Gece çok konuşmuşlar bence daha uyurlar kalkmazlarHazır ve nazırız bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece çok konuşmuşlar bence daha uyurlar kalkmazlarHazır ve nazırız bekliyoruz![]()
Gelir bir iki saat içinde inşaAllah güzel haberlerEvet maşallah baya yazışmışlar sabah okudum bende hepsini![]()
İnşallah canım yaaGelir bir iki saat içinde inşaAllah güzel haberler![]()
Sen test yapmaya direnenlerden misinİnşallah canım yaa3 4 gün sonra da bizden inşallah güzel haberler gelir
DirenenlerdenimSen test yapmaya direnenlerden misinnasıl gaza gelmedin dünden beri
Sen yapcan mı bugün testSen test yapmaya direnenlerden misinnasıl gaza gelmedin dünden beri
Ben bugün erkenden trene bindim şehirlerarası yolculuğum var gece eve dönünce eğer test için yeterince beklemiş olursam yaparım ama olmazsa yarın sabah yaparım. Benim de aslında 7-8 aralık ama yumurtlama birkaç gün erken oldu bence. O sebeple hergün yaparım artık testSen yapcan mı bugün test
MaşaAllah sabrınaDirenenlerdenimya sonra erken yapınca üzülüyorum en azından adet gününü beklerim olursam sevinmem olmazsam anca o zaman teste şans veririm
![]()
Tamam canım bekliyoruz haberiniBen bugün erkenden trene bindim şehirlerarası yolculuğum var gece eve dönünce eğer test için yeterince beklemiş olursam yaparım ama olmazsa yarın sabah yaparım. Benim de aslında 7-8 aralık ama yumurtlama birkaç gün erken oldu bence. O sebeple hergün yaparım artık test![]()
Dün awox da silik ama bariz olan testini paylaştı. İnşaAllah hamile
Günaydıngünaydın canlaaar:)
canım canım nasılsın.Günaydın![]()
günaydın seninle bat aynıydı ne durumdasın :)günaydın canlaaar:)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?canım canım nasılsın.