- Emoji Skoru
- 497
- Puanlar
- 38
Aaa kan mı verdinE nabızı yenileyip duruyorum belki sonuç düşer diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kan mı verdinE nabızı yenileyip duruyorum belki sonuç düşer diye![]()
Bende de çıkmıştı ya üç çizgi aldığın yere götürebilirsin kutusuyla iade ediyorlar ücretiKızlar kesinlikle predictor early almayın hem pahalı hemde bugün 3unu de kullandım üçünde de üç çizgi çıktı hatalı boşa gitti
İnternetten almıştımBende de çıkmıştı ya üç çizgi aldığın yere götürebilirsin kutusuyla iade ediyorlar ücreti
İnternetten mi almistiniz acaba benim eczaneden aldıklarım hiç yaniltmadi da o yüzden merak ettimKızlar kesinlikle predictor early almayın hem pahalı hemde bugün 3unu de kullandım üçünde de üç çizgi çıktı hatalı boşa gitti
Yazmışsınız zaten şimdi gördüm kusura bakmayınİnternetten almıştım![]()
Estağfurullah çakma falan mı acaba yaYazmışsınız zaten şimdi gördüm kusura bakmayın
Askim e nabıza çok geç düşüyor belki düşmüyor bile hangi il ilçeye arat halk sağlığı laboratuvarı sonuç diye bazıları barkod istiyor bazıları istemiyor istemezse öğrenirsin sonucunuE nabızı yenileyip duruyorum belki sonuç düşer diye![]()
Evet sabah verdim doktor öğleden sonra yokum dedi sabah gideceğim doktoru görmeye ama e nabıza düşer belki dedimAaa kan mı verdin![]()
Bugün düşer büyük ihtimalle canımEvet sabah verdim doktor öğleden sonra yokum dedi sabah gideceğim doktoru görmeye ama e nabıza düşer belki dedim
canım korkma ama bi doktora gitsen iyi olurhafif pembemsi kanamam başladı çok korkuyorum akıntı şeklinde geliyor kızlar
İnşallah bekliyorum bakalımBugün düşer büyük ihtimalle canım
Halk sağlığı mı aa bakayım biAskim e nabıza çok geç düşüyor belki düşmüyor bile hangi il ilçeye arat halk sağlığı laboratuvarı sonuç diye bazıları barkod istiyor bazıları istemiyor istemezse öğrenirsin sonucunu![]()
Gitmelimiyim ve bi doktorumda henüz yok ne yapacağım bilmiyorumcanım korkma ama bi doktora gitsen iyi olur
simdilik herhangi birine git onlem alınsın da sonra arastirirsin iyi bir doktor bulup gidersinGitmelimiyim ve bi doktorumda henüz yok ne yapacağım bilmiyorum
Canım benim ilk gebeliğimde o şekilde oldu ama şükür bir şey olmadı tamamen kanama değilse korkmahafif pembemsi kanamam başladı çok korkuyorum akıntı şeklinde geliyor kızlar
E nabıza yönlendiriyor sitelerAskim e nabıza çok geç düşüyor belki düşmüyor bile hangi il ilçeye arat halk sağlığı laboratuvarı sonuç diye bazıları barkod istiyor bazıları istemiyor istemezse öğrenirsin sonucunu![]()
Aynen tabi kafama göre değilde kaynım eczacı onun dediklerine göre hareket ediyoruzcanım antibiyotik tek kullanimlik bir tedavi değil en az 3 illa 7 gun arasında kullanman lazım ve kullandikca bağışıklığını dusurur ve kısır döngüye girersin en iyisi dogal seylerle atlatip bağışıklığını guclendir ve doktor vermeden antibiyotik kesinlikle kullanmaher antibiyotik her bakteri ve virusun tedavisi değil canım