kiz orda mi yasiyosunnn16 sı gel artıkşimdi içim kıpır kıpır nasıl bekleyeceğim bilmemmm bi de hindistandayım korkuyorum biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz orda mi yasiyosunnn16 sı gel artıkşimdi içim kıpır kıpır nasıl bekleyeceğim bilmemmm bi de hindistandayım korkuyorum biraz
yaa chat dogum haritamq bakti tam yumjrtlama donemim destekliyordu ama yumurtalarim desteklememis olabilir fjdnjdndjdİnşallah canim hiç gerek kalmaz. Gökyüzü şubata kadar bizi destekliyor kızlar ( gebelik için çok uygun) umarım o zamanı görmeden bebiş haberleri alırız.![]()
Şimdi hazırlaanıp çıkıcam evden haber veririm tabien azindan kafanda soru işareti kalmaz ve Allah korusun kimyasala dönerse de üzülme en azindan tutuyor bunu öğrenmiş olacaksin guzel haberlerle gel bize![]()
Ay hiç bırakma o doktoru. Benimki de o kafada. Diyor bir yıl normal diyoruz ama olmamasında da bir şeyler olabilir gibi konuştuBir de benim doktorum dene dene gel demiyor psikolojik yıpranmaya gerek yok bir kaç ay deneyelim olmazsa yaparız illa zorlamaya gerek yok 1 yıl bekle gibi falan demişti
Askim bende pcosta varmıs fakat tüylenme gibi bir sorunum yok kilom yok adet düzensizliğim yok korunmayı bırakınca 2 ay sapıttı sonra düzeldi hatta ben pcos olduğuma şaşırdım doktorumda beslenmenden kaynaklı ve kilondan kaynaklı düzensizlik yaşamıyorsundur dedi inositol kullanıyorumCanim şimdi bunu böyle açıklıyim. Pcos ve PCO farklıymış pcos ta sendrom varmış hormanlarin ve pcosun birkaç özelliğini göstermen gerekiyor pcos olabilmen için örneğin, adet düzensizliği kıllanma kilo vs. Pco ise sadece ultrosanda küçük yumurtalar ve kist görünüyor bu da aslında yumurta tembelliğinw giriyor. Yumurta çok oldugu için birinin büyüyüp gelişmesi zor oluyormuş diğerleri çok baskı yapıyormuşve catlamayip kist oluyormus buna da PCO deniliyor. Doktor bana çok hafif PCO görünümü var dedi gebelik rahat olur 3 ay da vs . çok umutlu konuştu bakalım ne olacak. Bu arada bunun için inositol kullanman lazım canim. Bol havuç, avakodo ve siyah üzüm. Yeme içme çok etkiliyormus. Ay çok uzun yazdim k.b
![]()
Ben cok memnunum zaten bırakmam psikolojik olarak beni çok iyi anlıyor dilediğim saatte ulaşabiliyorum ve bir gelişme olduğunda hemen arıyor beniAy hiç bırakma o doktoru. Benimki de o kafada. Diyor bir yıl normal diyoruz ama olmamasında da bir şeyler olabilir gibi konuştu![]()
Hahahha sen de mi o konuya bakıyorsun.yaa chat dogum haritamq bakti tam yumjrtlama donemim destekliyordu ama yumurtalarim desteklememis olabilir fjdnjdndjd
Malesef askim alkol tüketimi sıfıra indirmemiz biraz zor hem is yemekleri hem haftada bir cumartesi gece ödüllendiriyoruz kendimizi ajdjdjfjhahahah dur bi catlamayalim da gor sen dediler galiba jfjfjdj o sureclerde alkolu sifira indirin canim cok etkiliyormus hem kadini hem erkeği![]()
hadi bakalim heyacanlandim bugun guzel haberler geliyorŞimdi hazırlaanıp çıkıcam evden haber veririm tabi![]()
Bunlar bende de yoktu o yüzden pcos değilsin dedi bilmiyorum artık. Umarım çok uğraştırmaz bu bebişlerAskim bende pcosta varmıs fakat tüylenme gibi bir sorunum yok kilom yok adet düzensizliğim yok korunmayı bırakınca 2 ay sapıttı sonra düzeldi hatta ben pcos olduğuma şaşırdım doktorumda beslenmenden kaynaklı ve kilondan kaynaklı düzensizlik yaşamıyorsundur dedi inositol kullanıyorum
O zaman var hayırlı olsunBir gecenin günlüğü
cok takip etmem de her tusa basmaya calisiyorum diyelim cjxnxjxnxkHahahha sen de mi o konuya bakıyorsun.Ben de takip ediyorum. Benim de yükselen yengeç olarak yakın diyor o haber heryerde görüyorum
![]()
iki hafta ödüllendirmeyiver cift cizgiyle ödülleniceksiniz zaten cjdjdjndjdndkdmMalesef askim alkol tüketimi sıfıra indirmemiz biraz zor hem is yemekleri hem haftada bir cumartesi gece ödüllendiriyoruz kendimizi ajdjdjfj
Benimkinin sponsorları bile hazır nerdesin annecim hayatını bile garanti ettik ajdjjdjdBunlar bende de yoktu o yüzden pcos değilsin dedi bilmiyorum artık. Umarım çok uğraştırmaz bu bebişler
Ay ben bakıyorum seviyorum gökyüzü olaylarıni velhasıl şubata kadar bizden yanacok takip etmem de her tusa basmaya calisiyorum diyelim cjxnxjxnxk
Kayınvalidem de diyo sakınn alkol almayın bakın cok tehlikeli bu donemde dedim sende likor hazırlama o zaman nsjdjsjxjiki hafta ödüllendirmeyiver cift cizgiyle ödülleniceksiniz zaten cjdjdjndjdndkdm
Ay ben de her gün konuşuyorum gel bekletme bu kadar güzel birbirini seven annen baban var neyi bekliyorsum diye sitem ediyorumBenimkinin sponsorları bile hazır nerdesin annecim hayatını bile garanti ettik ajdjjdjd
Kasımda alışveriş yapacaktım sonra dedim bunlara bakar tribe girerim yapmaaaaAy ben de her gün konuşuyorum gel bekletme bu kadar güzel birbirini seven annen baban var neyi bekliyorsum diye sitem ediyorum![]()
Bir de bir sürü oluyor olası bir tedaviye cevap vermeleri halinde çoğul gebelik ihtimali çok fazlaymisevet aynı şey canım halk dilinde yumurta tembelliği olarak geçiyor