• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canim kızlar inşallah testleriniz iki gün içinde kop koyu çift çizgi olur🥹🫂 Şimdi bir sorum var size bilen duyan eden varsa aydınlatırsa beni sevinirim. Ben adet bitimi hayıt ekstrasi kullandım sabah akşam bir kaşık dün itibariyle yumurtlama dönemim bitti kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi ? Tadı zehir gibi bu arada olası bi döllenmeye zarar verir mi bilemedim🥹
kullanma canım. gebelikte kullanılmıyor ya. olası gebelik ihitmali olduğu için yumurtlama olduğu zaman kes. baktın adet oldun tekrar devam edersin bence

kullanma canım. gebelikte kullanılmıyor ya. olası gebelik ihitmali olduğu için yumurtlama olduğu zaman kes. baktın adet oldun tekrar devam edersin bence
Tamam canim öyle yaparım çok kötü bir tadı var zaten. O tatla bebek mebek kalmaz inan 😂 kist için ebe önermişti bakalım umarım faydası olur.

Tamam canim öyle yaparım çok kötü bir tadı var zaten. O tatla bebek mebek kalmaz inan 😂 kist için ebe önermişti bakalım umarım faydası olur.
ben bir kere hayıt macunu kullandım aman allahım o nasıl bir tad yutana kadar geberiyordum. adetim adam akıllı gelmiyordu benim yani az geliyordu daha doğrusu. hayıt kullandım var olanda gitti. 2 ay adet olmadım. anlayacağın bende ters tepki yaptı diye düşünüyorum ama tabii hayıtın faydası ve kadınsal şeylerde olumlu etkileri yadsınamaz derecede çok orası ayrı

ben bir kere hayıt macunu kullandım aman allahım o nasıl bir tad yutana kadar geberiyordum. adetim adam akıllı gelmiyordu benim yani az geliyordu daha doğrusu. hayıt kullandım var olanda gitti. 2 ay adet olmadım. anlayacağın bende ters tepki yaptı diye düşünüyorum ama tabii hayıtın faydası ve kadınsal şeylerde olumlu etkileri yadsınamaz derecede çok orası ayrı
Evet bayağı övdü. Ama dediğin gibi ben birde kalktım sıvı olanını aldım içine kadar diğer dünyaya gidip geliyorum. Bakalım regl olursam başlarım tabi inşallah olmam bunun nedinide sağlıklı gebelik olur.

Evet bayağı övdü. Ama dediğin gibi ben birde kalktım sıvı olanını aldım içine kadar diğer dünyaya gidip geliyorum. Bakalım regl olursam başlarım tabi inşallah olmam bunun nedinide sağlıklı gebelik olur.
suyla seyreltmiyor musun ki öyle daha kolay olur içimi en azından. sıvı olanı daha iyidir emin ol. macun olan hayıt tohumunun ezilmiş hali gibi düşün pütürlü katı kıvam. ağzında büyüyor yutamıyorsun ayy

suyla seyreltmiyor musun ki öyle daha kolay olur içimi en azından
Onu da denedim. Öyle yapınca miktarı artıyor tat aynı tat iç iç bitmiyor o yüzden direkt içiyorum. Ama ömrümde böyle bir tat görmedim. Hani bu kadar kötü bir tat nasıl fayda sağlayacak onu da bilmiyorum inan.

ben şöyle bir görünüşüne baktım dış kabuk rendelenir gibi geldi gözüme de içini bilemiyorum tabii taş gibidir ona şüphem yok :) nasıl tükettin peki onu bir şeyle karıştırdın mı
Eşim rendeledi ve dediğin gibi çok zor birkaç saatini aldı. Polen ve bal ile karıştırdık.
Tarif şöyle 3 top rendelenmiş/öğütülmüş çekirdeği 50 gram acve hurması poleni (ben normal polen kullandım) 500 gr balla karıştırıp sabah akşam aç karna eşinizle bir tatlı kaşığı yenilecek.

ay dedim sonra onlar ikna etti beni yap dediler bisey olmaz dediler, dediler de dediler valla ben de yaptim jdjdjdkdkdkdmdkd
Ay bana da bir regl oluyormuş hissi geldi ama akan bir şey yok. Anlamadım bir anda sanki belimden aşağı sancı bırakıldı akıntıö beyaz test yapmayacağım en az 2 gün çünkü bu regl ise bu gece gelir

@papatya1632gel kiz buraya bak bakim 😂😂😂
dodo'm seni eski hesabımda temmuz ayında tanımıştım o zaman kimyasal geçirmiştim ben sonra hesabı kapatıp gittim buralardan 🥹 hamiş olunca geri geldim seni aradım ilk çok üzüldüm bu başlığı açtığında çünkü seninde hamileliğini çok istemiştim. ama şimdi gördüm ki silik çizgiyi görmüşsün çok sevindim 🩷🧿 tekrar üzülmemek için testlerle koyulaşmayı takip et çünkü ben de öyle yapmıştım gecikmenin 3. günü gidip kan vermiştim. 3-4 kere kan verdim çok zorlu bir süreç hele ki başından böyle olaylar geçenler için 😢 İnşallah Dodo bu sefer olmuştur ve bebişi öğreniriz, darısı diğer tüm bekleyen anniş adaylarım için hepimizin kucakları dolsun 🧿🩷🤲

Back
X