o chat bi bana umut vermiyo jdkxnxjxnxkxmkxmxo koson tono ocon tost yop fjxjdkmdkdBak ben bu ay hamile çıkmazsam chatgpt saptırıyor demektir bana daha önce hiç kesin konuşmazken bu ay bazal ısı değerlerimi girince yüksek ihtimalle hamilesin dedi negatif çıkarsak toplaşıp sözlü dövelim chatgpt yi
Hayır canım kızımda da görmemistimYerleşme kanaması gördün mü hiç
dunGercekten mi önceki mesajları okumamıstım daha yeni girdik hadi bunay güzel haberler alalım her gün
Bende kendi kızımda görmemiştim. O yüzden de pek umutlu bakamıyorumHayır canım kızımda da görmemistim
Hahahahah evet Bir de öyle diyor istersen yarın sabah yaptığın ilk idrar testini at değerlendirelim hshdhdjdjdo chat bi bana umut vermiyo jdkxnxjxnxkxmkxmxo koson tono ocon tost yop fjxjdkmdkd
bu chat bizi kandiriyo olmasin xkdjdjdmdkHadi inşallah güzel haberler bizi bekliyordur
Benimde bat 28-29 du aslında ama ben test yapmadım bidaha ahahha
İnşallah değildirbu chat bizi kandiriyo olmasin xkdjdjdmdkşn
ayy tamam iyi geceler papatyam yarin guzel haberlerle gellllBen bu gazla bi uyuyim yarına enerjik bi kalkış umutlu bekleyiş ile akşam testi paylaşayım inşallah güzel gelir
Olması mı gerekiyor bilmiyorum daBende kendi kızımda görmemiştim. O yüzden de pek umutlu bakamıyorum
sanki ben degerlendiremiyorum bide hahahaha jxjdjsnsksmzHahahahah evet Bir de öyle diyor istersen yarın sabah yaptığın ilk idrar testini at değerlendirelim hshdhdjdjd
Olması şart değil sadece bir belirti bu sadece erken gebelik için.Olması mı gerekiyor bilmiyorum da
sen aralik olucan insallahh hdidjdksmBenimde bat 28-29 du aslında ama ben test yapmadım bidaha ahahha
Anladım canımOlması şart değil sadece bir belirti bu sadece erken gebelik için.
Yoo öyle bir kaide yok hatta çok az rastlanan bir durum o yerleşme kanaması dedikleri şey doktorlarda hep öyle söylüyor çok nadir diyeOlması mı gerekiyor bilmiyorum da
silicem eğer olmazsa jfkfjdkmdmdİnşallah değildir
Ya mesela ben de nişan da gelmedi doğuma yakınYoo öyle bir kaide yok hatta çok az rastlanan bir durum o yerleşme kanaması dedikleri şey doktorlarda hep öyle söylüyor çok nadir diye
Bende olmuştu nişan ertesi gün doğum yapmıştım:)Ya mesela ben de nişan da gelmedi doğuma yakınhep duyduğum seyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?