• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sormaa bir an akıl sağlığımı kaybedecektim.. 8 senedir evliyim cocuk artık olmalı.. öyüzden sıkı takipdeyim.. tabii elimizden birsey gelmez allah nezaman verirse ama yinede insan biran önce oosun istiyor
evet insan olsun istiyor artik ama iyiki takip etmissin denk getirebilmissin yani daha erken yumjrtladigini sanip erkenden birakadabilirdin

Hayatım veremiyorsa ertelemenin manası olmadığıno düşünüyorum başla tedaviye belki olacak kadına git kilo ver gel demek defalarca bence normal değil
O tabiki doğru bir şey değil. Ama bana doktorum sürekli söyledi tedavi sırasında hamileliğin rahat geçmez diye. Bir de şeker sıkıntı oluşturuyor. Bu konularda asla tek doktor dinlenmemeli bence

Yani bilmiyorum benim doktorum inanılmaz ilgili bir gelişme olduğunda hemen arar bilgilendirir süreçle alakalı ben çok memnunum istanbul avr işen yönlendirebilirim bana sadece doktor ciddiyetiyle yaklaşmayacak biri önemli ortamı yumuşatmalı çok tatlı bir adam inanılmaz ilgili kendimi ifade edebiliyorum ve aksiyon alıyor prof
Ben bırsadayım canım. Ve tek istediğim kiloyı sorun etmeyecek bir doktor. Yani sorun etmeyecek derken şefkatle yaklaşacak azarlamayacak doğru yolu düzgünce söyleyecek. Kilolu olunca çoğu doktor köpek çekiyor ya azarlıyor resmen. Hem insan gebelik süresincede zayıflayabilir o süreçte de biraz pay biçmeleri lazım

Ben bir akıllılık edip 6 ayda eşime test verdirdim tamamen böyle şeylere takık olduğum için. Sma testini de biz evlendikten sonra devlet yapmaya başlamıştı özellikle onun için de götürdüm şükür negatif çıktı. Eşimin testi iyi gelmeyince doktorlar hiç zorlamadı beni her testi yaptılar ama 10 aylık deniyorken de 1 yıl oldu diyordum zaten hsg vs çeksinler diye. 1.5 yıla 1 hsg 1 histeroskopi perde ameliyatı 1 tüp bebek 1 çatlatma sığdırdım bu sayede. Ve ilk evlendiğimde çocuk istemesem de kadın doğuma gitmiştim. Burdan burayı Okuyan tereddüt eden olursa diye söylüyorum beklemeyin arkadaşlar gerekirse özele gidin. Çocuk denemeden önce muhakkak sma testi yaptırın sperm testi verdirin siz hormon testi verin ve ultrasonda rahim görünümünde bir farklılık olup olmadığını sorun. Pcos var mı sorun. Zaman kaybetmemiş olursunuz
Bende bu konulara cok takıldıgım ıcın 5 ayda esımı sperm testıne ben gonderdım sonra doktorlar once esın dedıker bende testını gosterdım her gıttıgım doktora mı ılk gıttıgım doktor bana rahmım ters dedı sonea bıkac doktor daha soyledı ama hepsı gebelıger engel degıl dedı son 2 aydır gıttıgım doktorlarda rahmın normal duz dıyolar kız hangısıne ınanacam ben😀😀😀

Kızlar merhaba yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama dayanamadım yazıyorum. 2022 de evlendik 28 yaşındaydım. Bebek için erken olduğunu düşünüyordum ki alışma süreci sorunlar vs. derken hiç çocuk istememiştim. Sorunlarımızı aştıktan sonra yaklaşık 1 bucuk 2 yıl geçmişti bebek istediğimize karar verdik yaşım 30 oldu bu süreçte. Korunmayı bıraktığımızın 2. Ayında doktora gittim telaşla neden olmuyor diye meğer 1 yıla kadar olmaması normal sayılıyormuş doktor bana gülmüştü. Ve Allah’ın işi ben o ay doktora gittiğimde gebeliğimin ilk günleriymiş diğer haftalarda hamile olduğumu öğrendim. 2025 ocak ayıydı. Eylül sonu ekim başı doğum yapcaktım ne yazık ki 7. Ayımda dünyam başıma yıkıldı (bu detaya çok girmek istemiyorum burda umutla bekleyen güzel haberler alan kardeşlerimi üzmek istemem). Şuan kendimi toparlama sürecindeyim ve hayatta hiçbişeyi bu kadar çok istememiştim. Döngüm 23e düştü. Bat 3 aralık Dpo 13teyim. Yarın sabah dpo 14 ve erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Yumurtlamam 18-19 kasım da oldu. 17-19 kasım tarihlerinde ilişki oldu. Bu siteye daha önce yaşadığım özel durum nedeniyle katılmıştım. Nasıl kullanacağımı çok bilmiyorum. Günlerdir giriş yapmadan hepinizin yorumlarını okudum. Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum ama günlerdir akşamları başımı yastığa koyup yazdıklarınızı okumaya başladığımda sizlerle sohbet ediyormuş gibi hissettirdiğiniz için belki de teşekkür etmek istedim. Sevdiklerimizin ve bizlerin sağlığı yerinde olsun Allah kucağımıza dünyanın en güzel bebeklerini nasip edecek inancım sonsuz. Sizler de umutsuzluğa kapılıp bu ayda olmadı diye kendinizi üzmeyin ♥️ pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ederim dünyanın en eşsiz en mükemmel günleri sizleri bekliyor. Bunu okursanız uzun yazdım diye bana kızmayın dediğim gibi bu platformu kullanan biri değilim normalde ama heyecanlarınızı ya da üzgünlüğünüzü görünce tutamadım kendimi 🙏🏻 lütfen dua edin kalbinizi ferah tutun bu ay olmazsa diğer aylarımız var. Sağlığımız yerinde olsun herşey zamanında olacaktır.
Cok gecmiş olsun cok üzcü bir olay yaşamışsın. Rabbim inşallah bu saatten sonra yüzünü güldürür.. hoşgeldin bu arada ♥️♥️

Ben bırsadayım canım. Ve tek istediğim kiloyı sorun etmeyecek bir doktor. Yani sorun etmeyecek derken şefkatle yaklaşacak azarlamayacak doğru yolu düzgünce söyleyecek. Kilolu olunca çoğu doktor köpek çekiyor ya azarlıyor resmen. Hem insan gebelik süresincede zayıflayabilir o süreçte de biraz pay biçmeleri lazım
Yok daha neler öyle doktorlardan uzak dur. Doktor çok önemli bu süreçte

Hayatım veremiyorsa ertelemenin manası olmadığıno düşünüyorum başla tedaviye belki olacak kadına git kilo ver gel demek defalarca bence normal değil
Ay bana da geçen ay kadın doğum dedi ki sonuç negatif çıkınca daha 2. Aydı bu ay 3. Neyse sen bi diyetisyenin kapısını çal dedim ne? Tamam biraz olabilir ama yani kendime baktım bi ayaklardan başlayıp 😂 boyum 1.70 kilom 76 şu an

Evet sureklı zayıfla tavsıyelerıı cabalıuorum ama gıtmıyor ben yalan soylemedım ama cok pısmanım bır yıl demedıgıme yazın mesela
Başka doktora gidip bir seneyi geçti deseydin keşke. Bende de mesela hormonsal olarak kiloma rağmen sıkıntı yok. O yüzden direkt kilodan dem vuruyorlar zayıfla olur kafası. Ya bende biliyorum zayıflayınca her şeyin daha iyi olacağına ama olmuyor işte yapamıyorum 5 veriyorum 10 alıyorum

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hoşbuldum 💕 nasıl cevap yazacağımı yeni öğrendim 🤭 sonuç negatif ya da pozitif iki haberde güzel en azından şükredecek sebebimiz var adet olmak döngümün olması inanın hepsi çok güzel zorlukları yaşayınca anlıyor insan yeter ki olumluya odaklanalım. Sabah ilk buraya yazıcam kimseyle paylaşmaya cesaretim yok 😅

Başka doktora gidip bir seneyi geçti deseydin keşke. Bende de mesela hormonsal olarak kiloma rağmen sıkıntı yok. O yüzden direkt kilodan dem vuruyorlar zayıfla olur kafası. Ya bende biliyorum zayıflayınca her şeyin daha iyi olacağına ama olmuyor işte yapamıyorum 5 veriyorum 10 alıyorum
Ben cok doktora gıttım canım 8 tane doktor gordum bır yıl ıcınde ama yalan soylemedım soylesem daha erken tedavım olurdu

Back
X