• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya yüksek dozda olduğu için korktum içmedim ama belkide içerim birazdan
canım antibiyotik tek kullanimlik bir tedavi değil en az 3 illa 7 gun arasında kullanman lazım ve kullandikca bağışıklığını dusurur ve kısır döngüye girersin en iyisi dogal seylerle atlatip bağışıklığını guclendir ve doktor vermeden antibiyotik kesinlikle kullanma🙏🏿 her antibiyotik her bakteri ve virusun tedavisi değil canım

bana kalsa perşo değil de yarın yapsan yine olur bat tarihin zatennn :KK70:
askim gecen dongumde tam 13 gecesi hafif lekelendim 14ünde söküldüm o yuzden yarinda bekliycem tam o günü de geçirip emin olayim persembe daha garanti olur bence, bide bu dollenme catlama isleri biraz uzun suruyo batı tam gecmeden test yapmam daha jfjjfjdjjdjdjdk

Bende bekarken hiç gecikme erken regl gibi sorunlarım yoktu . Çocuk düşünmeye başlayınca her ay doğum sancısı dışında tüm hamilelik belirtilerini yaşayıp regl oluyorum. Gecikme bile olmuyor hep erkenden önüm kesiliyor . 9 aydır bi kere bile gebelik testi kullanamadım 🥹 bunada çok şükür tabiki kendimi kaptırmadan oluyor en azından daha az hasar alıyorum

askim gecen dongumde tam 13 gecesi hafif lekelendim 14ünde söküldüm o yuzden yarinda bekliycem tam o günü de geçirip emin olayim persembe daha garanti olur bence, bide bu dollenme catlama isleri biraz uzun suruyo batı tam gecmeden test yapmam daha jfjjfjdjjdjdjdk
hofff bize ekşın vermeyeceksin yani hdfgvsdhvsh

Bende bekarken hiç gecikme erken regl gibi sorunlarım yoktu . Çocuk düşünmeye başlayınca her ay doğum sancısı dışında tüm hamilelik belirtilerini yaşayıp regl oluyorum. Gecikme bile olmuyor hep erkenden önüm kesiliyor . 9 aydır bi kere bile gebelik testi kullanamadım 🥹 bunada çok şükür tabiki kendimi kaptırmadan oluyor en azından daha az hasar alıyorum
Aynen canım gecikme daha çok stres yapıyor. Bekliyoruz bakalım hep birlikte bebişleri 😍

Back
X