- 19 Eylül 2025
- 174
- 120
- 18
- 28
7 ve 8 nadıdkdıdj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 ve 8 nadıdkdıdj
Dpo 9 negatif
Dodoooo netleştirdim bak chatgpt sorduklarımı oku ekliyorumpapatyam ozlettin kendini![]()
Ay varya başıma gelmesini istediğim şey bu zaten sigarayı da bıraktım mümkünse 3 aylık öğreneyim riskli günler geçsin millete de şöyle bir 5.6. Ayda söyleriz hshdhsbdh hayalim böyle öğrenmek aslında ama imkansız ben aşırı hassas biriyim en ufak değişikliği bilirim vücudumdaki ve çok sabırsızım kesin herkese de söylerim
aaa senin onceki gebelik tarihlerinde arada baya zaman varmis bilmiyordum bunuDodoooo netleştirdim bak chatgpt sorduklarımı oku ekliyorum
Ayy bu var ya vücudundaki en ufak değişimi bilmek bu dönemlerde zulüm oluyor ben de öyleyim ve eşim de diyor ki sen en ufak değişimi fark ettiğin için sürekli düşünüyorsun aslında ahahah inşallah kolaylıkla nasip olsunAy varya başıma gelmesini istediğim şey bu zaten sigarayı da bıraktım mümkünse 3 aylık öğreneyim riskli günler geçsin millete de şöyle bir 5.6. Ayda söyleriz hshdhsbdh hayalim böyle öğrenmek aslında ama imkansız ben aşırı hassas biriyim en ufak değişikliği bilirim vücudumdaki ve çok sabırsızım kesin herkese de söylerim
ay gördüm bayaaaa gecmissss evet bence beklemeye devam et derim ben 2 gunde bur test yapma regl gelmedigi surece
henuz ogrenmedim gebeligi (silik cizgi sayilmaz) ama gogus agrisi bu ay mahfetti beni hic bitmedi damarlari cok belirginlesti bide(diger aylara gore daha belirgin) ama agri ayni gibi diger regl donemlerime goreKızlar gebe olduğunu öğrenen ya da yaşayan varsa şu göğüs dolgunluk regl öncesi olan ile aynı mı oluyor farklı mı
Yavrum ben de 11deyim.
Soruyu yanlış okudum. Dop8 akşamı yaptım. Silikti. 9 sabahı yaptım sonra. Sabah yaptığımı size attım. 8’de de gördüm aslında.
Evet çok şaşkınım ben 5 hafta sanıyordum nerdeyse ilişkiden 50 gün sonra öğrenmişim benay gördüm bayaaaa gecmissss evet bence beklemeye devam et derim ben 2 gunde bur test yapma regl gelmedigi surece
keske suan da oyle olssaydik da boyle strese girmezdik yaaEvet çok şaşkınım ben 5 hafta sanıyordum nerdeyse ilişkiden 50 gün sonra öğrenmişim ben
Ee testte aldım şimdi napimkeske suan da oyle olssaydik da boyle strese girmezdik yaa![]()
bekle canim 2 gunde bir adet olmadigin surece test yap yani benim fikrim oyleEe testte aldım şimdi napim![]()
Yarın ola hayır olaaaaaa.bekle canim 2 gunde bir adet olmadigin surece test yap yani benim fikrim oyle
he bide chate sorsana o beta degerini 2 gun de bir geriye dogru hesaplasin yerlesme tahmini ne zaman olmus olabilir onu hesaplasin ona gore kafanda bisey oluşsun senindeEe testte aldım şimdi napim![]()
geldi bizim deli melek djdjdjjdjsisjskYarın ola hayır olaaaaaa.![]()
Amin kuzum inşallah sorma bu bela resmen dediğin gibi yani kaygısız biri olmayı çok isterdimAyy bu var ya vücudundaki en ufak değişimi bilmek bu dönemlerde zulüm oluyor ben de öyleyim ve eşim de diyor ki sen en ufak değişimi fark ettiğin için sürekli düşünüyorsun aslında ahahah inşallah kolaylıkla nasip olsun![]()