• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım herkesin bünyesi farklı kilosu farkli garanti diye bir şey yok ki ben kendi kiloma göre 5 veririm sen misal 2 verirsin oranlarımız aynı değil kiiii ben senin kaç katınım jddjdj
Ama şişkinliği ve özellikle bel çevresini bariz bir şekilde indirdiği kesin
askim benim icin onemli ve onceligim göbek zaten olabildiğince once gobek ve cevresinden gitmeye baslasin istiyorummmmm 2 3 gitse iyidir bana hfjdjjf

askim benim icin onemli ve onceligim göbek zaten olabildiğince once gobek ve cevresinden gitmeye baslasin istiyorummmmm 2 3 gitse iyidir bana hfjdjjf
Göbekdaşımmm 😂 gel sarılalım. Bebişe yer açalım

Kızlar maalesef kırmızılar geldi hemde yoğun bi şekilde kimyasaldan şüphelendi doktorum hayırlısı böyleymiş nasip doğru zaman değilmiş demek ki yarın kontrolüm var hormon testi olacağım umarım hepimiz doğru zamanda hayırlı haberler alırız 2026 bize bebişlerimizi getirsin🙏🏻 hepinizi çok seviyorum ❤️

Yumurta sağlığı için bir şey kullan. Avokado ye, nar, incir ne bulursan bas.
Asla üzülme. Sadece doğacağı ayı bekliyor. Ona göre yerleşecek sana 😂 rahmini sıcak tut, soğukluk olmasın, ayaklar da aynı şekil. Sıcak duş no. Ovüne sakla bu ay bi de öyle dene.
her türlü denedim aşkım yani sorun yok ama bebek de yok, bu kilo verip havuc kullanip resveratrol kullanmayi düşünüyorum bakalim, uzulsem de sonucu degistiremiyoruz ne yapalim

Kızlar maalesef kırmızılar geldi hemde yoğun bi şekilde kimyasaldan şüphelendi doktorum hayırlısı böyleymiş nasip doğru zaman değilmiş demek ki yarın kontrolüm var hormon testi olacağım umarım hepimiz doğru zamanda hayırlı haberler alırız 2026 bize bebişlerimizi getirsin🙏🏻 hepinizi çok seviyorum ❤️
hayırlısı olsun canım benim benim de negatifti testim umarım ocakta güzel haberler alırız

her türlü denedim aşkım yani sorun yok ama bebek de yok, bu kilo verip havuc kullanip resveratrol kullanmayi düşünüyorum bakalim, uzulsem de sonucu degistiremiyoruz ne yapalim
Zaten üzülme canımıniçisiii 😍 hiç yakışmıyor sana. İlişki düzenini değiştir bakalım bi ya. Öyle de dene. Ama mutlaka bi şeyler kullan diyorum. Sağlıklı da beslenince çözeriz inşallah. Rabbim bazen de çabaya bakıyor. Yaşın gencecik, sağlık sorununuz yok. Şanslı hisset kendini sadece. Burda herkesin gebelik haberini alacağız sırayla inanıyorum

Amin inşllah 🙏 Evet Salı günü hcg 26.9 du takip etmek lazım demişti doktor
İnşallah artış olur adetin kaç gün gecikti ben 3 günlük gecikmeyle 72 felan yakalamıştım ama kimyasalla döndü umarım senin bebeğin sımsıkı sana tutunmuştur inşallah

Onu takip edebilirsin ben 3 tane kimyasal yaşadım parça geldi hep aşırı sancı oluyor düşerken parça sonra geçiyor

Zaten üzülme canımıniçisiii 😍 hiç yakışmıyor sana. İlişki düzenini değiştir bakalım bi ya. Öyle de dene. Ama mutlaka bi şeyler kullan diyorum. Sağlıklı da beslenince çözeriz inşallah. Rabbim bazen de çabaya bakıyor. Yaşın gencecik, sağlık sorununuz yok. Şanslı hisset kendini sadece. Burda herkesin gebelik haberini alacağız sırayla inanıyorum
ovü yapayimm mi iliski düzenini nasil yapayim gun asiri ve her gün olanı denedim bu ay nasil ilerleyeyim sence? zaten öyle de bugün yoruldugumu hissettim sanırım bu ay son ugrasim olacak bu ayda sonuc alamazsam zaten 12.aya gireceğim salarim ustunde hiç durmam

Back
X