Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya kesinlikle gercekten eylem ogrenmek iyi değilİnşallah canımmm çok erken öğrenmekte iyi değil bir türlü içim rahat etmiyor![]()
Sperminkini bozuyormus onun yerine fertilite jel aldım kayganlastirici özelliği de vardır diye düşünüyorumKızlar selam kayganlaştıcı sperm veya yumurta kalitesini bozuyor mu bozmayan varmı bildiğiniz
bakalim bi regl gelsin de once3/4 dene bakalım ya. Millet sadece pik değerlendiriyor. Bilmediğimiz bi etkisi olabilir. Tabi çatlamanı kesin değerlendir.
fertilite jel nedirSperminkini bozuyormus onun yerine fertilite jel aldım kayganlastirici özelliği de vardır diye düşünüyorum
dedigim gibi iyi bir doktor bulmam lazim önceHiçbir sorun olmayınca genelde böyle başlıyorlar. Ben ikinci ayıma başladım bakalım
Ben Dr.Ge aldım henüz gelmedi bu ay deneyeceğimfertilite jel nedir
Bence ovulasyon testi yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi denedım program yanlıs gösterdi ve üç gün önce yumurtlamam olduovü yapayimm mi iliski düzenini nasil yapayim gun asiri ve her gün olanı denedim bu ay nasil ilerleyeyim sence? zaten öyle de bugün yoruldugumu hissettim sanırım bu ay son ugrasim olacak bu ayda sonuc alamazsam zaten 12.aya gireceğim salarim ustunde hiç durmam
Şimdi yorumlarına baktım trendyoldan evet çoğu kadın gebe kalabilmişBen Dr.Ge aldım henüz gelmedi bu ay deneyeceğim
1 sene oldu diyorsan çatlatma iğnesi verirler sana aslında. Aslında gitsen süper olur. Tabi ki inşallah su an hamilesindir, değilsen iğne garanti olabilir. Eşin de çok sıcak duş almasın. Benim eşim nerdeyse kaynar duş alır, özellikle uyardım, denemeler öncesi önemliymiş nedenini bilmiyorum tabidedigim gibi iyi bir doktor bulmam lazim önce
Ben hındıstan cevızı yagıda kullanıyorum dogal dıyeSperminkini bozuyormus onun yerine fertilite jel aldım kayganlastirici özelliği de vardır diye düşünüyorum
canım daha önce kullandım ve sonuç alamadim ben zaten uygulamaya göre gitmiyorum akıntı takibi yaparak yumurtlamami kestiriyorum ovuyu bu ay tam ne zaman yumurtladim catlama oldu mu diye takip etmek için kullanicam birde o donemi ust uste degerlendiricem diyeBence ovulasyon testi yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi denedım program yanlıs gösterdi ve üç gün önce yumurtlamam oldu
Şuan da yumurtlamam biteli nerdeyse bir hafta olacak göğüslerim dolmaya ve acımaya basladı
bu ayda tutmazsa 11 ay bitiyor işte o yuzden diyorum bi görüneyim tekrar en son eylulde gitmiştim hsg çekilmişti ondan sonra tutmadi işte hiç, suan hamile oldugumu nedense hic düşünmüyorum evet akinti ve gogus belirtilerim var hatta gogus dolgunlugum ve agrim bugun biraz artti ama sabahaki testim negatifti bugunde gobek deligimin cevresine ve alt karina batmalarim oldu hala regl olmadim ve regl belirtim hala yok bel ağrısı karin agrisi tatli asermesi vs. bilmiyorum ilk defa hic bisey anlamıyorum anlamadigim birseyin icindeyim, benim esimde sicak su seviyor ama soylerim dikkat eder iliski zamanlarinda1 sene oldu diyorsan çatlatma iğnesi verirler sana aslında. Aslında gitsen süper olur. Tabi ki inşallah su an hamilesindir, değilsen iğne garanti olabilir. Eşin de çok sıcak duş almasın. Benim eşim nerdeyse kaynar duş alır, özellikle uyardım, denemeler öncesi önemliymiş nedenini bilmiyorum tabi
Kız inşallah yumurtlamayı anlamamıssındır da gec dollenme falan oluyordur Allah’ım inşallahbu ayda tutmazsa 11 ay bitiyor işte o yuzden diyorum bi görüneyim tekrar en son eylulde gitmiştim hsg çekilmişti ondan sonra tutmadi işte hiç, suan hamile oldugumu nedense hic düşünmüyorum evet akinti ve gogus belirtilerim var hatta gogus dolgunlugum ve agrim bugun biraz artti ama sabahaki testim negatifti bugunde gobek deligimin cevresine ve alt karina batmalarim oldu hala regl olmadim ve regl belirtim hala yok bel ağrısı karin agrisi tatli asermesi vs. bilmiyorum ilk defa hic bisey anlamıyorum anlamadigim birseyin icindeyim, benim esimde sicak su seviyor ama soylerim dikkat eder iliski zamanlarinda
olur mu ki oyle normalde coktan olmus olmam lazimdi geciktiginde bile regl olacagimi anliyordum belim karnim falan ağrırdı bu sefer turp gibiyim masallah djdjjrKız inşallah yumurtlamayı anlamamıssındır da gec dollenme falan oluyordur Allah’ım inşallahdur bakalım ya regl gelene kadar erken konusmayalım o zaman
oyle zaten ablam herseyin vakti var... bende basliycam zeynosumuz konu acti gaza getirdi hepimizi bizde pesindeyiz bakalim jdjdjkr spor salonu yok benim cevremde hava da asiri soguk evde denicem biseyler jfjf