7 gunun hepsini degerlendir cunku sonrasi boş geçecek canim icerde havuz olusturmus olursun tabi eger esinde sperm sorunu yoksa, sonrasi da bir sonraki adet tarihini beklemek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gunun hepsini degerlendir cunku sonrasi boş geçecek canim icerde havuz olusturmus olursun tabi eger esinde sperm sorunu yoksa, sonrasi da bir sonraki adet tarihini beklemek
ay olabilir yani bunyuzden olabilir stresten de bana da dediki yasin daha kucuk ne amh sen nerden biliyosun falan djdjjd tekrar bi doktora gorun benceBende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.
ya valla bu doktorlar harbiden garip he zaten senin söylemene bile gerek yok çocuk istemiyle gidildiği zaman onu da test listesine ekliyorlar genelde hormonların yanında mesela benim amh geçen sene 6,73 çıkmıştı ve her sene azalıyor birde rezerv kontrol edilmesi gerekiyor tabiikiben doktora dedim bak diye isime niye karisiyon dedi![]()
' birgebeningunlugu ' instragram hesabına gir orada bir kadın var tüyolar yönlendirmeler ve destekler veriyor. bir sayfasını inceleyip kontrol et istersen. birde doktor mfk var (mehmet fatih karslı) onun sayfasını da incele adamın kendi takviyeleri var amh düşüklüğüyle alakalı destek takviyeleri var mutlaka araştırmanı öneririm. ona da mesaj atabilirsin durumum böyle böyle hangi ürününüzü kullanmalıyım diye cevap verecektirBende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.
daha gencsin dedi bana dedim belki dusuk nerden biliyoruz isime karisma dedi jddjjdjd burdaki tek en iyis domtor oldugu icin bisey diyemedim djdjjddjejkdkdya valla bu doktorlar harbiden garip he zaten senin söylemene bile gerek yok çocuk istemiyle gidildiği zaman onu da test listesine ekliyorlar genelde hormonların yanında mesela benim amh geçen sene 6,73 çıkmıştı ve her sene azalıyor birde rezerv kontrol edilmesi gerekiyor tabiiki
Ay şimdi gördüm maşaAllah. Hayrlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla, kolaylıkla doğsun inşaAllahGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()
Bende de normalde batma olmazdı. Bu ay aşırı oldu 3 gün sonra bat ama göğüs ağrım da varAyyy böyle tek tek yazıyormuşum gibi oldu ama dün gece yataktayken ani hareket ettim sağ kasıma ağrı saplandı anlık. Normalde adet olmadan 1 hafta önce falan ani harekette böyle saplanırdı benim. O yüzden moralim bozuk uyandımm
KAÇ YAŞINDASIN PEKİdaha gencsin dedi bana dedim belki dusuk nerden biliyoruz isime karisma dedi jddjjdjd burdaki tek en iyis domtor oldugu icin bisey diyemedim djdjjddjejkdkd
8 gun sonra 27KAÇ YAŞINDASIN PEKİ
bode stres yaomissindir ondan gecikme olmustur 16 dpoya kadar normal canim illa 14. gun gelicek diye bisey yok
ASLINDA NORMALDE OLMAYIP ŞİMDİ OLMASI FARKLI BİR BELİRTİ GİBİ HİSSETTİRMESİ LAZIM. BENİM BİREBİR ADET BELİRTİMLE AYNI OLUNCA ONA ŞEY OLDUM YABende de normalde batma olmazdı. Bu ay aşırı oldu 3 gün sonra bat ama göğüs ağrım da varRegl mi olucam falan diye bütün gün moralim bozuk geziyorum. Allahım bir an önce nasip et
Bende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.
Çok kafa karıştıcı şeyler gerçekten yabode stres yaomissindir ondan gecikme olmustur 16 dpoya kadar normal canim illa 14. gun gelicek diye bisey yok
Büyük harf kullanınca bağırarak söylemissin gibi okudum ahahahahjahahKAÇ YAŞINDASIN PEKİ
Zeynos bağırma niye bağırıyon askimASLINDA NORMALDE OLMAYIP ŞİMDİ OLMASI FARKLI BİR BELİRTİ GİBİ HİSSETTİRMESİ LAZIM. BENİM BİREBİR ADET BELİRTİMLE AYNI OLUNCA ONA ŞEY OLDUM YA
evet canim aynen oyle her gun duzenli degerlendir fjdjdjÇok kafa karıştıcı şeyler gerçekten ya
neyse ben 8 aralıkta başlim 13 üne kadar devam
![]()
korkuyom bagiriyo bugun bize fjfhnfdjsmBüyük harf kullanınca bağırarak söylemissin gibi okudum ahahahahjahah
Ayyyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok sevindimmmmGünaydın kızlar az önce test yaptım benDua eden herkesten Allah razı olsun
silik bir çizgi çıktı
![]()