• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar kesinlikle predictor early almayın hem pahalı hemde bugün 3unu de kullandım üçünde de üç çizgi çıktı hatalı boşa gitti
Bende de çıkmıştı ya üç çizgi aldığın yere götürebilirsin kutusuyla iade ediyorlar ücreti

Kızlar kesinlikle predictor early almayın hem pahalı hemde bugün 3unu de kullandım üçünde de üç çizgi çıktı hatalı boşa gitti
İnternetten mi almistiniz acaba benim eczaneden aldıklarım hiç yaniltmadi da o yüzden merak ettim

E nabızı yenileyip duruyorum belki sonuç düşer diye 😅
Askim e nabıza çok geç düşüyor belki düşmüyor bile hangi il ilçeye arat halk sağlığı laboratuvarı sonuç diye bazıları barkod istiyor bazıları istemiyor istemezse öğrenirsin sonucunu 🤩

hafif pembemsi kanamam başladı çok korkuyorum akıntı şeklinde geliyor kızlar

Askim e nabıza çok geç düşüyor belki düşmüyor bile hangi il ilçeye arat halk sağlığı laboratuvarı sonuç diye bazıları barkod istiyor bazıları istemiyor istemezse öğrenirsin sonucunu 🤩
E nabıza yönlendiriyor siteler

canım antibiyotik tek kullanimlik bir tedavi değil en az 3 illa 7 gun arasında kullanman lazım ve kullandikca bağışıklığını dusurur ve kısır döngüye girersin en iyisi dogal seylerle atlatip bağışıklığını guclendir ve doktor vermeden antibiyotik kesinlikle kullanma🙏🏿 her antibiyotik her bakteri ve virusun tedavisi değil canım
Aynen tabi kafama göre değilde kaynım eczacı onun dediklerine göre hareket ediyoruz
Bakalım. Ama c vitamini ile atlatmaya çalışacağım

Back
X