• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar benımde cok kasık agrım ve rahmımde agrım oluyo kendı doktorum o cstlamayan yunurtayı hıc onemsemedı ama nıye bole agrı cekıyorum anlamadım buyuk tuvaletımı yaparken ozellıkle cok sancım oluyo kasıklarım patlayacak sankı hemde kabız olmusum ıgnedenmı yasıyorum bunları anlamadım kremsı bır akıntı oluyo belıme yayılıyo agrı yasayan varmı ovırtelle sonrası boyle seyler

Of ya dodocum valla hayırlısı olsun ne diyelim Aşko Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
amin canim... Rabbim kimine vermiyor kimine de verip alıyor az once bir tanidigimin 3 4 aylik bebeğini kaybettigini ogrendim.. anne karninda vefaat etmiş... bogazim düğümlendi resmen... nasip arkadaslar nasip....

amin canim... Rabbim kimine vermiyor kimine de verip alıyor az once bir tanidigimin 3 4 aylik bebeğini kaybettigini ogrendim.. anne karninda vefaat etmiş... bogazim düğümlendi resmen... nasip arkadaslar nasip....
Evet aynen öyle benimde kuzenim 4.5-5 aylıkken çocuk düştü çok üzüldü herkes
Nasipten öte köy yok ya ama insanoğluyuz işte ne yapalım bir an önce olsun istiyoruz

Benzer şeyler yaşadığım için sanırım ikimiz adına şunu söyleyebilirim; sabırla beklemeliyiz 🥹
Bat 1 Ocak, 2 test yaptım ama negatif. Yinede bir umut bekliyorum çünkü belirtiler bende yaşıyorum.
Dün kan verdim ben yarın sonuçlandığında biraz daha rahatlayacağım sanırım, sizde dilerseniz bat günü b hcg ye bir baktırın
Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin 💐
Icimde bi umut var insallah gonlumuze gore olur ☺️

Kızlar benımde cok kasık agrım ve rahmımde agrım oluyo kendı doktorum o cstlamayan yunurtayı hıc onemsemedı ama nıye bole agrı cekıyorum anlamadım buyuk tuvaletımı yaparken ozellıkle cok sancım oluyo kasıklarım patlayacak sankı hemde kabız olmusum ıgnedenmı yasıyorum bunları anlamadım kremsı bır akıntı oluyo belıme yayılıyo agrı yasayan varmı ovırtelle sonrası boyle seyler
Bunlar hepsi progesteron etkisi ben de aynılarını yaşamıştım. Ovitrelle vurunca daha yoğun hissediliyor

Bu günleri hatırlayınca yüzünde tebessümler açtıran çokkk daha güzel günlerin olsun inşallah 🩵💐 hiç lekelenme yaşamadım ama sanırım bir çok gebe yerleşme kanaması yaşıyormuş. Güzel bir 2026 başlangıcı olacak senin için inşallah 🥰
Amin inşallah Rabbim bu yılda herkesin kucağına bebeşini almayı nasip etsin sağlıcakla gelsinler.🥰🙏🏻 evet herkeste olmayabiliyormuş.

Evet aynen öyle benimde kuzenim 4.5-5 aylıkken çocuk düştü çok üzüldü herkes
Nasipten öte köy yok ya ama insanoğluyuz işte ne yapalım bir an önce olsun istiyoruz
gercekten oyle canim, ben şimdi regl olmayi bekliyorum regl olunca diyete katilicam askim ufaktan yapiyorum ama tam uyum için alışverişe çıkan gerek suan aşırı bi kat var kapiya çıkamıyorum onları hallediyim en sıkı diyeti yapicam bu arada ufak ufak eve leslie spor falan yapicam ins bu ay gider kilolalar, senin paylastigin diyet 10 günde kac kilo garantili askim

gercekten oyle canim, ben şimdi regl olmayi bekliyorum regl olunca diyete katilicam askim ufaktan yapiyorum ama tam uyum için alışverişe çıkan gerek suan aşırı bi kat var kapiya çıkamıyorum onları hallediyim en sıkı diyeti yapicam bu arada ufak ufak eve leslie spor falan yapicam ins bu ay gider kilolalar, senin paylastigin diyet 10 günde kac kilo garantili askim
Canım herkesin bünyesi farklı kilosu farkli garanti diye bir şey yok ki ben kendi kiloma göre 5 veririm sen misal 2 verirsin oranlarımız aynı değil kiiii ben senin kaç katınım jddjdj
Ama şişkinliği ve özellikle bel çevresini bariz bir şekilde indirdiği kesin

Back
X