yaaa yerim siziiiibat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa yerim siziiiibat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler![]()
Var mı çizgi gözle görülen?
ayy var mi kiz renk karart bisey yap
Yoo hiç bişi yok bu nasıl olabiliyor anlamıyorumVar mı çizgi gözle görülen?
gecer gecer bi bakmassin bat gelmisssBu ay gayet güzel bekledim ama şu son bir hafta geçmeyecek çok iyi biliyorum örgüye sardım o yüzden![]()
ya ben mi goruyorum yoksa artik beynim oyun mu oynuyorVar mı çizgi gözle görülen?
ben niye goruyomYoo hiç bişi yok bu nasıl olabiliyor anlamıyorum![]()
bizimki karartma falan yapsana ben bisiler goruyorum orda kor olmadiysam eger jdjdjdn
Ne görüyon hiçbişwy yok kızdur yapim ama yokben niye goruyom
yok anacım yokbizimki karartma falan yapsana ben bisiler goruyorum orda kor olmadiysam eger jdjdjdn
bi kararti bise gorunuyo kendi testime bakmaktan gozum ayirt edemiyo artik galiba hdhdNe görüyon hiçbişwy yok kızdur yapim ama yok
evet canım şuan 10+3 oldukya canimin iciii cok tatlisiinnnbende hatirladim seni iste temmuzdan beri burdayım bendee
cok sistiyoruz ama olmuyor bekliyoruzz
ya silik ama cok oynadim fotografla hani emin degilim arkadaslarim dun cok ustume geldi yap diye yaptim bende hdhdjd ama iste yalanci pozitif cok gordugum için insan yine mi diye dusunuyor maalesef, suan hamilemisin
sen bat ı bilmiyon dimi belki gec yumurtladinyok anacım yok
Benim adetim 28-29 u gelmesi lazımdı çok nadir aksar o da ayın 30 u en en geç gelmeliydisen bat ı bilmiyon dimi belki gec yumurtladin
Bence birak ya boylr seyler etkileyebilir ben sogan kuru yaptigimda bile birakmistim.Canim kızlar inşallah testleriniz iki gün içinde kop koyu çift çizgi olurŞimdi bir sorum var size bilen duyan eden varsa aydınlatırsa beni sevinirim. Ben adet bitimi hayıt ekstrasi kullandım sabah akşam bir kaşık dün itibariyle yumurtlama dönemim bitti kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi ? Tadı zehir gibi bu arada olası bi döllenmeye zarar verir mi bilemedim
![]()
herkese umut olsun ben bir de o üsttekini bat günümde öğrendim öncesinde hep negatif aldım bu ay inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınızyaaa yerim siziiiisag ustteki sut gibi bembeyaz masallah ama soldaki benimkinden biraz daha koyuuu ay umut oldun resmen bana
ama sizi yicem balsiniz balllevet canım şuan 10+3 oldukawox gerçekten yalancı pozitif vermez ben de ilk awoxla öğrendim. inşallah güzel sonuç alırsın çok dua ediyorum
Shjsjsjsk kanmaaaaa, kanmaaaaaaben seninle olacaktim ama birakmadilar zorla test yaptirdilar bana bugün jfjdjdjdjdj
Bıraktım canim şu an beklemedeyim artıkBence birak ya boylr seyler etkileyebilir ben sogan kuru yaptigimda bile birakmistim.