• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar selam kayganlaştıcı sperm veya yumurta kalitesini bozuyor mu bozmayan varmı bildiğiniz

Kızlar selam kayganlaştıcı sperm veya yumurta kalitesini bozuyor mu bozmayan varmı bildiğiniz
Sperminkini bozuyormus onun yerine fertilite jel aldım kayganlastirici özelliği de vardır diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1000047157.webp
    1000047157.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 14
ovü yapayimm mi iliski düzenini nasil yapayim gun asiri ve her gün olanı denedim bu ay nasil ilerleyeyim sence? zaten öyle de bugün yoruldugumu hissettim sanırım bu ay son ugrasim olacak bu ayda sonuc alamazsam zaten 12.aya gireceğim salarim ustunde hiç durmam
Bence ovulasyon testi yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi denedım program yanlıs gösterdi ve üç gün önce yumurtlamam oldu
Şuan da yumurtlamam biteli nerdeyse bir hafta olacak göğüslerim dolmaya ve acımaya basladı

dedigim gibi iyi bir doktor bulmam lazim önce
1 sene oldu diyorsan çatlatma iğnesi verirler sana aslında. Aslında gitsen süper olur. Tabi ki inşallah su an hamilesindir, değilsen iğne garanti olabilir. Eşin de çok sıcak duş almasın. Benim eşim nerdeyse kaynar duş alır, özellikle uyardım, denemeler öncesi önemliymiş nedenini bilmiyorum tabi

Bence ovulasyon testi yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi denedım program yanlıs gösterdi ve üç gün önce yumurtlamam oldu
Şuan da yumurtlamam biteli nerdeyse bir hafta olacak göğüslerim dolmaya ve acımaya basladı
canım daha önce kullandım ve sonuç alamadim ben zaten uygulamaya göre gitmiyorum akıntı takibi yaparak yumurtlamami kestiriyorum ovuyu bu ay tam ne zaman yumurtladim catlama oldu mu diye takip etmek için kullanicam birde o donemi ust uste degerlendiricem diye

Insallah gonlumuze gore olur sol bacagima agri girmeye basladi insallah paikolojik degildir :( o kadar cok gebelik testi yaptim ki 3-4 gunde bitmis evdekiler az once forumda okumustum bir de lh testi yaptim onda da hic cizgi cikmadi normal mi acaba ?

1 sene oldu diyorsan çatlatma iğnesi verirler sana aslında. Aslında gitsen süper olur. Tabi ki inşallah su an hamilesindir, değilsen iğne garanti olabilir. Eşin de çok sıcak duş almasın. Benim eşim nerdeyse kaynar duş alır, özellikle uyardım, denemeler öncesi önemliymiş nedenini bilmiyorum tabi
bu ayda tutmazsa 11 ay bitiyor işte o yuzden diyorum bi görüneyim tekrar en son eylulde gitmiştim hsg çekilmişti ondan sonra tutmadi işte hiç, suan hamile oldugumu nedense hic düşünmüyorum evet akinti ve gogus belirtilerim var hatta gogus dolgunlugum ve agrim bugun biraz artti ama sabahaki testim negatifti bugunde gobek deligimin cevresine ve alt karina batmalarim oldu hala regl olmadim ve regl belirtim hala yok bel ağrısı karin agrisi tatli asermesi vs. bilmiyorum ilk defa hic bisey anlamıyorum anlamadigim birseyin icindeyim, benim esimde sicak su seviyor ama soylerim dikkat eder iliski zamanlarinda

bu ayda tutmazsa 11 ay bitiyor işte o yuzden diyorum bi görüneyim tekrar en son eylulde gitmiştim hsg çekilmişti ondan sonra tutmadi işte hiç, suan hamile oldugumu nedense hic düşünmüyorum evet akinti ve gogus belirtilerim var hatta gogus dolgunlugum ve agrim bugun biraz artti ama sabahaki testim negatifti bugunde gobek deligimin cevresine ve alt karina batmalarim oldu hala regl olmadim ve regl belirtim hala yok bel ağrısı karin agrisi tatli asermesi vs. bilmiyorum ilk defa hic bisey anlamıyorum anlamadigim birseyin icindeyim, benim esimde sicak su seviyor ama soylerim dikkat eder iliski zamanlarinda
Kız inşallah yumurtlamayı anlamamıssındır da gec dollenme falan oluyordur Allah’ım inşallah 🤲🏻 dur bakalım ya regl gelene kadar erken konusmayalım o zaman

D dodo1234 kusum herseyi vakti var bebegim biz elimizden geleni yapalım da :) ama en önemlisi kendimize bir uğraş bulalım ben diyete başlıca ama 5 ocakta:) ve spora başlıcamm kocamla beraber gidicezjdjdndonce o bit gitsin bakalim:)

Kız inşallah yumurtlamayı anlamamıssındır da gec dollenme falan oluyordur Allah’ım inşallah 🤲🏻 dur bakalım ya regl gelene kadar erken konusmayalım o zaman
olur mu ki oyle normalde coktan olmus olmam lazimdi geciktiginde bile regl olacagimi anliyordum belim karnim falan ağrırdı bu sefer turp gibiyim masallah djdjjr

D dodo1234 kusum herseyi vakti var bebegim biz elimizden geleni yapalım da :) ama en önemlisi kendimize bir uğraş bulalım ben diyete başlıca ama 5 ocakta:) ve spora başlıcamm kocamla beraber gidicezjdjdndonce o bit gitsin bakalim:)
oyle zaten ablam herseyin vakti var... bende basliycam zeynosumuz konu acti gaza getirdi hepimizi bizde pesindeyiz bakalim jdjdjkr spor salonu yok benim cevremde hava da asiri soguk evde denicem biseyler jfjf

Kızlar bende 3 yıllık evliyim bu yıl doktora göründüm hiç birşey yok herşeyim normal sağlıklı eşimin de öyle aşılama dediler 2 defa aşılamam yapıldı aşılma öncesi amh 3.14 dü bu aralık ayında amh 0.94 geldi acil tüp benek yumurta rezervin bitmiş denildi bunlar toplasan 5 ay sürdü 5 ay da birden böyle düşmesine şaşırdım her gittiğimde sen gençsin olur dediler bu arada 27 yaşıma girdim tabi ki ben dinlenmeye karar verdim bu ilaçlar bakımından sürekli hormon ilaçları iğneler felan yordu yumurtalığımı biliyorum takviye olarak folik asit alıyorum demirim düşük demir alıyorum bu ay böyle geçti tatbiki biz günleri değerlendirdik pazartesi bat günüm hayırlısını diliyorum tabiki her doktora inanmamak lazım sonuçta veren de Allah alan da Allah tüm isteyenlere rabbim tez zamanda versin inşallah bu süreçler çok zor gerçekten kaç gece ağladığımı biliyorum

Kızlar yarın akşam bir de göbek çektirmeye gidicem adet pazartesi günü yarın test yapsam çıkabilir mi

Back
X