- 1 Nisan 2019
- 789
- 340
- 103
Bir şey dicem niye kan vermiyorsunEvet bende onu almaya geldim bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey dicem niye kan vermiyorsunEvet bende onu almaya geldim bu sefer
Tsh çok önemli canım ilacı sabah aç karna iç ve 2 saat başka bir vitamin alma artı kahvaltını geciktir 2.5 altına düşmesi lazım hatta artık o değeri 2 ye çektilerHayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı
Bu gözler ne insanların hamile kaldığını gördü ama bazı kadınlarda evet etkiliyor canımyaaa etkiler mi ki o kadarr s vitamini kesin benim.de düşüktür evde vardi.kullanim jxjxj
Çünkü çalışıyorum ve kursa gidiyorum cumartesiye randevu aldım o zaman gitçem bu cumartesi gidemedim acil işim çıkınca iptal etmek zorunda kaldımBir şey dicem niye kan vermiyorsun
Nıye oyleyse ya sunu bılıyodum gebelıkte tsh yuksek olması zeka gerılıgı vs yapıuomus cocukta annem falan hamıleyken komsun bu haplardan kullanmıstı ama gebe kalmadan once neden bukadar etkılıyor acaba banada eczacı dedı sabah yemekten bır saat once ıc bır saat bıse yeme neden oylekıTsh çok önemli canım ilacı sabah aç karna iç ve 2 saat başka bir vitamin alma artı kahvaltını geciktir 2.5 altına düşmesi lazım hatta artık o değeri 2 ye çektiler
Çünkü tsh tiroit bezi tarafından üretilen bir hormondur. Ve eğer hipptiroidi ya da guatr varsa vücut tiroit bezini bir düşman olarak algılar ve ona saldırır dolayısıyla bu bir bağışıklık hastalığıdır. Tsh değerinin tek başına yüksek olması tiroit olduğunu göstermez diğer değerler ve ultrasonla değerlendirilir. Neyse tiroid vücutta doğurganlıktan sindirimi kadar bütün organları düzenler düzgün tiroidin yoksa doğurganlık düşer kabızlık artar sinir artar insülin yükselir. O değerin dengede olması ruh halini bile etkiler canım. Bunu bilmeyip düşük yapan çok kadın varünkü vücut aynı şekilde bebeği de düşman olarak algılar oraya saldırır. Ayrıca gebeliğin ilk 3 ayında bebek anne deki tiroidi çeker çünkğnyeterli hormon üretemez. Yani hiç tiroit hastası olmayan kadınlar bile gebelikte ilaç kullanmak zorunda kalabilir. Bilinen bir yan etkisi yokNıye oyleyse ya sunu bılıyodum gebelıkte tsh yuksek olması zeka gerılıgı vs yapıuomus cocukta annem falan hamıleyken komsun bu haplardan kullanmıstı ama gebe kalmadan once neden bukadar etkılıyor acaba banada eczacı dedı sabah yemekten bır saat once ıc bır saat bıse yeme neden oylekı
Hoşgeldin canım kervana bende öyleyim artı bir de göğüslerim içeriden acıyor anlamadım vallaselam kizlar yine ben:) benim de belimden alt karina dogru agri oluyir ara ara acaba regli mi olcam yoksa progestan etkisi acaba
Anladım canım inşallah tez zamanda öğrenirsinÇünkü çalışıyorum ve kursa gidiyorum cumartesiye randevu aldım o zaman gitçem bu cumartesi gidemedim acil işim çıkınca iptal etmek zorunda kaldım
canim ben her ikisinde de goruyorum yar8n kan verebilirsen kan ver benceeEki Görüntüle 3680639 Eki Görüntüle 3680640 kızlelaboquick marka testlerim.Erken testi sabah ilk idrarla yaptım kaset testi de öğleden sonra üç gibi daha önce artı medde yalancı pozitifim oldu sizce var mı?
ay saglik ocaginda bakmiyorlar randevu bulana kadar cok geçer zaten doktor kullanamini yazmisti haftada iki alirim bisey olmaz damlada var oda gunde 4 damla düşük zaten biliyom yaniOo senınde dusukmus nıye kullanmadınkı
Bıdaha baktır onemlı bır vıtamın kafana gore ıcme
s vitamini yazmisim ya jfjdjsjdid yani o kadar xok onemli olsaydi kadin dogumcu istez miydi benden yaBu gözler ne insanların hamile kaldığını gördü ama bazı kadınlarda evet etkiliyor canım
progesterondur oselam kizlar yine ben:) benim de belimden alt karina dogru agri oluyir ara ara acaba regli mi olcam yoksa progestan etkisi acaba
ben folik asit ve magnezyum kullaniyorum folik asitim bitti almadim gebelik olursu multivitamin verirse doktor diye, magnezyumudu ocean extrq mag olani.kullaniyorum onu zaten kullaniyordum ben bu arada gebelige ozel degilll yani baska da kullanmiyomKızlar takviye vs kullanıyor musunuz siz?
Depresyın halı mutsuzluk sınır onlar tavan ama ınsulın ıyı fakat kılo zor verıyorjmÇünkü tsh tiroit bezi tarafından üretilen bir hormondur. Ve eğer hipptiroidi ya da guatr varsa vücut tiroit bezini bir düşman olarak algılar ve ona saldırır dolayısıyla bu bir bağışıklık hastalığıdır. Tsh değerinin tek başına yüksek olması tiroit olduğunu göstermez diğer değerler ve ultrasonla değerlendirilir. Neyse tiroid vücutta doğurganlıktan sindirimi kadar bütün organları düzenler düzgün tiroidin yoksa doğurganlık düşer kabızlık artar sinir artar insülin yükselir. O değerin dengede olması ruh halini bile etkiler canım. Bunu bilmeyip düşük yapan çok kadın varünkü vücut aynı şekilde bebeği de düşman olarak algılar oraya saldırır. Ayrıca gebeliğin ilk 3 ayında bebek anne deki tiroidi çeker çünkğnyeterli hormon üretemez. Yani hiç tiroit hastası olmayan kadınlar bile gebelikte ilaç kullanmak zorunda kalabilir. Bilinen bir yan etkisi yok
Doktorlar çoğu şeyi atlıyor bak mesela ben gebelik istemiyle ilk gittiğimde kana bile bakmadı ultrasonda baktı bir şeyin yok iyi görünüyor dedi 1 yıl sonra gel dedi. Sonra ben bir gün öatlıcam meraktan sağlık ocağına beta vermeye gittim doktor diğer değerlere de baktı ve bana dedi 4.6 tsh değerim vardı yaşına göre senin değerin yüksek bence sen bir dahiliye ye git dedi. Allah Allah dedim düştüm hastane yollarına meğer baya baya nodüllü hasjhimato hastasıymışım bu değerle gebelik zor dediler. Bak tam 1 yıl bana hiçbir şeyin yok dediler rahmimde perde çıktı ve bu baya ultrasonda görünen bir şeymiş. Pcos çıktı ama bence o zamanlar ultrasonda pcos görüntüsü yoktu onun için suçlayamam artık sağlıkçı gibi oldum araştırmaktan yani ben doktor doktor gezerken herkes çok abarttığımı söylüyordu. Oysa iyi ki beklememişim ben hsg yi de 1 yıl olmadan çektirdim bu yüzden ve iyi ki çektirmişm ameliystımı oldum rahatladıms vitamini yazmisim ya jfjdjsjdid yani o kadar xok onemli olsaydi kadin dogumcu istez miydi benden ya
tiroid o zaman canım kilo ve sinir belirtileridirDepresyın halı mutsuzluk sınır onlar tavan ama ınsulın ıyı fakat kılo zor verıyorjm
Ben 3 ay combınol kullandım 3 ayda procertın women kullandım halada kullanıyorum 2 aydırda folık asıt ayrıyettenKızlar takviye vs kullanıyor musunuz siz?
ya bende beklemedim yilin dolmasini da iyi domtor denk geliyor sans isi gerçektenDoktorlar çoğu şeyi atlıyor bak mesela ben gebelik istemiyle ilk gittiğimde kana bile bakmadı ultrasonda baktı bir şeyin yok iyi görünüyor dedi 1 yıl sonra gel dedi. Sonra ben bir gün öatlıcam meraktan sağlık ocağına beta vermeye gittim doktor diğer değerlere de baktı ve bana dedi 4.6 tsh değerim vardı yaşına göre senin değerin yüksek bence sen bir dahiliye ye git dedi. Allah Allah dedim düştüm hastane yollarına meğer baya baya nodüllü hasjhimato hastasıymışım bu değerle gebelik zor dediler. Bak tam 1 yıl bana hiçbir şeyin yok dediler rahmimde perde çıktı ve bu baya ultrasonda görünen bir şeymiş. Pcos çıktı ama bence o zamanlar ultrasonda pcos görüntüsü yoktu onun için suçlayamam artık sağlıkçı gibi oldum araştırmaktan yani ben doktor doktor gezerken herkes çok abarttığımı söylüyordu. Oysa iyi ki beklememişim ben hsg yi de 1 yıl olmadan çektirdim bu yüzden ve iyi ki çektirmişm ameliystımı oldum rahatladım