guvenilir de bir markaymiss biraz umutlanalimm benceeeePredictor early canım kasığımda arada ağrı oluyordu bide sürekli karnım aç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guvenilir de bir markaymiss biraz umutlanalimm benceeeePredictor early canım kasığımda arada ağrı oluyordu bide sürekli karnım aç
Daha önce bende yalancı pozitif çıkarmıştı bu marka o yğzden biraz tedirginimguvenilir de bir markaymiss biraz umutlanalimm benceeee![]()
Merhaba kızlar benimde bat 10 Aralık bu ay ovülasyon testi kullandım 24 kasımda pik gördüm 25 te çatlama oldu değerlendirdik çatlamadan beri kasığımda geçmeyen ağrı var sanki arada iğne saplanır gibi ağrı oluyo saniye sürüyor ağırlık hissi var rahmimde inşaAllah bende tüm isteyenlerde hayırlı güzel haberleri alırız Allahımm aminnn10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah![]()
aaaaa buna da güvenemiyosak demekki tek kalemiz awox kaldi jdjdjdjDaha önce bende yalancı pozitif çıkarmıştı bu marka o yğzden biraz tedirginim
Amin aşkım inşallah bende öyleyim yumurtlamadan beri kasık ağrısı bi dolgunluk hissi var inşallah gönlümüzce olurMerhaba kızlar benimde bat 10 Aralık bu ay ovülasyon testi kullandım 24 kasımda pik gördüm 25 te çatlama oldu değerlendirdik çatlamadan beri kasığımda geçmeyen ağrı var sanki arada iğne saplanır gibi ağrı oluyo saniye sürüyor ağırlık hissi var rahmimde inşaAllah bende tüm isteyenlerde hayırlı güzel haberleri alırız Allahımm aminnnböyle olup pozitif haberi alan varmı acabaaa
Tr de olsam direkt onu alırdım ben şuan Belçikadayım burda o yokawox al awox iyidir
Awox 2 gün önce gölge çıkardı bende ama umursamadım yoktur dedimaaaaa buna da güvenemiyosak demekki tek kalemiz awox kaldi jdjdjdj
yaaa uzuldum suan bu habereTr de olsam direkt onu alırdım ben şuan Belçikadayım burda o yok
aynen öyle. herkeste olan belirtileri kendince arıyorsun falan. birde üstüne şöyle ağrım oldu böyle akıntım oldu yazanları okuyorsun daha beter. ama şunu söylim o anda zaman geçmiyor gibi geliyor ama genel itabariyle bak benim 1.5 sene geçti... gerçi buralarda 2-3 aydır takılıyorum ama ondan öncesinde takmasam da yine de korunmuyordum. bu aralar aşırı takmaya başladımAy seni o kadar iyi anlıyordum ki kesinlikle dediğin gibi hem iyi hem kötü oluyor burası bir kere cahillik mutluluk lafını yaşıyorsun pik mi değil mi çatladı mı çatlamadı mı hangi akıntı neyin işareti vs düşüne düşüne okuduklarını değerlendire değerlendire kafayı yiyosun, insan istiyor ki günler yürümesin koşsunama gerçekten ne kadar az stres o kadar sağlıklı gebelik bunu her ne kadar ben de yapamasam da ben özellikle pikten sonra kendimi tamamen başka bir şeyle oyalamak istiyorum ta ki bat günüme kadar. İnşallah hepimiz o günlerimizde en güzel haberleri alırız aminnn
![]()
demekki bisiler varmis he hfjxijxkAwox 2 gün önce gölge çıkardı bende ama umursamadım yoktur dedim
Bulduğumu kapacağımyaaa uzuldum suan bu habere((((
hosgeldin canimmm insallah bu ay guzel haberler alırsınMerhaba kızlar benimde bat 10 Aralık bu ay ovülasyon testi kullandım 24 kasımda pik gördüm 25 te çatlama oldu değerlendirdik çatlamadan beri kasığımda geçmeyen ağrı var sanki arada iğne saplanır gibi ağrı oluyo saniye sürüyor ağırlık hissi var rahmimde inşaAllah bende tüm isteyenlerde hayırlı güzel haberleri alırız Allahımm aminnnböyle olup pozitif haberi alan varmı acabaaa
instagrama adem elması yaz mekkede bir hoca anlatıyor rendelemen lazım sakın haşlama , soyması çok zor benım eşim yaptı hatta iç beyaz kısmına ulaşmak için rende yaparak soyduk aşırı sert .bende de bir tane var bir tanıdığım umreden getirmiş ama öyle duruyor daha evdw. bu ay adet olursam onunla desteklicem bir sonraki döngü için. bazıları diyor ki haşlayıp suyunu için kabuğunu da rendeleyip hurma poleni bal ile karıştırıp tüketin.
erken al bence daha net cikar ondaBulduğumu kapacağımama erken gebelik mi kaset mi alayım
Ben bir de geçen ay yaşadığım durumun kimyasal olabileceğini öğrendiğimde çok etkilendim ama üstünde de durmak istemedim, benim tüm belirtilerim uyuyordu göğüslerim aşırı büyümüştü uçlarına iç çamaşırım değdiği için acıyordu aşırı akıntım vardı böyle 3 4 cm uzayan kabızlık vs yaşıyordum kasık ağrım vardı test 2 gün aşşşırı silik çizgi verdi sonra negatife döndü. Çok üstünde durmak istemiyorum ama aklımı da kurcalıyor bilmiyorum yani belki de bu belirtileri hiç bilmesem bu kadar etkilenmezdim diyorum hayırlısı olsım hakkımızdaaynen öyle. herkeste olan belirtileri kendince arıyorsun falan. birde üstüne şöyle ağrım oldu böyle akıntım oldu yazanları okuyorsun daha beter. ama şunu söylim o anda zaman geçmiyor gibi geliyor ama genel itabariyle bak benim 1.5 sene geçti... gerçi buralarda 2-3 aydır takılıyorum ama ondan öncesinde takmasam da yine de korunmuyordum. bu aralar aşırı takmaya başladım
inşallah kullanmama gerek kalmazda şu anki avuntum bu. bakalım olmazsa diğer ay mutlaka deneyeceğim. siz nasıl tkettiniz bir şeyle karıştırdınız mıinstagrama adem elması yaz mekkede bir hoca anlatıyor rendelemen lazım sakın haşlama , soyması çok zor benım eşim yaptı hatta iç beyaz kısmına ulaşmak için rende yaparak soyduk aşırı sert .
inşallah faydası olur
bugün karıştırıcam 500 gram bal 50 gram hurma poleti 3 adette adem elması rendeliminşallah kullanmama gerek kalmazda şu anki avuntum bu. bakalım olmazsa diğer ay mutlaka deneyeceğim. siz nasıl tkettiniz bir şeyle karıştırdınız mı
inşallah canım inşallahhhBen bir de geçen ay yaşadığım durumun kimyasal olabileceğini öğrendiğimde çok etkilendim ama üstünde de durmak istemedim, benim tüm belirtilerim uyuyordu göğüslerim aşırı büyümüştü uçlarına iç çamaşırım değdiği için acıyordu aşırı akıntım vardı böyle 3 4 cm uzayan kabızlık vs yaşıyordum kasık ağrım vardı test 2 gün aşşşırı silik çizgi verdi sonra negatife döndü. Çok üstünde durmak istemiyorum ama aklımı da kurcalıyor bilmiyorum yani belki de bu belirtileri hiç bilmesem bu kadar etkilenmezdim diyorum hayırlısı olsım hakkımızda
Bir doktorun bilgisi diğeriyle bir olmadığı için ben fikrini destekliyorum şahsen. Kuzenim 5-6 ay denedi, sonra doktor değiştirdi farklı ilçede yarım saat yol yaptı. Yeni doktoru farklı takviyeler, iğneler denedi. Hatta karnına kendi iğne vuruyordu aklıma da gelmedi ne olduğu. O ay hamile kaldı. İlgili olduğunu duyduğun, bildiğin bir doktor araştırsan için rahat gidersin. Stres yapma lütfen kendin için en iyisini bul. Gençsin daha. Pat diye de bitmiyor ya rezervler.Evet zaten bana ben sen istiyorsun diye deniyorum yoksa tüp bebek dedi bi de. Ben en iyisi adet olursam başka bir doktora gidiyim son kez. Öyle uygun da değil muayenesine 3000 lira veriyorum her ay.
benim gördüğüm sayfada da o şekilde hazırlıyorlardı. tamamdır teşekkür ederimbugün karıştırıcam 500 gram bal 50 gram hurma poleti 3 adette adem elması rendelim