- Emoji Skoru
- 1.339
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor takip etmiyor mu randevularını saat kaçta hastam var diye bakmıyor mu hey allahım şu aile hekimlerinin de yerinde durmaması şeyi beni benden alıyorGünaydın kızlar kan vermeye geldim mhrs den randevu almıştım aile hekimine geldim ki doktor yok başka doktora yönlendirin dedim olmaz dediler doktoru aradılar doktor geliyor çok ilginç![]()
Küçük ilçe burası bence kafalarına göre takılıyorlar verdim kanları başka testler de yapalım duruma göre takviye de verelim dedidoktor takip etmiyor mu randevularını saat kaçta hastam var diye bakmıyor mu hey allahım şu aile hekimlerinin de yerinde durmaması şeyi beni benden alıyor
ben büyük ilçede yaşıyorum aynı ne zaman gitsem yerinde yoktu bekarken , evlendiğimden beri de hiç gitmedim ondan öyle dedim. iyi bari detaylı düşünmüş test istemiş iyi olmuşKüçük ilçe burası bence kafalarına göre takılıyorlar verdim kanları başka testler de yapalım duruma göre takviye de verelim dedi
Hadi hayırlı haberlerle inşallah sonuç orda da ertesi gün mü çıkıyorKüçük ilçe burası bence kafalarına göre takılıyorlar verdim kanları başka testler de yapalım duruma göre takviye de verelim dedi
Sanırım öğleden sonra çıkıyor ama doktor öğleden sonra yokum dedi yarın sabahtan 2 ye kadar gelebilirsin dedi şansHadi hayırlı haberlerle inşallah sonuç orda da ertesi gün mü çıkıyor
Evet folik asit kullanıyor musun falan dedi test sonucuna göre vereyim dediben büyük ilçede yaşıyorum aynı ne zaman gitsem yerinde yoktu bekarken , evlendiğimden beri de hiç gitmedim ondan öyle dedim. iyi bari detaylı düşünmüş test istemiş iyi olmuş
Hayırlara çıksın inşallah canım. Benim de dün gece göğsüme ağrı girdi daha geçmedi ara ara kendisini belli ediyogünaydın canlarım benim regl dun gelmedi bugunde gelecek gibi durmuyo göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti dışında suan bi belirtim yok sivilciklerim de çıkmadı Allah hayretsin birden gelicek galiba![]()
ya birden başka şeylere alamet ederseeegünaydın canlarım benim regl dun gelmedi bugunde gelecek gibi durmuyo göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti dışında suan bi belirtim yok sivilciklerim de çıkmadı Allah hayretsin birden gelicek galiba![]()
cumartesi veya verdim bilmiyorum belki de erkendi ama negatifi görünce direk regli beklmeye başladim benya birden başka şeylere alamet ederseee
amin ama bilmiyorum yani beta verdim ya negatifti 3 5 bile değildi o yuzden cok umudum yok direk yeni döngüye hazirlandim açıkçası hdjdjdjdHayırlara çıksın inşallah canım. Benim de dün gece göğsüme ağrı girdi daha geçmedi ara ara kendisini belli ediyo
üstünden 4 gün geçti valla her şey olabilir bacikoocumartesi veya verdim bilmiyorum belki de erkendi ama negatifi görünce direk regli beklmeye başladim ben![]()
cumartesi 10 yada 11di galiba pozitife döner mi kiüstünden 4 gün geçti valla her şey olabilir bacikoo
Dönebilir tabiki kuzumcumartesi 10 yada 11di galiba pozitife döner mi ki![]()
12 den sonra kaç kişininki pozitife dönmüş neden olmasınnncumartesi 10 yada 11di galiba pozitife döner mi ki![]()
Biz erken görmek istiyoruz ama herkesin erken çıkacak diye birşey yok bence bugün de olmazsan yarın test yap derimamin ama bilmiyorum yani beta verdim ya negatifti 3 5 bile değildi o yuzden cok umudum yok direk yeni döngüye hazirlandim açıkçası hdjdjdjd
Evet dodo bendede oleay kızlar ya sürekli hata veriyor sayfa sizde de öyle mi
Bellı olmaz bu ısler daha adet olmamıssın ben bıkere bes gub gecıktım sıddetlı karın agrısıyla gıttım hcg negatıf cıktı tomografı cektıler o tomografı sırasında adetı geldı sıcak sıcak aktı alttancumartesi 10 yada 11di galiba pozitife döner mi ki![]()
LH TESTİYLE TAKİP ETSEYDİN BELKİ DÖLLENME İHTİMALİ OLAN ZAMAN BELLİ YOKSA YOK DERDİM AMA BİRAZ DAHA UMUT VAR SANIRIM KIRMIZILARI GÖRENE KADARcumartesi 10 yada 11di galiba pozitife döner mi ki![]()