• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Günaydınn Rabbim çok güzel mucizeler nasip etsin 🤲🏻 Güzel haberler almanı diliyorum. Bat tarihin normalde geçer mi bi kaç gün? Cumartesi de çok geldi o yüzden sordum🫶🏼
Kuzum geçen ay geciktim çünkü kist olmuş yumurtam. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım bitti. Negatif görmeye o kadar alıştım ki o yüzden test için acele etmiyorum açıkçası. Normalde gecikmem ama tam günümde olurum hatta 1-2 gün erken olurum.

Benim dpo kaç oluyor o zaman ben yumurtlama günlerimin hepsini değerlendirdim neredeyse

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-12-01 at 10.33.26 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-12-01 at 10.33.26 (1).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Öyle aman aman belirtim yok sadece kasık ağrım var ara ara batma oluyor ve aslında dün çok bel ağrısı çektim dayanaayacak kadar diyebilirim onun dışında bir şey yok gibi

İyiyim ben de canım, herşey yolunda keyfim iyi çok şükür, sağolasın. Ağrılarında azalma var mı?
Azalmış. sadece eğilince sızı oluyor hani 7 aylık gebelerin bacak açık eğilmesi var ya 😁 öyle eğiliyorum batma yapmasın diye. Rahim ve alt karın arasındaki çizgi var hani orda var biraz. Sağdan mı yumurtlama gördüm ben o yüzden mi öyle oldu anlamadım işte neyse. Dpo kaçtasın

Eklentiler

• IMG_2499.webp
    IMG_2499.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 31
Azalmış. sadece eğilince sızı oluyor hani 7 aylık gebelerin bacak açık eğilmesi var ya 😁 öyle eğiliyorum batma yapmasın diye. Rahim ve alt karın arasındaki çizgi var hani orda var biraz. Sağdan mı yumurtlama gördüm ben o yüzden mi öyle oldu anlamadım işte neyse. Dpo kaçtasın
İlk defa bu ay bilmiyorum dpo kaç. Ovulasyon testi yaparım her ay ama bu ay kaçırdım. Dpo 7-9 arası olabilir ama emin değilim. Yumurtlamanın nereden olduğunu da ben anlayamıyorum 🙄
Sen ilerleyen aylarda nasıl yürüyecek nasıl eğileceksin acaba 😂

kızlar ben galiba yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 7 deyim inanılmaz bi şekilde göğüs kenarlarım sızlıyor üzerine asla yatamıyorum kasıklarımda aralıklı batmalar be çok afedersiniz bembeyaz kremsi bi akıntım başladı sizce belirti olabilir mi her ay belirti aramaktan gına geldi artık
Aynı şeyler bende de var. Öksürünce bile kasıklarım sızlıyor ama regl belirtilerine de benzediği için heveslenmiyorum çıldırmalık durum vallahi

Back
X