• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

evet kuzum iki yumurtalıkta da yoğun pcos vardı bende sat'ım 9 eylüldü yumurtlamam 28 eylülde olmuştu dpo 12-14 denedim negatifti hepsi ilaç kullanıcaktım son kez deniyim dedim dpo 16da pozitifi gördüm
peki farklı belirtin var mıydı hiç anlayabileceğin veya klasik adet belirtin gibi miydi bu süreç

Çıkarsan da bu defa sağ sola çevirince üstündeki şeffaf bant parlıyor. Yok çerçevesinin gölgesi düşüyor gereksiz heyecan yaptırıyor. İşte alternatif olmayınca pek mecbur katlanıyoruz kendisine 😂 dün laboquick de aldım gelir bugün.
ben yarin yapicam negatif olursa daha da yapmiyom zorlamayin sakın djfjfjfj

Size belirtilerimi de sıralıyım bu grupta olan çoğu kişiyi temmuz ayından tanıyorum 🥹 beraber geçtik bu yollardan 🩷

Benim normalde her regl öncesi yumurtlama sonrası göğüs ağrım başlardı. Hamile kaldığım ay göğüs ağrım asla başlamadı. Üzerimde bi yorgunluk vardı duygusallık başlamıştı biraz ama ben regl öncesi belirtilerimdir diye düşünmüştüm. Bat'a 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim ağrısı acısı başladı. göğüs uçlarım sızlıyodu kremsi formda beyaz akıntılarım oluyodu regl olucam sanıyodum çünkü regl sancılarım oluyodu. Bat günümde silik bi çizgi gördükten sonra bel ağrılarım oldu. Ağrı gibi de değildi böyle bacaklarıma doğru yayılan sızlama gibiydi alt karnımda regl sancılarım gibi sızlamalarım oluyodu ve bu sızlamalar çok uzun süre devam etti. 2 hafta kadar rahat ettim şimdi yine başladı 😂 yerleşme kanaması da asla yaşamadım illa yaşamam lazım diye düşünmeyin her şey gönlünüzce olsun 🩷

Size belirtilerimi de sıralıyım bu grupta olan çoğu kişiyi temmuz ayından tanıyorum 🥹 beraber geçtik bu yollardan 🩷

Benim normalde her regl öncesi yumurtlama sonrası göğüs ağrım başlardı. Hamile kaldığım ay göğüs ağrım asla başlamadı. Üzerimde bi yorgunluk vardı duygusallık başlamıştı biraz ama ben regl öncesi belirtilerimdir diye düşünmüştüm. Bat'a 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim ağrısı acısı başladı. göğüs uçlarım sızlıyodu kremsi formda beyaz akıntılarım oluyodu regl olucam sanıyodum çünkü regl sancılarım oluyodu. Bat günümde silik bi çizgi gördükten sonra bel ağrılarım oldu. Ağrı gibi de değildi böyle bacaklarıma doğru yayılan sızlama gibiydi alt karnımda regl sancılarım gibi sızlamalarım oluyodu ve bu sızlamalar çok uzun süre devam etti. 2 hafta kadar rahat ettim şimdi yine başladı 😂 yerleşme kanaması da asla yaşamadım illa yaşamam lazım diye düşünmeyin her şey gönlünüzce olsun 🩷
Hmmm hemen hemen hiçbiri yok bende 😂

Ben bu ay kesin hamileyim dedim bakın negatifi gördüm öksürünce kasıklarıma sancı giriyo sürekli batma ve regl olacakmısım gibi doluluk hissim var ama negatif üzülmüyoruz yeni dönemler yeni yumurtalar try again

kuzum yazdım az önce uzunca bütün belirtilerimi sormak istediğin bişey olursa sor 🩷
teşekkürlerr. sadece şeyi sorcam anladığım kadarıyla asıl belirtilerin bata 2-3 gün kala başlamış.
mesela benim yumurtlama olduktan sonra göğüs ucunda sadece dokununca hissedilen bir hassasiyetim vardı şu an yok. kasık ağrısı da geceleri hissediyorum gündüz öyle bir ağrım sızım olmuyor. dün kremsi losyon kıvamında diyim bir akıntım geldi. yine dün yatakta ani hareket ettiğimde sağ kasığımda ağrı oldu anlık. benim ani hareketlerde ağrı adet olacağım zaman oluyordu böyle bir bir hafta varken oluyordu.
şu anda da bat tarihim 10-12 aralık diyebilirim ve korkuyorum adet belirtisi var adet olacağım diye

Back
X