yaa canim insallah artis olurCanım ben bu ay test yapmadım öyle geçen aydan çok üzüldüğüm için dpo12 de yaptım yani bugün. Belirtilerimi yazmadım hiç umudum yoktu bu aydan o yüzden ama elbette hatırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa canim insallah artis olurCanım ben bu ay test yapmadım öyle geçen aydan çok üzüldüğüm için dpo12 de yaptım yani bugün. Belirtilerimi yazmadım hiç umudum yoktu bu aydan o yüzden ama elbette hatırlıyorum
Artık her gün kurtlanma artarahaaa nanayı yedim yarında kurtlanırım ben şimdi o zaman![]()
peki farklı belirtin var mıydı hiç anlayabileceğin veya klasik adet belirtin gibi miydi bu süreçevet kuzum iki yumurtalıkta da yoğun pcos vardı bende sat'ım 9 eylüldü yumurtlamam 28 eylülde olmuştu dpo 12-14 denedim negatifti hepsi ilaç kullanıcaktım son kez deniyim dedim dpo 16da pozitifi gördüm
ben yarin yapicam negatif olursa daha da yapmiyom zorlamayin sakın djfjfjfjÇıkarsan da bu defa sağ sola çevirince üstündeki şeffaf bant parlıyor. Yok çerçevesinin gölgesi düşüyor gereksiz heyecan yaptırıyor. İşte alternatif olmayınca pek mecbur katlanıyoruz kendisinedün laboquick de aldım gelir bugün.
Sen bekle o testlerin skt si geçsin hatta öyle yaparsın.yani ben adet olacakmisim gibi hissettigim icin bekleme taraftarıyım ama yarin da negatif cikarsa daha da yapmam![]()
adet tarihine kadar bende test mest kalmıcak fhjksdfjkArtık her gün kurtlanma artar![]()
Hahahahaha kızzz umut diyince siz yaaOlsun silik çizgi görmek bile bişey awox da. Ayrıca sen kanı çok erken vermiştin sanırım. O daha değişebilir. Awox un içine doğmuştur belki![]()
Adetime on gün var ve 16 mm çıktı hamilelik ile ilgili bir şeyler okudum da heyecanlandım biraz
Şimdiden hesaplama yapıp yeni sipariş oluştur ki testsizlik krizine girme sonraadet tarihine kadar bende test mest kalmıcak fhjksdfjk
kuzum yazdım az önce uzunca bütün belirtilerimi sormak istediğin bişey olursa sorpeki farklı belirtin var mıydı hiç anlayabileceğin veya klasik adet belirtin gibi miydi bu süreç
hahahaha yaaa alemsin vallahi djxjdndjdjdjdked negatif cikacak yaziyorum burayaSen bekle o testlerin skt si geçsin hatta öyle yaparsın.
Hmmm hemen hemen hiçbiri yok bendeSize belirtilerimi de sıralıyım bu grupta olan çoğu kişiyi temmuz ayından tanıyorumberaber geçtik bu yollardan
Benim normalde her regl öncesi yumurtlama sonrası göğüs ağrım başlardı. Hamile kaldığım ay göğüs ağrım asla başlamadı. Üzerimde bi yorgunluk vardı duygusallık başlamıştı biraz ama ben regl öncesi belirtilerimdir diye düşünmüştüm. Bat'a 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim ağrısı acısı başladı. göğüs uçlarım sızlıyodu kremsi formda beyaz akıntılarım oluyodu regl olucam sanıyodum çünkü regl sancılarım oluyodu. Bat günümde silik bi çizgi gördükten sonra bel ağrılarım oldu. Ağrı gibi de değildi böyle bacaklarıma doğru yayılan sızlama gibiydi alt karnımda regl sancılarım gibi sızlamalarım oluyodu ve bu sızlamalar çok uzun süre devam etti. 2 hafta kadar rahat ettim şimdi yine başladıyerleşme kanaması da asla yaşamadım illa yaşamam lazım diye düşünmeyin her şey gönlünüzce olsun
![]()
herkeste aynı belirtiler olacak değil tabii benim grubumda hiçbir belirti yaşamayanlar da var umudunuzu kaybetmeyin her kadının fizyolojisi farklıHmmm hemen hemen hiçbiri yok bende![]()
Çıksın kız ne olacak testleri travmaya çevirmeye gerek yok. Nassolsa bir gün görürsün çift çizgi daha yaşın kaç başın kaçhahahaha yaaa alemsin vallahi djxjdndjdjdjdked negatif cikacak yaziyorum buraya![]()
bu hafta yapmaasam mi acaba pazartesi 8inde yapim direkkk
yasim kac basim kac kaciyolar valla djjdjdjdkd tamam yarin yapicam ama sonra diretmek yok ona gore jdjdjdjsnsÇıksın kız ne olacak testleri travmaya çevirmeye gerek yok. Nassolsa bir gün görürsün çift çizgi daha yaşın kaç başın kaç![]()
teşekkürlerr. sadece şeyi sorcam anladığım kadarıyla asıl belirtilerin bata 2-3 gün kala başlamış.kuzum yazdım az önce uzunca bütün belirtilerimi sormak istediğin bişey olursa sor![]()