• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler 🩷
yaaa yerim siziiii💖💖💖 sag ustteki sut gibi bembeyaz masallah ama soldaki benimkinden biraz daha koyuuu ay umut oldun resmen bana

Eklentiler

• IMG_4126.webp
    IMG_4126.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
ya canimin iciii cok tatlisiinnn💖💖💖💖💖 bende hatirladim seni iste temmuzdan beri burdayım bendee😅😅 cok sistiyoruz ama olmuyor bekliyoruzz😅😅 ya silik ama cok oynadim fotografla hani emin degilim arkadaslarim dun cok ustume geldi yap diye yaptim bende hdhdjd ama iste yalanci pozitif cok gordugum için insan yine mi diye dusunuyor maalesef, suan hamilemisin
evet canım şuan 10+3 olduk 🥹 awox gerçekten yalancı pozitif vermez ben de ilk awoxla öğrendim. inşallah güzel sonuç alırsın çok dua ediyorum

Canim kızlar inşallah testleriniz iki gün içinde kop koyu çift çizgi olur🥹🫂 Şimdi bir sorum var size bilen duyan eden varsa aydınlatırsa beni sevinirim. Ben adet bitimi hayıt ekstrasi kullandım sabah akşam bir kaşık dün itibariyle yumurtlama dönemim bitti kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi ? Tadı zehir gibi bu arada olası bi döllenmeye zarar verir mi bilemedim🥹
Bence birak ya boylr seyler etkileyebilir ben sogan kuru yaptigimda bile birakmistim.

evet canım şuan 10+3 olduk 🥹 awox gerçekten yalancı pozitif vermez ben de ilk awoxla öğrendim. inşallah güzel sonuç alırsın çok dua ediyorum
ama sizi yicem balsiniz balll💖💖💖💖 ya simdi benim hsg den sonra isler pek iyi gitmedi, 29 eylulde hsg cektirdim 3 gun iliski yasakti tam yumurtlama donemime denk geldi o ay 3 gun gecikmeli 9 gun regl oldum reglim camur gibiydi, sonra gecen ayda 4 gun gecikmeli regl oldum ve sadece 4 gun sürdü, bu ay ovu falan takip etmedim yani hic bilmiyorum sadece tahminen 21inde yumurtladigimi dusunuyorum ama 1 2 gun gecte yumurtlamis olabilirim o yuzden tahmini bat 4 8 arasi diyorum ben, yani bu sekilde olur mu normal mi boyle olmasi anlamıyorum

Back
X