• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ama o zaman önce mentali biraz toparlaman lazım. böyle zaman ilerledikçe umudunu azaltıyorsun ben burdan hissettim 😕 Senin bebeğin olacak öyle ya da böyle. Umutsuzluğun boşuna. Geleceği görmüyoruz, zorlaştırıyoruz kendimize hayatı. Doktor değilim ama arkadaşın olarak şunu söyleyebilirim; yumurta sağlığın ve rezervi için en iyisini yap. Umutlu ol. Olacağını bil 🤍❤️
Ya canım benim gerçekten birkaç mesajdan bile anladın hislerimi. Hep tüp bebeğe gerek kalmadan olacak dedim kendi kendime ama son birkaç aydır her regl günümde içimden bir şeyler koparak uzaklaştı hevesim kırıldı.

yaa dedigin gibi kucuk camini cikarip actim aşırı aşırı silik bisey görünüyor cok zor görünüyor ya fotoda falan hic görünmüyor baya flasla kebardan bakinca görünüyor olabilir mi awoxa guvenelimmi
sende foto atsana buraya dodocum. eğer gözükmüyorsa biraz kontrast yapabilirsin belli olsun diye

yaa dedigin gibi kucuk camini cikarip actim aşırı aşırı silik bisey görünüyor cok zor görünüyor ya fotoda falan hic görünmüyor baya flasla kebardan bakinca görünüyor olabilir mi awoxa guvenelimmi
Ben flasla bakmadım sadece cama doğru tuttum ilk oyle gördümmm dodooooo geliyoruuuzzzz

sende foto atsana buraya dodocum. eğer gözükmüyorsa biraz kontrast yapabilirsin belli olsun diye
10 saniye tut yaziyodu diye 10 saniye tuttim idrarda acaba daha fazla mi tutsaydim bilemedim ki djxjdjd bence oyle de gozukmez aşırı zor gordum cunku iyice inceledim

Ya canım benim gerçekten birkaç mesajdan bile anladın hislerimi. Hep tüp bebeğe gerek kalmadan olacak dedim kendi kendime ama son birkaç aydır her regl günümde içimden bir şeyler koparak uzaklaştı hevesim kırıldı.
Ama bi sey söyliyim sana dışardan bakınca 10 ay çok görünmüyor. Sen sürecin içinde yıpranmışsın. Emek vermen gerekiyorsa ver, bebeğinin haberini aldığında hepsi geçmiş olacak. Şu anların önemli ve ayakta durman lazım. Yeterince elinden geleni yaptığından emin olup arkana yaslan, sürece de güven. Rabbim senin kalbini kırık bırakmaz ben eminim. Doğal yollarla ilerleyeceksen de yumurta olgunluğunu bi kaç ay takip ettirsen, çatlatma iğnesi vurulsan daha güvenilir olur. Senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum tüm samimiyetimle 😁

Biraz rengiyle oynadım nasıl kalitesi

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    IMG_1282.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 18
Ben flasla bakmadım sadece cama doğru tuttum ilk oyle gördümmm dodooooo geliyoruuuzzzz
ben flasla baktim dur bide cama gidim bakim goz yanilmasi mi djdjjd yaaa melegimmm bilemedim kiiii emin olamiyorum bu yuzden yapmak istememistim yaaaaa gozum cikicak cizgi ararken. djdjdjd

Back
X