insallahhhBenimde bat 2 Aralık görünüyor umarım güzel haberler alırız
hosgeldin canimmm, bu gemide hep birlikteyiz. bat ne zaman?Bu gemi de ben de varım yine dodo, bekleyelim bakalım.
2 Aralık tahminimce ama geçen ay hsg sonrası düzenim bozuldu, umarım geri düzene otururhosgeldin canimmm, bu gemide hep birlikteyiz. bat ne zaman?
ben 29 eylulde hsg çektirdim o ay reglim baya duzensiz değişik ve normalden uzundu, bu ay ise 4 gunluk bir gecikme yasadim yani hsg sonrasi 2 regl gördüm ikiside gecikmeliydi2 Aralık tahminimce ama geçen ay hsg sonrası düzenim bozuldu, umarım geri düzene oturur
Benim hsg sonrası bir adet gördüm, doktora gittim duphaston verdi bu ay da onu kullanacağım inş düzene girerben 29 eylulde hsg çektirdim o ay reglim baya duzensiz değişik ve normalden uzundu, bu ay ise 4 gunluk bir gecikme yasadim yani hsg sonrasi 2 regl gördüm ikiside gecikmeliydi
Bat 25 kasım simdiden yerimi alayım surada10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Duphastonu neden verdi doktor acaba? Benim yumurtam kist olmuş onun için verdi bana adetin 15. günü kullanmaya başla dediBenim hsg sonrası bir adet gördüm, doktora gittim duphaston verdi bu ay da onu kullanacağım inş düzene girer
Benim de kist var ondan verdiDuphastonu neden verdi doktor acaba? Benim yumurtam kist olmuş onun için verdi bana adetin 15. günü kullanmaya başla dedi
12+13+15 şuan sadece bu günleri değerlendirdik 16 ve 17 si de önemli muhtemel değerlendiririz düzenli adetim kızımda da bu şekilde yapmıştıkinsallahhhne zamandir deniyorsunuz canim
insallah canim bu ay guzel haberler alma umidiyleBenim hsg sonrası bir adet gördüm, doktora gittim duphaston verdi bu ay da onu kullanacağım inş düzene girer
ay bekle sen belki guzel haber alirsin bu ayyyBat 25 kasım simdiden yerimi alayım surada
ay insallah hadi bakalim12+13+15 şuan sadece bu günleri değerlendirdik 16 ve 17 si de önemli muhtemel değerlendiririz düzenli adetim kızımda da bu şekilde yapmıştık
insallah gerek kalmaz ve bu ay o guzel haberi alırsınAralık bize güzel haberler getirsin 6 aralık bat olarak yerimi alayım doktorum yumurta tembelliği var dedi eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay çatlatma iğnesi deneyecekmişiz
inşallah hepimizinsallah gerek kalmaz ve bu ay o guzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?