• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje
Herbokolog boşuna demiyorum ona 🤣 Du bakalım daha beaaa yolun başındayız (trakyalııyım bu arada)

Bende cuma günü test yapacağım. Cuma gününe kadar olursamda sağlık olsun diğer aya inşallah

Üzülüyon sonra 😄 ben zorlamıyacam sonra bana da kızarsın
yaaa hahaha ben size kiyamam ki canlarimmmmm💖💖💖💖💖💖💖💖💖 vallahi arkadaslarimla yakinlarimla konusamadigim seyleri konusuyorum muthis iyi geliyosunuz banaaaa💖💖💖💖💖💖 he üzülüyom sonra moralim bozuluyo ama yine kendime geliyorum xjxhjdjddk mecbur gelicez kendimize napalim devam edicez yola yaniiiiii pes etmekte neymiss

Back
X