gebelik testleri genellikle regle 2-3 gün kala doğru sonuç veriyor ama Tabiki testin markası da çok önemli. Doktorum bana önermediği için hiç erken gebelik testi kullanmadım. Benim de 31 Aralık veya 1 Ocak BAT. Bekleyeceğiz bakalım iki gün daha
Çok teşekkür ederim hoşbuldum. ❤️ En hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik dilerim size de. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım 💐

Back
X