• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar femara iyi bir ilaç pcosta özellikle veriliyor. Rahmi de kalınlaştırıyor yumurtaları da uyarıyor. Genelde yumurtası gelişmeyenlere veriliyor büyütüyor diye. Ama yumurtası büyüyenlere de bana göre saçma olmasına rağmen tedavi ilk aşaması bu olduğu için yine de veriyor doktorlar B beyazmelek111 @Vignette
Aa den kullanmış mıydın ben seni hiç tedaviyr başlamadı sanıyorum

hosgeldin canim bende de durumlar ayni.kasik agrilarim azaldi sadece namaz kilarken sol kasigimda batma oluyor egilip kalkarken ve orada bi doluluk cekilme hissi falan var 2 gundur goguslerim ozelleikle aksamlari cok agriyor hassas ve şişler ara ara belim ve karnim agriyor adet olacagim gibi hissediyorum bakalim gebelik mi adet mi
Bacım sen bat ne zaman benimde dpo 2

evet bende acikiyorum cabucak iki gundur bide bugun uyku bastiriyor normalde gunduz uykum yoktur gece bile dalarken 1 saati bulur uyumam uykum sıkıntılıdır ve halsizim de iste ben regl olurken de boyle oluyom ya jfhfjfkfkfjjfmf
Sonu böyle bitmeseydi iyiydi 😅 Kendimi çok dinleyen biri değilim normalde o yüzden normalde nasıldım bilmiyorum acaba şu an fazla mı dinliyorum yoksa anormal şeyler mi oluyo bilemedim

Sonu böyle bitmeseydi iyiydi 😅 Kendimi çok dinleyen biri değilim normalde o yüzden normalde nasıldım bilmiyorum acaba şu an fazla mı dinliyorum yoksa anormal şeyler mi oluyo bilemedim
acikmalarim biseyler yeme isteklerim uyku halim ve halsizligim kendimi dinledigim bu 10 aylik surecte fark ettigim seyler oldu maalesef hfjfjfj

Senin ki muamma biraz 🤣🤭🤭 ay inşaallah hamilesindir . Progestorunnyukseltmek için birşey yapıyor musun
evet canim bu son 2 ayim biraz karisikti benim ovulasyonda yapmayinca tam batı kestiremiyorum en erken 4 en geç 8 aralikta gelmesi.lazim iste bakalim, yok canim hicbirsey yapmiyorum domtorum biseey yapmayacagiz dedi

Back
X