yaa bak mesela benim daha bata en az 3 gun varherkese umut olsun ben bir de o üsttekini bat günümde öğrendim öncesinde hep negatif aldım bu ay inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bak mesela benim daha bata en az 3 gun varherkese umut olsun ben bir de o üsttekini bat günümde öğrendim öncesinde hep negatif aldım bu ay inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız![]()
Neydi bu testin markası kaçırdımYoo hiç bişi yok bu nasıl olabiliyor anlamıyorum![]()
Bu Belçika’da kruidvat canım burda genelde bunu çok alıyorlarmış zaten kapış kapış bi görNeydi bu testin markası kaçırdım
Allah Allah bak garip suan stres mi yapiyosunBenim adetim 28-29 u gelmesi lazımdı çok nadir aksar o da ayın 30 u en en geç gelmeliydi
aklimi celiyolar sonra gidip yuz kere testi didikliyom jxjxjxmxShjsjsjsk kanmaaaaa, kanmaaaaaa![]()
Kız yok benim ağrım var karnımda sol kasığımda midemde baskı var kafadanda uyduramam kiAllah Allah bak garip suan stres mi yapiyosun
gec yumurtlamis olma ihtimalin var miKız yok benim ağrım var karnımda sol kasığımda midemde baskı var kafadanda uyduramam ki![]()
aşkım valla tek günlük ilişkiyle bile hamile kalanlar oldu sonuçta sperm 5 gün kalıyo döllenmiştir ay bat günü tekrarla testi koyulaşmış mı bakalıımmama sizi yicem balsiniz balllya simdi benim hsg den sonra isler pek iyi gitmedi, 29 eylulde hsg cektirdim 3 gun iliski yasakti tam yumurtlama donemime denk geldi o ay 3 gun gecikmeli 9 gun regl oldum reglim camur gibiydi, sonra gecen ayda 4 gun gecikmeli regl oldum ve sadece 4 gun sürdü, bu ay ovu falan takip etmedim yani hic bilmiyorum sadece tahminen 21inde yumurtladigimi dusunuyorum ama 1 2 gun gecte yumurtlamis olabilirim o yuzden tahmini bat 4 8 arasi diyorum ben, yani bu sekilde olur mu normal mi boyle olmasi anlamıyorum
Hiç bilmiyorumgec yumurtlamis olma ihtimalin var mi
aklimi celiyolar sonra gidip yuz kere testi didikliyom jxjxjxmx
Kız bir heyecanlandırdın ama testleri böyle açma çizgi netse dikkate alHiç bilmiyorumöyle olsa nolcak takip etmedim hiç ne meşakkatli iş bu ya
Dimiii awox inşallah bebişlerimiz bizimledirben çizgi görüyorummm![]()
Ay iyi o zaman demek ki olabilir test göstermediAl bak ne dedi gene yanlış test almışım of
Şuan yapsam çıkmaz mı acaba testte. Ben adet olacağım günlerde hiç bu şekilde 1 gün önceden akıntım filan gelmiyordu o yüzden şüpelendim sateniki ihtimal var ya gebedin ya regl oncesi akinti yarin sabah regl baslamazsa test yap canim
İsrarın çok seyrek değilse yap ama 3-4 saa geçmiş ılsun son idrar çıkışından ve su tüketmeŞuan yapsam çıkmaz mı acaba testte. Ben adet olacağım günlerde hiç bu şekilde 1 gün önceden akıntım filan gelmiyordu o yüzden şüpelendim saten
oylebyapicamm canim persembe yaayi düşünüyorum bakalimaşkım valla tek günlük ilişkiyle bile hamile kalanlar oldu sonuçta sperm 5 gün kalıyo döllenmiştir ay bat günü tekrarla testi koyulaşmış mı bakalıımm![]()