• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Çok temiz haberlerin var ve cok hızlı yani peşpeşe güzel haberler. İsminin için de A olan biri eşin olabilir annen yada yakınlardan biri sen haber vereceksin 8 5 içinde olan bir ayda ya da günde güzel haber ama inşallah bebıstır:D yakında erkek kıvırcık saçlı kemerli burunlu biri var mı gıcık bir tip :D ondan iyi enerfji almadım:D:D:D
ahhaahaha ablammm ya😅😅😅😅

Merhaba benimde 11 Aralık belirti falan varmı
canimm benim dogum gunum 11 aralık 🥹🥹🥹🥹 bat 4 8 arasi🥹🥹 belirti olarakta hic gecmeyen gogus siskinligi agrisi var yumjrtlamadan beri, bazen bel agrilarim tutuyor ve kasik ağrılarım coktu dunden beri kasik agrim cok az 1 2 kere hissettim sadece, dunden beri goguslerimin ustune yatamiyorum aşırı hassaslar simdilik bu kadarr🥹💖

29 pik kasık ağrısı vs anladım zaten 30 Kasıma kadar devam etti. 1 Aralik pazartesi her şey ey normaldi. 28, 29, 30 değerlendirildi. Ama biz zaten açıkçası perhiz olayına dikkat etmiyoruz gün aşırı ilerliyoruz. Bu 3 gün olayı da araya hafta sonu girdiği için ve istediğimiz için değerlendirdik🥲😂
Oh maşallah 🤩 güzel program ben gün aşırı gitmeye çalıştım hep en son 30 u yapıp bıraktım dün bir acaba olduk baktık ikimizde çok hevesli değiliz bugün olur gene herhalde sonrasında bırakmak mı lazım acaba gene regl olana kadar devam etmek mi mantıklı yoksa

canimm benim dogum gunum 11 aralık 🥹🥹🥹🥹 bat 4 8 arasi🥹🥹 belirti olarakta hic gecmeyen gogus siskinligi agrisi var yumjrtlamadan beri, bazen bel agrilarim tutuyor ve kasik ağrılarım coktu dunden beri kasik agrim cok az 1 2 kere hissettim sadece, dunden beri goguslerimin ustune yatamiyorum aşırı hassaslar simdilik bu kadarr🥹💖
Ayy bende bat sandımya o kadar kafayı bozdum ki herşeyi bat olarak algılıyorum Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun inşallah Hamiş haberini bu ay alırsınız.💗🤲🏻

Back
X