- 8 Eylül 2021
- 659
- 393
- 53
melekimmmmmm hoşgeldinnnnnAyyyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok sevindimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melekimmmmmm hoşgeldinnnnnAyyyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok sevindimmmm![]()
gunaydın askimlar guzellik uykumdan anca uyandımmelekimmmmmm hoşgeldinnnnn
ahahahah kız işteyim ofisteyim ya capslock açık kalmış klavye büyük yazıyor dfhjdghZeynos bağırma niye bağırıyon askim![]()
Adetime on gün var ve 16 mm çıktı hamilelik ile ilgili bir şeyler okudum da heyecanlandım birazBenim bir gün önce 11.4 mm di ama öncesinde primolut N kullandım onun etkisi nedir bilmiyorum
Askim tahmin ettimm ahahha ya ben bıraktım biraz pişmanım biliyon mu simdi diyorum ki benim de gelirim olsa bebislerim için daha çok şey alırdım vs vs biraz daha sık dişini bebişlerin için birikim yapahahahah kız işteyim ofisteyim ya capslock açık kalmış klavye büyük yazıyor dfhjdgh
zaten işten de sıkıldım şeytan diyor işi bırak diyete çocuğa odaklan valla bunaldım he ama para tatlı geliyor gün sonunda da böyle bir döngüdeyim djhgfh
Aaa benim doktorum demişti ki kalınlaşınca hamilelik olabilir demişti inşallah ondandır yaa amin aminAdetime on gün var ve 16 mm çıktı hamilelik ile ilgili bir şeyler okudum da heyecanlandım biraz
Kesin kesinnnsordum da cevap vermedi hala mugtemelen mutluluktan havalarda suan![]()
Âmin inşallah Allah’ım lütfen bu ay güzel bir haber alayımAaa benim doktorum demişti ki kalınlaşınca hamilelik olabilir demişti inşallah ondandır yaa amin amin![]()
moral bozmak istemem ama daha 10 gun varmis yani zaten her dongu rahmimiz gebelige hazirlamiyor mu kendini o yuzden biraz daha sabret canimAaa benim doktorum demişti ki kalınlaşınca hamilelik olabilir demişti inşallah ondandır yaa amin amin![]()
doktora gidip ne dedin genel bir muayene mi oldun bende mi baktırsam acep merak ettimAdetime on gün var ve 16 mm çıktı hamilelik ile ilgili bir şeyler okudum da heyecanlandım biraz
Tabi daha dokuz gün var çok da umutlanmadım ama biraz heyecanlandım diyelimmoral bozmak istemem ama daha 10 gun varmis yani zaten her dongu rahmimiz gebelige hazirlamiyor mu kendini o yuzden biraz daha sabret canim
Ben rahim filmi çekilecektim de onun için Dr. Vajinal ultrason istemişti dün onun sonuçlarına bakarken gördümdoktora gidip ne dedin genel bir muayene mi oldun bende mi baktırsam acep merak ettim![]()
benim dpolar bu sekilde chat sagolsun fjfjdjdjjddjdjkdjfjdkdKesin kesinnnben bugün dpo 10
insallah vardir insalalhhhhhhTabi daha dokuz gün var çok da umutlanmadım ama biraz heyecanlandım diyelim
Ve şu an Vajinal enfeksiyon geçiriyorum büyük ihtimalle onun için de randevu aldım tekrar doktora soyleyecegim belki o da görür bir şeylerBen rahim filmi çekilecektim de onun için Dr. Vajinal ultrason istemişti dün onun sonuçlarına bakarken gördüm
peki bi onceki testini ne zaman yapmistiiii
Dodo sen yarın test yaparsınbenim dpolar bu sekilde chat sagolsun fjfjdjdjjddjdjkdjfjdkd
Tabii, işte 4–8 Aralık tarihleri için DPO (yumurtlamadan sonraki gün) hesabı, yumurtlama tarihlerine göre:
Yumurtlama 21 Kasım ise:
- 4 Aralık → 13 DPO
- 5 Aralık → 14 DPO
- 6 Aralık → 15 DPO
- 7 Aralık → 16 DPO
- 8 Aralık → 17 DPO
Yumurtlama 22 Kasım ise:
- 4 Aralık → 12 DPO
- 5 Aralık → 13 DPO
- 6 Aralık → 14 DPO
- 7 Aralık → 15 DPO
- 8 Aralık → 16 DPO
Yumurtlama 23 Kasım ise:
- 4 Aralık → 11 DPO
- 5 Aralık → 12 DPO
- 6 Aralık → 13 DPO
- 7 Aralık → 14 DPO
- 8 Aralık → 15 DPO
Yumurtlama 24 Kasım ise:
- 4 Aralık → 10 DPO
- 5 Aralık → 11 DPO
- 6 Aralık → 12 DPO
- 7 Aralık → 13 DPO
- 8 Aralık → 14 DPO
Bu hesaba göre 4–8 Aralık arası testler daha net sonuç verir.