• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bende memleketteyim devlete gittim ve devletti en iyi doktordu bakalim canim cok yandi benim belki de ondan demistir oyle bilmem ki ama sonuc olarak acilmis çıktım ordan onemli olan bu benim icin😂😂
Devlette cekıncektım cok korktum anestesız dayannanm dıye yokda ekımde cekıceklerdı ben bıraz daha denemek ıstedım bu ay da olmassa gıdıcem burda ozel hastanede cekım yapmışlar kadına acık demısler kadının cocuk olmamıs 1 yıl sınra baska doktor bakınca anlamıskı tupler kapalı rahımde perde var yenıden hsg cekılmıs sorunları cozulmus erttesı ay hamıle kalmıs bunufa duyunca ıyce arastırmaya dustum ınsallah ıyı vıcdanlı doktora denk gelırım

Insallah ıyı bıseydır evet ılıskıde aglıycaktım bıtmesını dort gozle bekledım oyle karnımda ve vajınada berbat baskı oldu dedım catladı ınsalah cunku ılk kez bu ay oldu bu 12 ay sonr

Insallah ıyı bıseydır evet ılıskıde aglıycaktım bıtmesını dort gozle bekledım oyle karnımda ve vajınada berbat baskı oldu dedım catladı ınsalah cunku ılk kez bu ay oldu bu 12 ay sonra
🧿🧿nazarlık atim olur ya sakiniz olacak kızlar 😍

Devlette cekıncektım cok korktum anestesız dayannanm dıye yokda ekımde cekıceklerdı ben bıraz daha denemek ıstedım bu ay da olmassa gıdıcem burda ozel hastanede cekım yapmışlar kadına acık demısler kadının cocuk olmamıs 1 yıl sınra baska doktor bakınca anlamıskı tupler kapalı rahımde perde var yenıden hsg cekılmıs sorunları cozulmus erttesı ay hamıle kalmıs bunufa duyunca ıyce arastırmaya dustum ınsallah ıyı vıcdanlı doktora denk gelırım
insallah canim domtor cok onemli gerçekten bende imkanlarim dahilindeki en iyi doktora gidiyorum bakalim

hahaha papatyaammm cok seviyorum seniii😅😅😅 koyulasma regle dönme gibi olursa regl baslangici olabilir rengi açılırsa da umut devam ediyor😅😅
Valla ya burda bissürü şey öğrendim ben valla lak diye hamile kaldığımdan hiç araştırmamıştım bunları ne detayları varmış bu hamilelikte öğrendim şu sarı akıntıyı da biri yazmıştı sonra baktım bende kendime bendede başlamış 😅😅

hahaha papatyaammm cok seviyorum seniii😅😅😅 koyulasma regle dönme gibi olursa regl baslangici olabilir rengi açılırsa da umut devam ediyor😅😅
Ama bişey diyim benim tuvaletim hep çok koyu olurdu su içmem gerekirdi yani bol bol anca öyle açık renk olurdu dünden beri bildiğin çok çok açık sarı oldu o zaman açılmış olmuyor mu

Valla ya burda bissürü şey öğrendim ben valla lak diye hamile kaldığımdan hiç araştırmamıştım bunları ne detayları varmış bu hamilelikte öğrendim şu sarı akıntıyı da biri yazmıştı sonra baktım bende kendime bendede başlamış 😅😅
bende cok sey ogrendim burda ya hatta hamilelikle ilgili herseyi 😅😅

Allah allah çıkması gerekmez miydi muhtemelen dpoyu yanlış hesaplıyorsunuz geç yumurtladınız
Dpo takibini bilmiyorum 🤷‍♀️ burda ilk kez öğrendim dediğim gibi D dodo1234 ve diğer arkadaşlar sağolsun pik bile takip etmedim ben sadece belirtilerim çok fazla ve adetim gecikti normalde 30 yaşındayım hiç adet düzensizliği yaşamadım 😅

Kızlar ya benim canım çok sıkkın ben 25 inde primolut isimli ilacı bırakıp dün regl olmuştum hatta ağrım çok vs demiştim bugün özellikle gece kanamam neredeyse kesiliyor çok moralim bozuldu galiba döngüm saçmalayacak benim ocaktan da umudum kalmayacak

Back
X