• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben geçen takip ettiğim bir ebenin sayfanında şey diyordu. Ovulasyonda pik görmeniz yumurtalama olduğu anlamına gelmez sadece lh gösterir ve yumurta daha yeni oluştuğunu anlarız demişti. Ne zaman döllenecek boyuta gelir ne zaman çatlar bu tamamen kişiye özgü demişti. O yüzden ki reglden bir gün sonra veya regle 3 gün kala bile hamile olanlar vardı. Burdan biri daha böyle ovulasyon testi yapmıştı bir hafta sonra doktor kontrolüne gidip yumurtan yeni çatlamışti demişti ona. Kız teste güvenip yumurtlama dönemim bitti diyor. Demem o ki döngü boyunca her zaman gebelik ihtimali var.
Ben zaten ovulasyon falan yapmıyorum her zaman değerlendirmeye çalışıyoruz.
sadece uygulamada olan tahmini yumurtlama dönemi geçmişti onun için dedim

Ya geçen ay çok üzüldüm cesaretim yok🥲
bende gecen ay cok üzüldüm canim daha net pozitif gordum ve ertesi gun regl oldum pisman oldum hemen gidip kan vermediğim için kimyasal mi yalanci miydi bilmiyorum eger kan verseydim ve bisey ciksaydi en azindan tuttugunu bilirdim o yuzden seninde soru işareti olmasin kafanda bence ver hemen

Doktorum o şekilde karar verdi askim ben demedim bisey 4. Denememiz oldu bu ay
Ay öyle dediyse tamamdır. Benim doktorumda 3 ay süre verdi sonra hsg yaparız dedi. Normalde 1 yıla kadar bir şey yapmıyorlar ondan kendi doktoruma da şaşırdım. Ama dedim hocam ben geç kalmak istemiyorum çok aceleci de olmak istemiyorum🥹 takviye vs verdi kaldı 2 döngüm benim

Back
X