• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 P papatya1632 ben eylülde avrupaya gittiğimde tükürükle ovulasyon mikroskobu aldım inanılmaz memnun insanlar benim ki çatlamıyor ya bende bişey çıkmıyor sinirlendim ovü testlerine devam ediyorum en azından orda cizgi koyulasıyo hahshshsh

Teşekkürler inşallah öyledir Mayıs'tan beri her ay tek çizgi görmek çok yordu. Kıaa bir süre biliyorum bu süreç için ama yaşım var tüp bebekten korkuyorum gerek yok dediler ama amh düşüyor sürekli
Kaç yaşındasın canım bu ay olmazsa bende kadın doğuma gideyim diyorum bi 37 yaşındayım

D dodo1234 P papatya1632 ben eylülde avrupaya gittiğimde tükürükle ovulasyon mikroskobu aldım inanılmaz memnun insanlar benim ki çatlamıyor ya bende bişey çıkmıyor sinirlendim ovü testlerine devam ediyorum en azından orda cizgi koyulasıyo hahshshsh
tukurukle ovulasyon kiti ne ya hahahaha jfjfjdjdndjxnjxjxx ovulasyon testlerinden devam biz jfjfjmd

Çok temiz haberlerin var ve cok hızlı yani peşpeşe güzel haberler. İsminin için de A olan biri eşin olabilir annen yada yakınlardan biri sen haber vereceksin 8 5 içinde olan bir ayda ya da günde güzel haber ama inşallah bebıstır:D yakında erkek kıvırcık saçlı kemerli burunlu biri var mı gıcık bir tip :D ondan iyi enerfji almadım:D:D:D
ayy inşallah 5 veya 8 aralıktır o tarih. eşimin isminde a harfi yok. annemin isminde var ama kayınvalidemin isminde de var. ayyy kemerli burun illa ki vardır kıvırcık saçlı erko çevremde hiç hatırlamıyorum be canısı

Kızlar 20 sayfa ne konuştunuz hdhdndhd ben hala regl olmadım ay belim çok ağrıyor ateşim 37.6 eğer regl olursam niye bu kadar progesteron Salgıladım ben bu ay bilmiyorum.

Kız baya memnunlar Avrupada bunlardan benimki çatlamıyo ya bisey göstermiyo akdjjd
IMG_0936.webp

Bende görüntüsü böyle mesela normalde egrelti otu gibi gorunmesi lazım ruj kadar bişey mınıcık D dodo1234 P papatya1632

Yani hem yumurtlamadan önce hem yumurtlama günlerini değerlendirdiniz değil mi ? Doğru mu anladım
Evet hem yumurtlamadan önce gün aşırı hem de yumurta da piki göründüğüm iki gün ve yumurtanın çatladığı gün ü değerlendirdik 3 gün peşpeşe

Back
X